Categories
Uncategorized

Vrouw kiest plastische chirurgie boven haar echtgenoot | Grappig en bizar

Kerry Miles werd gelukkig dankzij plastische operaties en begrijpt oprecht niet waarom de familie haar wens om deze procedures keer op keer te ondergaan niet steunt.

De 36-jarige Britse vrouw onderging een wereldwijde make-over van zichzelf. Kerry Miles werd geïnspireerd door haar liefde voor Barbie: ze zou haar eigen uiterlijk altijd als ‘saai’ beschouwen, maar de beroemde pop trok haar aan met zijn heldere uiterlijk. Beginnend met lang en gemarkeerd haar (trouwens, dergelijke kleuropties zijn nu trendy), constante bezoeken aan het solarium, tanden bleken en roze in kleding, schakelde ze vervolgens over op plastic en cosmetologie. Ze heeft al meer dan 130 duizend dollar uitgegeven aan operaties en procedures.

Ze werd een fan van Botox en vergrootte haar lippen en borsten. Ze heeft de laatste vergroot van de 3e naar de 5e maat. Ze beschouwt haar huidige imago als perfecter en walgt van het kijken naar foto’s voor talloze procedures. Om het huis uit te komen (ook al is het maar een wandeling met de hond), moet Miles overeenkomen met de afbeelding: neem een ​​jacuzzi (we hebben geen uitleg waarom dit belangrijk is), krul haar haar, doe make-up, breng aan valse wimpers. Volgens haar duurt het proces minstens twee uur.

Carrie is sinds 2012 getrouwd, ze heeft een 15-jarige dochter, die ze ook wil ‘introduceren’ bij plastische chirurgie. Ondanks haar heftige protesten spaart ze geld voor de mammoplastiek van haar dochter Bethany. “Bethany is mooi, maar ik weet uit persoonlijke ervaring hoe plastische chirurgie je leven kan veranderen en je gelukkiger kan maken. Nu zegt ze dat ze nooit plastische chirurgie zal doen, maar ik dacht hetzelfde op haar leeftijd. Zeg nooit nooit. Ik heb spaargeld voor het geval ze van gedachten verandert en een mammoplastiek of liposuctie wil ”, vertelt de zorgzame moeder aan The Sun.

Kerry’s echtgenoot is tegen dit spul en vraagt ​​de vrouw om te stoppen met het hervormen van haar gezicht en lichaam. Miles daarentegen is vastbesloten en is van plan haar borsten opnieuw te vergroten en haar neus opnieuw vorm te geven. Bovendien staat de 36-jarige “Barbie” klaar om te scheiden als haar minnaar bezwaar blijft maken tegen haar metamorfoses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *