Categories
Uncategorized

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

Gevlochten kapsels zijn niet alleen meer voor kleine kinderen, ze zijn trending voor iedereen! Het maakt niet uit of je kort of lang haar hebt, er zijn zoveel verschillende stijlen om je haar mee te manipuleren. Deze stijlen worden je nieuwe favoriete manier om het haar van je gezicht te houden en je deze zomer koel te houden.

1. Dubbele Nederlandse vlechten

Het staat allemaal in de naam. Dubbele Nederlandse vlechten zijn gewoon twee vlechten die aan weerszijden van je hoofd worden gedaan. Begin door het haar in het midden te verdelen en een kant vast te maken met een elastiek. Op deze manier blijft het haar aan de goede kant. Begin vervolgens bovenaan je hoofd (of waar je maar wilt dat de vlecht begint), vlecht in de Nederlandse stijl. Zet de onderkant vast met een elastiek en herhaal aan de andere kant. Trek aan vlechten zodat ze een beetje losser worden om een ​​meer ontspannen stijl te creëren!

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

2. Fishtail-pony

Dit is een van de gemakkelijkere vlechten, in die zin dat het slechts twee secties gebruikt in plaats van drie. De gevlochten haarstijl met vissenstaart is perfect voor de zomer. Bovendien ziet het er leuker uit dan het klinkt! U wilt het haar bevestigen waar u wilt dat de vlecht begint. Verdeel het haar vervolgens in twee delen. Neem een ​​klein deel van het haar van de buitenrand van een deel, breng het naar het midden en verzamel het in het andere deel. Doe hetzelfde vanaf de andere kant en ga door totdat al het haar is gevlochten. Houd de secties klein en strak, zodat je vlecht vorm kan krijgen. Nadat alles is gevlochten, laat je het strak zitten of maak je haarstukken los.

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

3. Franse broodjes

De perfecte mix van leuk en vrouwelijk, de French Bun zal deze zomer jouw look zijn. Geef jezelf een middenstuk en probeer het zo recht mogelijk achterin te krijgen. Verdeel het haar en zet de ene kant vast, zodat er geen haarstukjes op de andere kant kruisen. Draai je hoofd ondersteboven en Franse vlecht van onder naar boven. Als je eenmaal boven op je hoofd bent, zet je het vast met een elastiek en draai je het resterende haar in een knot. Herhaal het proces aan de andere kant zodat beide broodjes ongeveer op dezelfde plek liggen. Gebruik haarspelden om alles op zijn plaats te houden!

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

4. Relaxte vlecht

Relaxte vlechten zijn de opwelling van het moment vlecht. Het is de vlecht die je maakt als je midden in iets anders zit. Het houdt het haar uit je gezicht terwijl het er nog steeds schattig uitziet. Trek gewoon het bovenste deel van je haar naar achteren en vlecht de stukken. Zet vast met een elastiek om de vlecht op zijn plaats te houden. Dit gevlochten kapsel is een perfecte mix van zorgeloos en in elkaar gezet.

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

5. Ondersteboven vlechten

Zeg vaarwel tegen babyhaartjes die in je achterhoofd vallen als je je haar opstelt. Dit gevlochten kapsel kan de haren pakken en ze in het volle zicht verbergen. Je zult willen gaan zitten voordat je aan deze stijl begint. Draai je hoofd om en begin met het maken van een Nederlandse vlecht (hetzelfde als een normale Nederlandse vlecht). Zodra u de plek bereikt waarop u wilt stoppen, zet u de vlecht vast met een elastiek. Ga dan door met het stylen van de rest van het haar in een schattig, maar rommelig knotje. Gebruik indien nodig pinnen om alles op zijn plaats te houden.

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

6. Fishtail Bubble Braids

Hoe leuk zijn deze vlechten? We houden echt van ze. Ze zullen zeker de aandacht van iedereen trekken. Begin door het haar grofweg in twee delen te verdelen en vast te zetten. Vlecht vervolgens een vissenstaartvlecht ongeveer een centimeter of twee en zet vast met een elastiek. Wikkel voordat je aan de volgende sectie begint een klein stukje haar om het elastiek om het te verbergen! Herhaal het proces totdat al het haar in een vlecht zit. Trek aan het haar totdat elke “bubbel” er hetzelfde uitziet! Deze vlechtstijl is geweldig voor degenen onder u met lagen in uw haar. Nu hoeft u zich geen zorgen te maken dat er stukjes uit de vlechten blijven steken of vallen.

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

7. Gevlochten Updo

Op die dagen waarop je je in elkaar wilt voelen of een speciale gebeurtenis hebt, kun je niet fout gaan met een gevlochten opgestoken haar. Het is gemakkelijk genoeg om thuis te doen en stijlvol genoeg voor speciale gelegenheden. Begin met het haar in twee delen te verdelen en het haar in twee lage vlechten te vlechten. Trek na het vastzetten met een elastiek aan de vlechten om ze los te maken. Trek vervolgens de rechter vlecht omhoog en over het rechter oor om plat tegen je hoofd te leggen. Zet vast met pinnen om op zijn plaats te houden en doe hetzelfde aan de andere kant! Trek een paar stukjes haar uit om rond het gezicht te kaderen voor de perfecte piekerige look.

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

Zie ook

8. Eenvoudige sjaalvlecht

Deze look is een soort van twee voor één gevlochten kapsel. Je gebruikt de sjaal als hoofdband om het haar uit je gezicht te houden en gebruikt ook de sjaaluiteinden om de vlecht af te maken. Begin door de sjaal als een hoofdband in je haar te leggen en de uiteinden aan elkaar te knopen zodat de sjaal strak om je hoofd zit. Neem vervolgens de twee staarten uit één stuk en gebruik ze als een sectie in de vlecht. Vlecht het haar zoals gewoonlijk en zet de uiteinden vast met een elastiek. Voila! Het is echt zo simpel om een ​​look te krijgen die je deze zomer koel houdt.

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

9. Trek door vlechten

Deze gevlochten haarstijl is zo elegant en gemakkelijk te doen omdat het geen echte vlecht is (shhh). Dit kapsel is gemaakt met voornamelijk elastiek om de “gevlochten” look te creëren. U wilt beginnen met het verzamelen van het haar op de plaats waar u wilt dat de vlecht begint en vastzetten met een elastiek. Verdeel het haar vervolgens in twee delen, boven en onder in plaats van van links naar rechts. Leg vervolgens op het bovenste gedeelte een elastiek ongeveer 2,5 cm lager dan het eerste. Pak het haar tussen de elastieken, haal het uit elkaar en trek het onderste gedeelte erdoor. Je kunt doorgaan totdat al het haar is gevlochten of halverwege stoppen om een ​​rommelige knot te creëren!

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

10. Gevlochten feestpony

Wat je deze zomer ook doet, de gevlochten feestpony is er helemaal klaar voor! Deze leuke stijl is geweldig voor concerten of loungen op je terras. Begin met het afsnijden van het haar dat je wilt laten vlechten (een, twee of drie delen). Trek de rest naar achteren en opzij. Doe dan je favoriete vlechtstijl en stop op de plek die je wilt. Zet vast met elastieken om alles op zijn plaats te houden. Laat de feestpony gevlochten, los of in een rommelige knot. Welke stijl het ook is, het helpt je om cool te blijven.

10 gevlochten kapsels om je deze zomer koel te houden

Welk gevlochten kapsel is jouw favoriet? Welke kun je niet wachten om deze zomer te proberen? Reageer en deel hieronder met ons!

Bron uitgelichte afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/684406474612532219/

Kristen Skiera

Hallo mijn naam is Kristen en ik ben 26 jaar oud. Ik ging naar Central Michigan University (Fire Up Chips!). Ik studeerde Integrative Public Relations met een minor Fashion Merchandising. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende functies voor Macy’s gewerkt. Ik hou van winkelen tot ik erbij neervalt en het als mijn cardio beschouw! Ik heb het geluk gehad veel te reizen en ik hoop dat in de toekomst nog meer te doen. Ik ben een energieke, brutale en leuke liefdevolle persoon die houdt van haar familie (hond), vrienden en donuts!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *