Categories
Uncategorized

10 geweldige paardenstaartkapsels voor lang haar – gevlochten paardenstaarthaar 2020

Vandaag is fascinerend paardenstaartkapsels voor lang haar bevatten veel stijlen die we nog nooit eerder hebben gezien! En dat is waar we altijd naar verlangen, is het niet? Deze nieuwe ideeën voor styling en kleurtrends zullen je inspireren, of je nu een nieuwe look nodig hebt voor een bruiloft, op het strand of op kantoor!

1. Zacht geweven formele look – paardenstaartkapsels voor lang haar

Mooi paardenstaartkapsel voor lang haar - Ideeën voor lang haar met paardenstaart
Credit

Wanneer is een vlecht geen vlecht? Nou, als het zo mooi, maar losjes gerangschikt is, ziet het eruit als de hoogte van een elegant kapsel! Deze stylist heeft echt artistiek talent en dit verfijnde paardenstaartstijl is geschikt voor elk speciaal evenement. De geweven top voegt volume toe en zorgt voor een fantastische textuur en beweging. En de mix van donkerblonde wortels, met verschillende tinten lichtbeige blond, is zacht en stijlvol!

2. Verbluffende koper-oranje tribale look – paardenstaartkapsels voor lang haar

Mooi paardenstaartkapsel voor lang haar - Ideeën voor lang haar met paardenstaart
Credit

Aan de andere kant van de schaal hebben we dit opvallende, oranje paardenstaart met donkerdere wortels. Er is een duidelijke hint van de tribale faux-havik in de hoogte bovenaan. En dit wordt aangevuld door het prachtige kleurpatroon in de aantrekkelijke zijvlechten. Vind je niet dat die kleine accenten van groen en blond aan de zijkanten een nog meer trendy stijl toevoegen? Het is de perfecte mode paardenstaart voor een muziekfestival of een avondje uit in een club.

3. Elegante wendingen boven lage paardenstaartkapsels voor lang haar

Mooi paardenstaartkapsel voor lang haar - Ideeën voor lang haar met paardenstaart
Credit

Back to classy style, we hebben weer een perfecte look voor een speciale date of feest. Goudblond haar met bijpassende bleke tinten ziet er absoluut fantastisch uit in de dikke haarwendingen. En het bevestigen van de paardenstaart slechts een centimeter of zo boven de nek voegt aantrekkelijk volume toe. Het ponyelastiek omwikkelen met een dikke lok haar ziet er altijd elegant uit. En losse zijstrengen die naar achteren gericht zijn, geven een casual, maar moderne twist!

4. Glamoureuze vlechten en knopen – paardenstaartkapsels voor lang haar

Mooi paardenstaartkapsel voor lang haar - Ideeën voor lang haar met paardenstaart
Credit

Dit is echt een ‘geweldige’ nieuwe paardenstaart kijken! Het zet de liefdesaffaire van het seizoen voort met dikkere, lossere en elegantere gevlochten paardenstaarten. Het is een geweldig idee voor een bruid, de bruidsmeisjes of een trendsettende gast. Het asymmetrische vlechtwerk van het haar boven een half verborgen, gevlochten gedeelte is adembenemend in zijn artistieke stijl. En de deskundige mix van middenasblond met een neutraalbeige ombré paardenstaart is mooi!

5. Fancy bruiloftskapsels voor lang haar in asbeige-blond

Mooi paardenstaart kapsel voor lang haar - paardenstaart lang kapsel
Credit

Je kunt zien waarom textuur de plaats heeft ingenomen van ouderwetse krullen, als je deze hoogwaardige styling ziet! De losse zijvlechten zijn elegant, maar ontspannen, terwijl ze overgaan in een losse, lange paardenstaart. En de fantastische, losjes geweven overlappende delen bovenop zijn ook opwindend nieuw. Het up-to-the-minute asblonde kleurontwerp creëert schaduwen en helder balayage hoogtepunten voor beweging en kleurdiepte. En het is een geweldige manier om er op je best uit te zien voor elke belangrijke gelegenheid!

6. Semi-formele dubbele hoofdvlechten en laag ponykapsel

Mooi paardenstaart kapsel voor lang haar - paardenstaart lang kapsel
Credit

Dit is een casual-classy look, in een traditionele stijl die ook dit seizoen volledig is vernieuwd! De hoofdvlechten aan de zijkanten zijn plat, en hoewel ze parallel zijn, hebben ze verschillende vlechtpatronen. De onderste vlecht is losser en de schakels zijn vrij langwerpig, waardoor nog meer variatie in textuur wordt toegevoegd aan een dynamische look. Het haar vanaf de kruin is ook sterk gestructureerd in gedefinieerde lokken. En dit accentueert de donkere wortels en goed gemengde bleke blonde balayage.

7. Oh la la! sjaal accessoire op gezwollen vlecht pony kapsel

Mooi paardenstaart kapsel voor lang haar - paardenstaart lang kapsel
Credit

Dit is een vintage, ‘continentaal’ kapsel dat je in de jaren 60 zou zien bij Italiaanse en Franse filmsterren. Het heeft echter een totaal moderne make-over gekregen om het om te toveren tot een opvallende trendsetter! De enkele hoge vlecht versierd met een vrolijk gekleurde sjaal is puur vintage. Maar de fantastische losse, gezwollen vlechtschakels zijn strikt nu! En die stekelige, ongelijke taps toelopende uiteinden zijn ook een nieuwe trend dit seizoen. Voeg de schaduwwortels en prachtige goudblonde balayage toe voor een casual, high-fashion ‘do!

8. Rommelige golvende pony met gevlochten zijkanten op extra lang haar

Mooi paardenstaart kapsel voor lang haar - paardenstaart lang kapsel
Credit

Met vlechten en golven, plus een warrige afwerking, dit extra lang paardenstaart kapsel is al in het oog springend. En met natuurlijke donkerblonde wortels, licht gebalanceerd in warme honingblonde tinten, wordt elke verschillende textuur geaccentueerd. Het is een eenvoudige, ongedwongen stijl om zelf te doen. En eentje die je veilig een dagje buitenshuis kunt dragen, zonder je zorgen te maken dat je er slordig uitziet.

9. Casual rommelige pony met blonde balayage

Mooi paardenstaart kapsel voor lang haar - paardenstaart lang kapsel
Credit

Net uitgenodigd voor een dagje shoppen of op het strand? Geen zorgen, je kunt deze casual, beach-wave paardenstaart zelf in ongeveer 3 minuten plat maken! Door het middengedeelte kun je schattige lokken aan de voorkant naar beneden trekken. En het toevoegen van hoogte bovenop is trendy, flatterend voor het gezicht en stijlvoller dan plat haar. Je pony een paar centimeter boven de nek fixeren geeft extra volume en de warrige finish laat je mooie blonde balayage perfect tot zijn recht komen!

10. Eenvoudig ponykapsel met zwarte fluwelen strik

Mooi paardenstaart kapsel voor lang haar - paardenstaart lang kapsel
Credit

Lang, gezond haar hoeft niet in ingewikkelde stijlen te worden gerangschikt om er goed uit te zien voor dagelijks gebruik. Dus als je op zoek bent naar een praktisch paardenstaartkapsel, kunt u gemakkelijk wat klassieke stijl toevoegen met een zwart zijden of fluwelen lint. Het is een ander wijnoogst idee om een ​​zwart lint op blond haar te dragen, omdat het de prachtige goudblonde tinten echt accentueert. En het vestigt de aandacht op getextureerde golven of warrige, rechte lokken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *