Categories
Uncategorized

Vrouw krijgt ribben verwijderd om eruit te zien als een Disney-personage | Grappig en bizar

Pixee Fox is een voormalig elektricien met een gezicht dat lijkt op een stripfiguur. Het 29-jarige Zweedse meisje geeft toe dat ze meer dan honderd operaties heeft uitgevoerd, waaronder het verwijderen van zes ribben en een borstvergroting tot 30J maat, neuscorrectie, billift en kin hervormen. Het meisje onderging ook een ongebruikelijke procedure aan haar ogen: voor dit doel reisde ze speciaal naar India om haar oogkleur in lichtgroen te veranderen. Ze heeft al meer dan $ 119.000 betaald voor plastische operaties.

Dit wordt gedaan in het belang van één doel – zodat het uiterlijk van Pixee Fox (zoals ze zichzelf noemt) zo dicht mogelijk bij haar cartoon-tegenhanger is. Op haar Instagram vergelijkt het model zichzelf constant met prinsessen uit de Disney-wereld en is elke keer weer verbaasd over de gelijkenis met hen die ze draagt.

Pixee had vroeger een heel eenvoudig leven: ze werkte als elektricien in Zweden en had een relatie met een man. Maar toen verliet hij haar, en door dit trauma veranderde het meisje zichzelf en haar leven volledig: ze raakte geïnteresseerd in plastische operaties en vertrok naar North Carolina in de VS.

De mensen in de buurt delen de passie van het model niet. “Mijn moeder is constant van streek, vooral als ik thuiskom na een andere ingreep. Ik heb me altijd ongemakkelijk gevoeld bij mijn ouders. Ik heb een nauwere relatie met mijn zus. Ze spot met mijn plasticiteit en denkt dat ik gek ben, maar ze denkt niet echt iets slechts over mij ”, vertelde de tekenfilmster aan The Sun.

De recente berichten van het meisje zijn echter zorgwekkend en dateren ze van november vorig jaar. Fox schrijft dat ze nu al een jaar herstellende is van de operatie (ze maakt niet bekend welke ingreep ze heeft ondergaan). Ze logeert bij haar gezin in Zweden. De plastische chirurgie veroorzaakte complicaties in de hersenen, en Pixee geeft de Turkse chirurg hiervan de schuld. Volgens haar heeft hij vele andere levens verlamd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *