Categories
Uncategorized

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

Omdat de meesten van ons de afgelopen weken vast hebben gezeten en dat zal blijven totdat COVID-19 voorbij is, is het een natuurlijk gevoel om je uiterlijk te willen veranderen. Aangezien de meeste kapsalons momenteel gesloten zijn (zelfs als die van jou open is, kies er dan voor om voorlopig binnen te blijven), zijn hier 10 eenvoudige en flatteuze kapsels die je thuis kunt proberen.

1. De Lob

Een lob, die eigenlijk gewoon een langere versie van een bob is, is een van die tijdloze, flatterende kapsels die nooit uit de mode zullen raken. En als je haar lang is, is dit een geweldig kapsel om te proberen, waardoor je je fris en licht voelt. Ik kies vaak voor een lob als ik het gevoel heb dat ik een grote verandering nodig heb, maar ik wil me niet binden aan het kleuren van mijn haar of het extreem kort knippen. Dit kapsel kan lastig zijn om zelf te proberen, dus zorg ervoor dat iemand je helpt en zoek naar tutorials op YouTube.

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

2. Tweekleurig

Dua Lipa staat bekend om haar kenmerkende tweekleurige haar, en gelukkig is deze look gemakkelijk thuis te krijgen. Verdeel eenvoudig je haar in twee delen (boven en onder), en kleur de bovenste helft blond en de onderste helft donkerbruin of zwart. Het is duidelijk dat je eigen haar verven en het gewenste resultaat krijgen gemakkelijker gezegd dan gedaan is, maar nogmaals, er is voor alles een YouTube-tutorial. Je kunt zelfs creatief worden met de kleuren die je kiest, en zoals op de onderstaande afbeelding te zien is, wordt de stijl alleen maar modieuzer naarmate je wortels beginnen te groeien.

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

3. Pony

In theorie is een pony altijd schattig, maar op dit moment heb ik een te veel video’s gezien van mensen die het verpesten door ze veel te kort te knippen (ik ben zelf schuldig als beschuldigd). De moraal van het verhaal is om ze eerst lang te knippen (houd ze recht onder je neus) en ze dan langzaam stukje voor stukje bij te werken. Een pony ziet er schattig uit met alle haartypes en alle haarlengtes, en het duurt maar een paar weken voordat ze uitgroeien, daarom is dit het moment om het te proberen!

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

4. Gordijnpony

Als je een pony wilt, maar je bent er niet helemaal klaar voor om je eraan te binden, probeer dan in plaats daarvan te kiezen voor een gordijnpony. Dit is een van die flatterende kapsels waardoor je eruitziet alsof je net terug bent gekomen van een wijntje op een balkon in Parijs, en dat is nu ieders droom met deze quarantaine. De methode voor het knippen van een gordijnpony lijkt vrij veel op de manier waarop een gewone pony wordt geknipt, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de pony volledig in de rest van je haar past (zoals hieronder te zien is). Nogmaals, YouTube zal je reddende genade zijn als het gaat om het knippen van je eigen haar.

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

5. Pixie Cut

Nee, het is misschien niet 2012/2013 wanneer beroemdheden als Jennifer Lawrence en Emma Watson hun weelderige lokken in de steek lieten voor een pixiesnit, maar dit kapsel is nog steeds enorm populair in 2020. Het is een algemene misvatting dat pixiesnedes alleen voor mannelijke vrouwen zijn. ; actrices zoals Scarlett Johansson en Anne Hathaway droegen eerder een van deze flatterende kapsels, dus er is geen reden waarom jij dat ook niet kunt!

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

6. Het front sterven

Deze trend heeft de afgelopen weken het internet stormenderhand veroverd. Als je je haar wilt verven, maar niet je hele hoofd wilt verven, dan is dit de look voor jou. Ik heb gezien dat sommige mensen met donker haar de twee voorste delen simpelweg bleken en ze blond hielden, terwijl anderen, zoals het model hieronder, voor een meer kleurrijke benadering kiezen. De stijl ziet er meestal het beste uit bij mensen met lang, donker, steil haar (zoals in de onderstaande afbeelding).

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

7. Choppy Mullet

In de woorden van de grote Billy Ray Cyrus: “Ik wil mijn mul terug!” Dit schokkerige kapsel van de mul is de laatste tijd enorm populair geworden voor alle geslachten, vooral voor die personen die zich het meest identificeren met de esthetiek van de indie-rockster. Dit kapsel is bijna niet te verknoeien als je je eigen haar thuis knipt vanwege de aard van de snit; het moet er rommelig uitzien!

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

Zie ook

8. Roze haar

Op dit punt zitten de meesten van ons al meer dan een maand in quarantaine, en hoewel de curve langzaam afvlakt, is er geen duidelijk einde in zicht. Profiteer thuis van deze tijd en schroef je haar vast: kleur je haar roze! Beroemdheden, waaronder Kim en Khloe Kardashian, Demi Lovato en Elle Fanning (hieronder afgebeeld) zijn in het verleden lichtroze geworden en ze hebben het er allemaal fantastisch uit laten zien. Zangeres Dua Lipa heeft onlangs haar haar roze geverfd uit quarantaine-verveling! Als je lichter haar hebt, is het gemakkelijk om je eigen haar roze of een andere kleur thuis te verven, maar als je donker haar hebt, is het niet onmogelijk; je hoeft alleen maar je haar te bleken!

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

9. Houd het lang

Hoewel het misschien verleidelijk is om iets nieuws en unieks met je haar te proberen, is het ook een goede optie om het lang te houden of uit te laten groeien. Hoe langer je haar is, hoe meer je eruitziet als een zeemeermin op het strand of bij het zwembad als de zomer eindelijk ronddraait en wanneer deze quarantaine eindelijk voorbij is! Elke keer dat ik mijn haar kort knip, heb ik een beetje spijt en merk ik dat ik mijn lange haar mis, dus dit is de stijl die ik persoonlijk ga proberen!

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

10. Geschoren

Als je echt op zoek bent naar een grote verandering en je bent niet bang voor een super gewaagde look, dan is je hoofd helemaal scheren misschien iets voor jou! Veel beroemde internetpersoonlijkheden, waaronder de beroemde TikTok-komiek Emmy Hartman (hieronder afgebeeld), hebben hun hoofd geschoren tijdens quarantaine. Jij zou de volgende kunnen zijn! Dit kapsel is ideaal voor iemand die al vrij kort haar heeft, zodat er geen drastische transformatie is, maar het is echt voor iedereen die dapper genoeg is.

10 flatterende kapsels die u thuis kunt proberen

Overweeg je om je haar in quarantaine te veranderen? Laat ons weten welke flatterende kapsels je thuis probeert!

Featured Image Credit: Vogue Arabia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *