Categories
Uncategorized

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

Ik heb een krankzinnige liefde- en haatrelatie met mijn krullen. Ze zien er geweldig uit op de eerste dag, en dan weet ik niet wat of waar het fout gaat, maar man, als het goed is, is het goed. Iedereen met krullen weet je te vertellen dat je je haar niet zo vaak kunt wassen. De meesten van hen zouden u een lijst van 3 pagina’s geven met wat voor hun haar werkt en hoe u het kunt toepassen. Met dat in gedachten is iedereen met krullen waarschijnlijk op zoek naar de beste haarproducten die hun haar de tweede dag niet plakkerig of knapperig laten aanvoelen. Dat gezegd hebbende, hier zijn tien beste haarproducten die ik graag naar voren breng in mijn natuurlijke krullen!

1. Cantu Curl Activator

Dit product is het belangrijkste product dat de meeste mensen gebruiken, en om goede redenen! Het perfecte aan dit product is dat mensen met golvend haar het ook kunnen gebruiken! Het is absoluut niet knapperig en het is hydraterend! Dus je zult de komende dagen een mooie greep hebben – en ik ben ook niet boos op de geur!

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

2. Aussie Miracle Curls Refresher

Dit haarproduct is een totale redder in nood! Het is fantastisch, en het is een opfriscursus voor krullen. Ik gebruik dit product meestal op de dag dat ik mijn haar moet wassen. Het enige wat je hoeft te doen is je haar een beetje vochtig te maken en te sprayen! Het laat het een beetje plakkerig en knapperig achter, maar de manier waarop de krullen mooi uitkomen, vind je helemaal niet erg, vooral omdat je het waarschijnlijk dezelfde dag nog wast!

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

3. Shea Moisture Curl Enhancing Smoothie

Shea Moisture heeft geweldig werk geleverd bij het repareren van hun producten! Als ik deze lijst vijf jaar geleden had geschreven, zou dit haarproduct zeker niet op de lijst hebben gestaan! Het is echter geweldig geweest sinds ze het hebben opgelost! Het geeft het haar deze mooie, zachte golven en het hydrateert je krullen, zelfs als ze zijn beschadigd door chemicaliën of hitte! Ik gebruik dit product graag ‘s nachts. Zodra ik mijn haar was, en het wordt vochtig, dan zal ik mijn krullen vormgeven met dit product. Dan raak ik mijn haar niet aan. Ik zeg je nu dat als je altijd je haar aanraakt, het er niet uit zal komen zoals je wilt!

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

4. Miss Jessie’s Curly Meringue

Miss Jessie heeft het weer gedaan, dit is het perfecte wash and go hair product! Het kan je kroezen temmen en je manen vrij laten krullen. Ik gebruik dit product meestal in de zomer – vandaar het wassen en gaan. Als een ouderwetse moeder schreeuwt dat ik dood ga als ik in de winter met nat haar naar buiten ga, heb ik mijn haar overdag niet gewassen. Maar in de zomer, als ik mijn haar was, vind ik het heerlijk om dit op mijn vochtige haar te doen en te weten dat ik er de hele dag geweldig uit zal zien!

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

5. Briogeo Curl Charisma

Het enige probleem dat ik heb met dit merk is dat je de perfecte hoeveelheid moet vinden voor je haartype en dikte. Hoe meer haar en krullen je hebt, hoe meer product je moet gebruiken, en hoe minder je hebt, hoe minder product. Je moet je middenweg vinden. Ik denk niet dat iemand met superstrakke spoelen baat zou hebben bij dit product. Voor iedereen met losse krullen of golvend haar is dit echter de veiligste en beste gok!

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

6. Kinky Curly Curling Custard

De veelzijdigheid van dit haarproduct is geweldig! Ik vind het geweldig dat ik dit kan gebruiken zodra ik gedoucht heb, of ik kan wachten tot mijn haar vochtig is. Je moet in dit geval gewoon uitzoeken wat voor je haar werkt. Het helpt bij het definiëren van haartypes tussen golvend krullend tot strakke krullen. Welke manier je ook besluit om dit product te gebruiken, het laat in ieder geval geen vlokken achter zoals de meeste gels, het maakt je haar niet vettig en er is niet zo’n waanzinnige hoeveelheid plakkerigheid waar je je zorgen over hoeft te maken.

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

7. Dove Advanced Hair Series Supreme Crème Serum

Je dacht niet dat ik geen drogisterij-item aan deze lijst zou toevoegen? Dit serum is een absolute basis als het gaat om een ​​bijna perfect haarproduct. Als je op zoek bent naar een uitstekende vochtinbrengende crème voor je haar zonder je haar te verzwaren, dan is dit het product voor jou! Het werkt ook op droog of vochtig haar (ik gebruik het op vochtig haar). Verdeel je haar en warm twee tot drie pompjes in haar op door je handen tegen elkaar te wrijven en dan met je vingers door je haar te harken.

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

8. Bumble and Bumble Curl definiërende crème

Dit is misschien een beetje prijzig, maar een beetje gaat een lange weg met dit product. Ik meen het, te veel van dit haarproduct kan je het gevoel geven alsof je op vet zit. Dit product komt uit als crème, maar voelt en lijkt meer op een mousse. Ik merk dat wanneer ik het product met mijn vingertoppen opwarm, het een stuk beter werkt (denk aan een behandeling met hete olie) dan het gewoon op vochtig haar aanbrengen.

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

Zie ook

9. Heropleving van de Briogeo-hoofdhuid

Oké, ik heb je een lijst gegeven met geweldige producten die je na je douche kunt gebruiken en die je krullen minstens een paar dagen veerkrachtig en trots zullen maken. Maar tussen wasbeurten, haarproducten en mogelijk zelfs je shampoo en conditioner, kan het een vervelende opeenhoping achterlaten. Persoonlijk voel ik mijn opbouw niet, maar geloof me, het is er.

Dit is de reden waarom Briogeo Scalp Revival het beste haarproduct is om te bezitten. Behalve dat het een hoofdhuidscrub is, wordt het ook gecombineerd met shampoo. Dit is veilig voor alle haartypes, maar dit is uitzonderlijk veilig voor mensen die zich zorgen maken over wat de scrub voor hun krullen kan doen of die vaak roos hebben!

Om dit goed te gebruiken, neem je haarspeldjes mee onder de douche en snijd je je haar af. Geloof me; u weet niet waar u het product aanbrengt als u uw haar niet afsnijdt.

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

10. Pantene Gold Series Diep hydraterende Co-Wash

Oh, Arganolie, is er iets dat je niet kunt doen? Als dat zo is, wil ik het niet weten. Ik gebruik Arganolie voornamelijk op mijn hele lichaam. Lotions, gezichtsoliën, maskers en zelfs mijn wasbeurten.

Voor iedereen die niet weet wat co-washing is, is het wanneer je het gebruik van shampoo overslaat en vertrouwt op de conditioner. Omdat mijn haar de neiging heeft om oliën een beetje vast te houden, gebruik ik deze methode niet zo vaak. De week dat ik mijn scrubshampoo voor de hoofdhuid gebruik, conditioneer ik niet omdat ik probeer de overtollige opbouw te verwijderen. Dat gezegd hebbende, de week erna, als ik mijn haar was, gebruik ik dit haarproduct om mijn haar te hydrateren, en het doet dat en meer. Mijn krullen voelen zo verfrist en nieuw aan dat ik me bijna een beetje slecht voel om mijn producten erin te doen.

10 beste haarproducten om uw natuurlijke krullen naar voren te brengen

Hier zijn de tien haarproducten die ik iedereen met krullend haar aanbeveel om te gebruiken om je natuurlijke krullen naar voren te brengen. Werkte het voor jou? Heb je een specifiek merk waar je van geniet? Laat het me weten in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *