Categories
Uncategorized

10 betoverende bruiloftskapsels 2018

Uw perfecte bruiloft plannen? Ja, het is een verantwoordelijk werk en een belangrijke stap. Marchesa heeft hun Bruids lente 2018 collectie, dus er is al eindeloze inspiratie bij de hand. Kleding is misschien wel het meest essentiële onderdeel van de look die de bruid zal hebben. Het zijn echter de kapsels die het afmaken, op de best mogelijke manier onderstrepen of het beeld verpesten, hoe luxe de jurk ook is. Dus dames, het beste uitzoeken bruiloft kapsels 2018 is nu de belangrijkste taak voor alle aanstaande bruiden. Daarom hebben we hier een aantal frisse ideeën voor degenen die buiten de knot denken en op zoek zijn naar unieke en moderne looks.

# 1 juwelen in haar

juwelen bruiloft kapsels 2018
juweel haaraccessoires

De meeste bruidskapsels die je in dit artikel tegenkomt, gaan over haaraccessoires. Juwelen in haar zijn zo oud als de huwelijksceremonie zelf. Zorg er echter voor dat je niet het ingewikkelde kapsel van de Griekse godin hebt, in plaats daarvan is een losse opsteekkapsel voldoende.

# 2 dromerige sterren temidden van lokken

juweel ster haaraccessoires 2018
eenvoudige updo met sterren

Rodarte sterren voor bruiloftskapsels 2018
Rodarte bruids haaraccessoires

Het symbool van dromers, van romantiek en eindeloze liefde, sterren zullen je haar op de beste manier sieren.

# 3 voor altijd parels

parels in haar voor bruidskapsels 2018
zachte romantiek met peren in haar

Nee, dit zijn geen parels van je oma. Ze zien er zeker elegant en stijlvol uit, maar het spel van maat en kleur maakt ze behoorlijk modern voor een Europese trouwstijl.

# 4 minimalistische gouden kopstukken

minimalistische gouden haaraccessoires voor bruiloft 2018
ronde bruiloft haarstukken

We weten dat de bruiloft de meest memorabele dag moet worden. Dit betekent echter niet dat trendy, minimalistische looks niet op hun plaats zullen zijn. De gouden ring voor opgestoken of half opgestoken bruiloftskapsels 2018 ziet er meer dan charmant uit.

# 5 wendingen bruiloftskapsels 2018

gedraaide opgestoken bruiloftskapsels 2018
twsited rommelige opsteekkapsels

De trends voor bruidskapsels voor de lente van 2018 hebben alles te maken met ongedwongen en ontspannen looks. Rommelige kapsels zijn welkom voor bruiden. Maar het is een kleine draai die de look zal maken.

# 6 Trendy zwart fluwelen lint voor bruidskapsels

zwart fluwelen lint voor bruiloftskapsels 2018 Marchesa
Marches zwart lint voor bruidshaar

Zwart fluwelen lint en lage paardenstaartkapsels achtervolgen ons van de afgelopen paar seizoenen. Tory Burch begon de tendens die in eerste instantie bedoeld was voor casual en zakelijke looks. Nu heeft de nieuwste bruiloftscollectie van Marchesa zwarte linten en rommelige lage staarten aangenomen om prachtige witte jurken te begeleiden.

# 7 Broodjes en vlechten

gevlochten broodje bruiloft kapsels 2018
cool buns hair voor bruiden

Er kan nog steeds een broodje zijn. Maar in de war en met gevlochten touwtjes eromheen.

# 8 casual topknopen voor bruidskapsels

topknopen bruiloftskapsels 2018
beroemdheid hoge knopen

Als je aan topknopen hebt gedacht als aan huisstijlen, vergeet het dan. De mooiste looks zijn hier om jouw keuze voor bruidshaar te worden.

# 9 op en neer gerold

opgerolde bruiloftskapsels 2018
bruiloft haarrollen

Extravagante rollen naar boven? Of soepele rollen naar beneden? Beide looks zullen leuk genoeg zijn voor aanstaande bruiden.

# 10 Stijlvolle Franse twist

Emily Ratajkowsky Franse twist-kapsels Cannes 2017
Emily Ratajkowsky in Cannes 2017

Eindelijk komt elk stijlvol ding op een bepaald moment terug. Hier is de Franse twist die Emily dit jaar op het filmfestival van Cannes herschreef. Het kan een goede optie zijn voor een huwelijksceremonie in klassieke stijl.

Vlechten kapsels, Haartrends, Updo kapsels, Bruiloft kapsels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *