Categories
Uncategorized

Wat ik draag uit de kast van mijn dochter

Ik heb de afgelopen maanden veel haaraccessoires geschud.

Je herinnert je misschien dat ik erover sprak in dit bericht hier en tegenwoordig lijkt het alsof ik elke keer als ik mijn huis uitloop, er wat aan heb … en soms meer dan één! Ik ben zelfs begonnen met het ‘lenen’ van Chloe’s! Het is zo’n leuke manier om een ​​beetje eigenzinnigheid aan elke outfit toe te voegen en ik ben ook dol op de knipoog naar de jaren 90. Ik heb nog steeds geen vlinderclips gezien! Denk je dat ze een comeback zullen maken? Mijn gevoel zegt nee … maar je weet maar nooit.

Hoewel ik dol ben op een goede metalen statement-haarspeld of clip zoals deze en deze, ben ik de laatste tijd echt dol op parels. Ik vond dit merk genaamd Neophyte juwelen Aan Instagram en werd meteen verliefd op ze! Ze hebben zulke leuke ontwerpen en ik vind het geweldig om kleinere merken te ondersteunen!

Als ik niet een van de parelclips draag, draag ik er meestal een heleboel gouden bobby-pins zoals deze hier. Ze zijn goedkoop, verkrijgbaar in verschillende lengtes en een geweldige manier om de look te krijgen met een beperkt budget! Leg gewoon een bos met een paardenstaart op elkaar en je hebt meteen een geweldige look! Ik gebruik graag de gouden omdat ze echt afsteken tegen mijn haarkleur. Als je blond haar hebt, probeer dan eens met zwarte of bruine pinnen te spelen om wat contrast te creëren!

Wat vind je van haaraccessoires? Laat me je mening weten in de reacties hieronder!

Gefotografeerd door Karla Ticas
Top: Ramy Brook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *