Categories
Uncategorized

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

Of je nu van de hippiestijl houdt of niet, deze creatieve bohemienkapsels zorgen ervoor dat je elke dag je haar doet! Ik hoop dat deze kapsels die in dit artikel worden genoemd, je een aantal frisse stijlen zullen geven om deze lente en zomer uit te proberen!

1. Poef Multi Pony

De Poufed Multi Pony is een unieke en ontspannen stijl om te bereiken. Met een paar banden en een simpele sjaal is deze stijl in slechts een paar minuten klaar!

Deze stijl is ook geweldig om over te schakelen en je eigen flair toe te voegen. Dit kan een slanke, hoge, rommelige of dubbele pony worden. Wat je maar wilt!

  • Plaats je haar in een lage, hoge of middelhoge pony. Pak dan je elastische banden en maak elke 4-5 centimeter een poef langs je beveiligde paardenstaart. Voeg een accessoire toe en giek! Je bent klaar!

De Poufed Multi Pony is geschikt voor een gezellig dagje uit, een mooie date night, of gewoon een simpele chill dag in huis. Het is flirterig, tijdloos, uniek en schattig!

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

2. Rommelig haar met sjaal

Rommelig haar met een sjaal is het meest moeiteloze Boho-kapsel van allemaal! Dit kapsel kan door iedereen op elk moment worden gedragen! Dit kapsel belichaamt vrijheid en gemak!

Dit kapsel is uitstekend geschikt voor het dagelijks leven. Het voegt een zorgeloze vibe toe aan elke outfit.

  • Pak een sjaal, schud je haar uit en omarm deze schattige look!

Rommelig haar met een toegevoegde sjaal is een moeiteloos, mooi en chill kapsel voor iedereen! Probeer het uit en kijk hoe het bijdraagt ​​aan je toch al verbluffende uiterlijk!

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

3. Gevlochten rommelige pony

De Braided Messy Pony staat op deze lijst vanwege het feit dat hij mooi en anders is! Deze stijl is ingewikkelder dan andere, maar is nog steeds vrij eenvoudig als je de mogelijkheid hebt om te vlechten.

  • Je kunt je haar aan een of beide kanten van je hoofd vlechten, het in een lage, hoge of middelhoge pony plaatsen. En je bent compleet!

Dit kapsel is perfect voor festivals, diners, lunches en etc.! Dit is een andere stijl die je slanker of rommeliger kunt maken.

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

4. Rommelig broodje met vlechten

Hier is nog een van de moeiteloze creatieve bohemien-kapsels. We weten dat rommelige knotjes altijd gemakkelijk te maken zijn, of het nu op luie dagen is of dagen waarop je gewoon een rommelige knot wilt dragen.

Het enige verschil met deze knot in vergelijking met je gewone rommelige knot zijn de vlechten. Vlechten worden in dit kapsel als accessoires gebruikt.

  • Vlecht gewoon een paar stukjes van je haar en gooi het in een rommelige knot. Daar heb je het! Een fantastisch boho-kapsel!

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

5. Half omhoog, half omlaag met Space Buns

Deze volgende stijl is een leuk bohemien kapsel! De Half Up Half Down-stijl met Space Buns is een uitzonderlijke stijl die iedereen moet kennen!

  • Scheid je haar van oor tot oor en scheid de bovenkant van de onderkant. Nadat dat is voltooid, deelt u uw haar in het midden en maakt u twee dubbele knotjes met het bovenste deel van uw haar. Voeg je eigen flair toe aan de look! Nu ben je klaar!

Als je ervoor kiest om deze stijl te rocken, zul je je hippie-kant zeker voelen gluren!

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

6. Hoog broodje met sjaal

Nummer zes op de lijst is de hoge knot met een sjaal! Dit is absoluut een van de creatieve Boheemse kapsels die iedereen kan snel en nauwkeurig bereiken!

Het kan moeilijk zijn om manieren te vinden om een ​​veelgebruikt broodje op te fleuren. Maar een leuke en modieuze sjaal omdoen is precies dat!

  • Maak een alledaagse knot en wikkel er een sjaal naar keuze omheen! Trek wat haren uit en leef je beste leven!

Dit boho-kapsel voegt een slanke en elegante flair toe aan je algehele look!

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

7. Dubbele lage rommelige broodjes

We hebben het gehad over rommelige broodjes, maar niet over Double Low Messy Buns. We kunnen deze zeker niet overslaan! Deze stijl is onderscheidend en zo comfortabel om dagelijks te dragen!

Zie ook

  • Splits je haar doormidden, in het midden, en maak aan elke kant twee rommelige knotjes. Voeg eventueel haaraccessoires toe. Jullie zijn er klaar voor! Je hebt dit funky, stijlvolle kapsel voltooid!

Deze look geeft je look een leuk en gemakkelijk gevoel! Geloof ik persoonlijk iedereen zouden deze stijl moeten oefenen voor het geval ze buiten hun comfortzone willen stappen terwijl ze zich ook vrij en schattig voelen!

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

8. Gevlochten hoge pony

Iedereen weet waarschijnlijk alles over de Braided High Pony! Door een vlecht aan een gewone paardenstaart toe te voegen, wordt de pony een beetje minder saai en veel stijlvoller!

  • Plaats je haar in een paardenstaart (rommelig of slank) en vlecht dan de staart van je pony. Dan kun je eindelijk je draai toevoegen om het bij je te laten passen.

Het is perfect voor diegenen die niet al te veel aan hun haar willen doen, maar er toch schattig uit willen zien en in elkaar willen zetten. Vind troost in het hebben van deze mooie go-to boho-stijl voor je luie dagen!

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

9. Eenzijdige vlecht

Het kapsel met eenzijdige vlecht dat we nu noemen, is er een die er echt fantastisch uitziet voor iedereen. Of je nu kort, lang of halflang haar hebt, je ziet er ongetwijfeld geweldig uit in deze stijl!

  • Maak een scheiding in je haar zoals je wilt en vlecht dan eenvoudig een kant. Je kunt een hele zijde vlechten of slechts een deel ervan! Dat is helemaal aan jou.

Deze creatieve boho-stijl laat je zien hoe mooi je de bohemien-stijl met weinig moeite kunt rocken. Ik stel voor dat je dit kapsel vanaf nu aan je go-to-looks toevoegt!

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

10. Dubbele Nederlandse vlechten met twee pony’s

Er zijn veel manieren om vlechten op te nemen in een eenvoudig kapsel om je look extra chic te maken. De Double Dutch Braids with Two Ponies zijn een uitstekende manier om dat te doen!

  • Splits je haar en vlecht beide kanten tot aan je nek. Zet beide vlechten vast met een haarelastiekje en laat de uiteinden van je haar losjes naar buiten. Jij hebt het!

Deze stijl is schattig, praktisch en eenvoudig! Geweldig voor vele gelegenheden! Probeer het uit wanneer u zich klaarmaakt voor uw volgende uitje!

10 creatieve bohemien-kapsels die perfect zijn voor je hippiekant

Probeer een paar van deze schattige, creatieve bohemien-kapsels de volgende keer dat je je klaarmaakt om uit te gaan! Reageer hieronder welke stijl je het leukst vond!

Uitgelichte afbeeldingsbron: https://www.pinterest.com/pin/650488739913481703/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *