Categories
Uncategorized

Zomerstijl: strand golvende kapsels

De dagen worden warmer en waarom zou u niet eens nadenken over de fascinerende looks die u deze zomer kunt hebben? Het hele jaar door er geweldig uitzien, daar zijn we allemaal voor, maar het warmste seizoen is anders. Zomerkapsels 2018 zijn wat je nodig hebt om trendy te zijn. Welnu, vandaag gaan we niet alle mogelijke trends bespreken, van pixies tot bobsnit en helemaal tot het modelleren van lange kapsels, in plaats van ons te concentreren op strand golvende kapsels. Dit zijn de extra populaire en superjazzy looks die het hele seizoen in de mode blijven. Strandgolven zijn de licht gebroken golven die u thuis zelf kunt creëren. Als u enkele handige producten bij de hand heeft, wordt u de koningin van het strand. En waarom alleen strand? Er kan nauwelijks een ander kapsel zijn dat sensueler en aantrekkelijker is.

Het goede aan de strandgolven is dat je ze op elke lengte kunt stylen (nou ja, bijna op elke lengte). Afhankelijk van of je dik of dun haar hebt, kun je je manier vinden om de beste golven te stylen. Laten we eens kijken naar enkele inspirerende haarideeën om de gewenste look te krijgen.

Lange golvende kapsels op het strand

Gigi Hadid strand golvende kapsels
Gigi Hadid

strandgolven op lang haar 2018
strandgolven op lang haar 2018

lang strand golft haar
lange golven

Strandgolven met een aanzienlijke haarlengte kunnen misschien als verbluffend worden genoemd! Het gaat hier echter niet alleen om het stylen van de golven, zacht en teder, maar houd er ook rekening mee dat haarkleur veel betekent. We hebben het over zomer, dus zoete boter, ombre en balayage hoogtepunten zal precies ter zake zijn.

Strandgolven voor bob-kapsels

bob-kapsels en strandgolven zomer 2018
zomer kort haar

luie golvende kapsels 2018 zomer
luie golvende kapsels

bob-kapsels strand golvend
bob-kapsels strand golvend

De veroverende stijl van de afgelopen jaren zal er overweldigend uitzien als je leert om de golvende kapsels op het strand te stylen. Bob haarlengte is uniek en toch past het bij elke stijl die u maar kunt bedenken. Inderdaad, het past op een updo of een downdo. Bob doet het prima met steil en krullend haar. Eindelijk, wanneer je bob een beetje uitgroeit, verandert hij in fascinerend lob-kapsel.

Korte pixiekapsels en strandgolven

zomer golvende pixie-kapsels 2018
zomer pixie

pixie beach zwaait met haar
blonde golvende pixiesnit

strandgolven op pixie Audrey Tautou
Audrey Tautou

Eindelijk komen we hier bij de kortste kapsels die nog steeds kunnen worden gestyled met strandgolven. Pixie-kapsels altijd in de trend geweest, ook al zijn ze niet zo wijdverspreid als bobs, maar altijd aanwezig in de modewereld. Deze zomer kun je je pixie opfleuren met zomerse highlights en zachte golven.

Bob kapsels, Haartrends, Golvende kapsels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *