Categories
Uncategorized

10 eenvoudige updates voor mensen met lang haar

Het hebben van lang haar kan vervelend zijn en soms wil je het gewoon uit je gezicht halen. Zoek niet verder, want hier zijn tien eenvoudige opsteekkapsels voor mensen met lang haar.

Broodje

Deze updo is een van de gemakkelijkste die je kunt doen, vooral met lang haar. Lang haar hebben kan zowel een zegen als een vloek zijn, op sommige dagen wordt het gewoon te veel en heb je het uit je gezicht nodig. Als dit voor jou het geval is, dan is het maken van je broodje een goede optie voor jou. Er zijn verschillende manieren waarop je je haar in een knotje kunt doen, maar voor mij begin ik meestal alsof ik mijn haar in een paardenstaart doe en dan draai ik de paardenstaart en blijf ik het in een knot draaien. Als ik dat eenmaal heb gedaan, bind ik het vast met een rubberen band. Als je het gevoel hebt dat dit te moeilijk is, dan is een gemakkelijkere manier om dit te doen, door je haar eerst in een paardenstaart te doen en dan de paardenstaart in een knot te draaien voordat je er een ruberband omheen doet. Als je dat eenmaal kunt, heb je een gemakkelijk alledaags kapsel.

10 eenvoudige updates voor mensen met lang haar

Gevlochten paardenstaart

Als je net als ik bent, dan kan het doen van een paardenstaart om de dag saai worden, misschien wil je het een beetje opfleuren. Nou, deze gemakkelijke updo voegt gegarandeerd een beetje flair toe aan de dagelijkse paardenstaart. Zodra je je haar in een paardenstaart hebt, vlecht je dat haar en knoop je het vast met een ruberband. Telkens wanneer ik dit kapsel doe, gebruik ik graag een kleinere doorzichtige rubberen band om de onderkant af te binden, omdat ik persoonlijk denk dat het er beter uitziet. Dan heb je het, een leuke nieuwe look met een paardenstaart.

10 eenvoudige updates voor mensen met lang haar

Nederlandse vlechten

Als je het beu bent om elke dag gewone oude Franse vlechten te doen, dan zijn Nederlandse vlechten de perfecte manier om dingen te veranderen. Ik vind dat het zelf maken van hollandse vlechten veel gemakkelijker is dan het maken van gewone vlechten. Voor Nederlandse vlechten wil je op dezelfde manier beginnen als Franse vlechten, zorg ervoor dat je het haar aan twee kanten van je hoofd hebt afgesneden. Als je eenmaal een kant begint te vlechten, in plaats van de stukken als een Franse vlecht over te nemen, ga je eronder. blijf naar beneden gaan terwijl je haar aan de vlechten toevoegt. Als je klaar bent met vlechten, vlecht je de andere kant en dan heb je wat Hollandse vlechten!

Franse twist

Een Franse twist is een leuke en gemakkelijke opsteekkapsel die een beetje flair toevoegt aan de eenvoudige opgestoken paardenstaart. Om te beginnen wil je je haar scheiden zoals je dat wilt. Als het eenmaal is gescheiden, begint u aan één kant, neemt u een stuk haar en verdeelt u het in twee delen. Zodra je de secties hebt, wikkel je de onderste sectie over de bovenkant en voeg je haar toe vanaf de onderkant. Hoe meer je dit blijft doen, hoe meer het eruit zal zien als een twist. Herhaal deze stappen aan de andere kant en doe dan het resterende haar in de rug in een paardenstaart of, als je wilt, een lage knot.

Enkele vlecht in paardenstaart

Voor deze eenvoudige updo kun je een Franse vlecht of een Nederlandse vlecht maken. Eerst wil je je haar opzij scheiden. Aan de kant die meer is gescheiden, is de kant waar je een vlecht maakt. Zodra je die kant van je hoofd hebt gevlochten, bind je de vlecht vast met een doorzichtige haarband. Met het resterende haar dat niet in een vlecht zit, veeg je dan terug in een paardenstaart! Deze look is simpel en gemakkelijk, maar ook erg leuk!

10 eenvoudige updates voor mensen met lang haar

Twee vlechten in een knot

Deze look is een heel gemakkelijke updo, dat is zo eenvoudig om te doen. U wilt beginnen alsof u op het punt staat uw haar in twee vlechten te steken. Nadat je dit hebt gedaan, besluit je of je Franse of Nederlandse vlechten wilt doen. Als je beide vlechten hebt voltooid, neem je de vlecht en het resterende haar en draai je het om, zodat je het voorbereidt op een knot. Als je dit eenmaal hebt gedaan, kun je het haar vastbinden met een rubberen band en dan heb je een leuke en coole updo voor de zomer!

10 eenvoudige updates voor mensen met lang haar

Lage pony-twist

Soms kan het erg saai worden om je haar terug in een paardenstaart te gooien en wil je het graag verwisselen, deze gemakkelijke opsteekkapsel is perfect. Voor mij vind ik deze look leuker als je haar golvend of gekruld is, het voegt meer toe aan de look. Eerst breng je je haar terug in een lage pony, daarna wil je de pony een beetje losser maken, zodat je het haar boven de rubberen band kunt pakken die je haar vasthoudt. Scheid het haar dat boven de pony zit, scheid het haar boven de pony. zodat je de paardenstaart door het haar kunt halen. Zodra je dit doet, krijg je een draai in een paardenstaart!

Zie ook

Franse vlechten in varkensstaarten

Deze eenvoudige updo is zo gemakkelijk te doen! eerst wil je je haar op elke gewenste manier scheiden! Als je dit eenmaal hebt gedaan, vlecht je elk deel van je haar in het Frans of Nederlands. Nadat je dit hebt gedaan, zorg je ervoor dat je niet helemaal naar beneden vlecht, maar halverwege stopt en dan het resterende haar in een paardenstaart doet en dan in altviool! Je hebt twee vlechten in vlechtjes verwerkt.

10 eenvoudige updates voor mensen met lang haar

Nederlandse kroon

Deze updo is uitdagender, maar met oefenen is het heel gemakkelijk te doen. eerst deel je het haar in twee delen. Beginnend aan de achterkant in een sectie, begin je je haar te vlechten in een Nederlandse vlecht, ga verder met vlechten op en rond je hoofd. Als je eenmaal helemaal rond en terug naar de achterkant van je hoofd hebt gevlochten, knoop je de vlecht vast en speld je deze vervolgens op je hoofd.

Gepeste paardenstaart

Een paardenstaart is altijd een geweldige en gemakkelijke opsteekkapsel voor mij, maar dat betekent niet dat het saai hoeft te zijn. Om een ​​paardenstaart voller en weelderiger te maken, moet je je haar afsnijden zodat je twee paardenstaarten hebt. Zodra je je twee paardenstaart hebt, plaag je ze lichtjes met een borstel of een plaagborstel. Dan heb je een leuke paardenstaartlook!

10 eenvoudige updates voor mensen met lang haar

10 eenvoudige updates voor mensen met lang haar
Welke opsteekkapsels ga je uitproberen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

AFBEELDING VIA PINTEREST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *