Categories
Uncategorized

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

De herfst is nabij, wat betekent dat het tijd is om de pompoenkruiden naar voren te brengen en een paar nieuwe herfstbeschermende kapsels uit te proberen. Als de temperaturen kouder beginnen te worden, is het belangrijk om je haar te beschermen tegen de barre weersomstandigheden en een daling van de luchtvochtigheid. Bekijk onze lijst met trendy valbeschermende kapsels die je dit seizoen wilt proberen.

1. Box vlechten

Boxvlechten zijn een populair beschermend kapsel dat je tijdens de herfst wilt dragen, omdat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en op verschillende manieren gestyled kunnen worden. Je kunt ervoor kiezen om ze lang, kort, jumbo of klein te laten doen. Je kunt zelfs leuke kleuren en haaraccessoires in je vlechten stoppen om je kapsel wat meer pit te geven. Trek je boxvlechten op de warmere dagen terug in een paardenstaart, of probeer een halve opgestoken haar voor een avondje uit. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit valbeschermende kapsel zou ongeveer een maand of twee moeten meegaan, afhankelijk van hoe groot je ze krijgt en hoe goed je ze onderhoudt.

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

2. Grote cornrows

Grote cornrow-vlechten zijn om verschillende redenen geweldige valbeschermende kapsels. Ze nemen veel minder tijd in beslag dan gewone doosvlechten of wendingen. Ze zijn ook supergemakkelijk te onderhouden. Maar het beste van alles? Ze zien er GEWELDIG uit en zijn een super cool kapsel. Een ander voordeel van dit valbeschermende kapsel is dat er niet zoveel spanning op je wortels zal staan ​​omdat de vlechten groter zijn. Dit is een enorm pluspunt voor de zachtaardige vrouwen die er zijn of voor degenen die zich zorgen maken over haaruitval. Versier je grote cornrows met haaraccessoires, of draag ze gewoon zoals ze zijn voor een natuurlijkere look.

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

3. Pruiken

Je kunt niet fout gaan met een bom-pruik voor je beschermende kapsel om te vallen! Allereerst zijn er talloze stijlen waaruit u kunt kiezen. Je zou lang, kort, recht, gekruld, golvend, een andere kleur kunnen gaan, en er zijn zelfs gevlochten pruiken die er zijn! Pruiken zijn ook levensreddend als je te laat komt. Het enige dat u hoeft te doen, is het op uw hoofd slaan, het een beetje bijwerken en u bent klaar om te gaan. Omdat je je pruik gemakkelijk kunt aan- en uittrekken, kun je het als een valbeschermend kapsel dragen, hoe lang je maar wilt. Zorg er wel voor dat u nog steeds uw natuurlijke haar onder de pruik onderhoudt.

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

4. Bantu-knopen

Bantu-knopen maken zeker een comeback, dus je weet dat je deze traditionele Afrikaanse ‘do’ wilt overwegen voor je volgende herfstbeschermende kapsel. Bantu-knopen zijn zo’n edgy stijl die je haar uit je gezicht houdt. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat het overal waait op een van die winderige herfstdagen. Van alle valbeschermende kapsels op deze lijst, gaan Bantu-knopen de minste tijd mee. Ze duren ongeveer twee weken, maar je krijgt prachtige krullen nadat je je knopen hebt verwijderd. Er is nog een schattig kapsel dat je een beetje kunt rocken! Of was gewoon je haar en doe de Bantu-knopen opnieuw als je dat liever hebt.

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

5. Gehaakte kapsels

Als je de schattige look van kleinere wendingen of vlechten wilt, maar geen zin hebt om de hele dag te gaan zitten om ze klaar te krijgen, dan zijn gehaakte kapsels misschien wel je nieuwe beste vriend. Nog een van de meer populaire valbeschermende kapsels, gehaakt vlechten is een eenvoudigere en snellere methode om extensions aan je haar toe te voegen. Je begint met je haar naar achteren te knippen, dan gebruik je een haaknaald met een haak om de haarverlenging onder je cornrow te lussen en knoop je het haar in een knoop zodat de twee stukken er als één kunnen uitzien. Met dit valbeschermende kapsel kun je veel veelzijdige stijlen proberen, en het is relatief gemakkelijk te leren. Er zijn veel soorten gehaakt haar die u kunt gebruiken, maar de meest voorkomende zijn vlechten.

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

6. Passie kronkelt

Passie-wendingen zijn een andere schattige valbeschermende stijl die je een chique boho-look geeft. Het is een trendy kapsel vanwege de unieke textuur en het feit dat het vrij weinig onderhoud vraagt. Passie-wendingen zijn niet zoals je gewone wendingen, omdat het zachte haar dat wordt gebruikt om de stijl te maken, het er een beetje natuurlijker doet uitzien. Passie-wendingen zijn ook lang niet zo zwaar als gewone wendingen. Met de juiste zorg en onderhoud zouden ze ongeveer twee maanden meegaan.

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

7. Halo-vlecht

Halo-vlechten zijn een eenvoudig valbeschermend kapsel, maar het ziet er nog steeds super elegant uit. Het enige wat je hoeft te doen is twee lange Hollandse vlechten om je hoofd te weven, en BOOM! Je hebt nu een stijlvol kapsel dat je voor bijna elke gelegenheid kunt dragen, van een uitstapje naar de supermarkt tot de chique bruiloft van je vriend. Je kunt het zelfs op verschillende manieren stylen om je valbeschermende stijl wat flair te geven. Omdat je uiteinden allemaal weggestopt zijn als je een halo-vlecht draagt, hoef je je geen zorgen te maken dat het koudere weer je lokken verwoest. Dat is wat de halo-vlecht tot een perfect valbeschermend kapsel maakt!

Zie ook

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

8. Knoopje bovenaan

Topknot-knotjes zijn een andere eenvoudige en moeiteloze stijl die je haar beschermt tegen het koelere herfstweer en er nog steeds geweldig uitziet. Deze valbeschermende stijl is zo snel en gemakkelijk dat je in de verleiding zou kunnen komen om je haar het hele seizoen in een knotje te houden! Je kunt ervoor kiezen om je echte haar te stylen als het lang genoeg is, of je kunt een paar extensions toevoegen om jezelf wat lengte te geven. Afhankelijk van je humeur kun je kiezen voor een strak ogend broodje of een rommelig ogend broodje. Beide stijlen zien er schattig uit en houden je haar dit najaar veilig.

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

9. Knooploze vlechten

Knooploze vlechten zijn snel een trend geworden vanwege hoe natuurlijk ze eruit zien en hoe comfortabel ze zijn op je hoofdhuid. Deze valbeschermende stijl is niet zo pijnlijk als gewone doosvlechten omdat er minder spanning op de hoofdhuid staat. Hierdoor hoef je niet te wachten tot je vlechten losser zijn geworden voordat je ze gaat stylen zoals jij dat wilt. Denk aan knooploze vlechten als een gezond alternatief voor gewone doosvlechten. Je zult deze zeker aan je lijst met valbeschermende stijlen willen toevoegen om te proberen!

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

10. Gevlochten paardenstaart

Als je geen moeite hebt met een simpele, saaie paardenstaart, kies dan voor een chique gevlochten paardenstaart! Dit valbeschermende kapsel kan overal worden gedragen en ziet er nog steeds geweldig uit. Er zijn zoveel manieren waarop je ervoor kunt kiezen om je haar te stylen als je ervoor kiest om een ​​gevlochten paardenstaart te dragen. Het is een unieke en prachtige stijl waarbij iedereen zeker zal stoppen en staren. Je kunt niet fout gaan met dit valbeschermende kapsel.

10 beschermende kapsels die je dit najaar wilt proberen

Welke van deze valbeschermende kapsels ziet er volgens jou het beste uit? Deel uw mening in de reacties hieronder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *