Categories
Uncategorized

Voordelen en nadelen – Hoofdhuidmicropigmentatie (SMP)

In onze vorige post hebben we het in detail gehad over micropigmentatie van de hoofdhuid. Om u een snel overzicht te geven, is micropigmentacion van de hoofdhuid een geavanceerde techniek van niet-chirurgische cosmetologie, gebaseerd op de injectie van pigmenten in de hoofdhuid. Bij micropigmentatie worden verschillende kleurschakeringen en penetratiehoeken gebruikt om diepte en textuur te geven. De toepassingen van deze techniek zijn behoorlijk gevarieerd en variëren van het herstellen van de haarlijn tot het bedekken van diffuse alopecische ruimtes op de hoofdhuid.

Nadat we de concepten van micropigmentatie van de hoofdhuid in detail hebben uitgelegd, gaan we het vandaag hebben over de voordelen en gevaren van deze behandeling. Net als elke andere cosmetische behandeling heeft de micropigmentatie van de hoofdhuid ook voor- en nadelen. Laten we beginnen met de voordelen.

Voordeel van micropigmentatie van de hoofdhuid

Zoals je misschien al vermoedde, zijn er veel voordelen aan gokken op hoofdhuid micropigmentatie voor zowel mannen als vrouwen. Hier hebben we een paar voordelen opgesomd die u zult behalen als u op deze techniek gokt:

 1. De pigmenten zijn biologisch absorbeerbaar. De gebruikte pigmenten zijn niet schadelijk voor de gezondheid en zijn biologisch absorbeerbaar
 2. Het is geen chirurgische ingreep. Dit betekent dat er is geen risico op infectie en het is niet nodig om het ziekenhuis binnen te gaan.
 3. De pigmenten worden aangepast aan jouw haarkleur. Dit betekent dat u een natuurlijke uitstraling kunt hebben. Merk ook op dat de kleur langdurig is en niet verandert in de loop van de maanden.
 4. Snel zichtbare resultaten. De eerste resultaten worden meestal tussen 2 en 4 dagen na de micropigmentatie zichtbaar.
 5. Het vereist geen constant onderhoud in korte perioden. Zelfs na de eerste keer bijwerken na drie weken, blijft de intensiteit van de kleur na verloop van tijd behouden
 6. Het wordt in verband gebracht met enkele nadelige effecten. Zolang de aanbevelingen van de specialist worden opgevolgd, heeft de behandeling zeer weinig bijwerkingen.
 7. Snel herstel. De hersteltijd is relatief kort en de persoon kan in minder dan een week weer zijn routine hervatten.
 8. Als je het niet leuk vindt, kun je je natuurlijke uitstraling terugkrijgen. Een van de voordelen van geen definitieve behandeling zijn, is dat je, als je het niet leuk vindt, na 3 tot 4 jaar je oude uiterlijk terugkrijgt.
 9. Micropigmentatie van de hoofdhuid kan worden gebruikt met andere haarbehandelingen. De behandeling kan worden gebruikt in combinatie met andere ingrepen zoals haartransplantatie.

Vervolgens komen de bijwerkingen of de nadelen van het ondergaan van micropigmentatie van de hoofdhuid.

Als u een behandeling met micropigmentatie van de hoofdhuid overweegt, neem dan contact op met onze partners scalpmicropigmentationclinics.com kan u helpen bij het vinden van een kliniek bij u in de buurt.

Nadelen van micropigmentatie van de hoofdhuid:

Er zijn inderdaad veel meer voordelen van micropigmentatie van de hoofdhuid. Maar weet u dat er ook nadelen zijn? De micropigmentatie van de hoofdhuid heeft ook enkele nadelen die u moet weten voordat u een besluit neemt over dit type behandeling voor uw hoofdhuid. Om deze reden laten we u hieronder de meest prominente nadelen van deze techniek zien.

 1. De resultaten zijn niet permanent. Net zoals het een voordeel kan zijn, kunnen de tijdelijke resultaten van de behandeling ook een nadeel zijn. Dat wil zeggen, als je je laatste look niet leuk vindt, zul je het binnen een paar jaar laten veranderen. Dit is een voordeel. Maar als u tevreden bent met uw afbeelding, zal de afbeelding niet te lang meegaan. Dit is dus een aanzienlijk nadeel. Om uw imago vele jaren intact te houden, moet u van tijd tot tijd bijwerken en een onderhoudsbehandeling gebruiken, zodat dit aspect meer dan 3 of 4 jaar meegaat.
 2. De uiteindelijke kleur duurt een maand om vast te stellen. Het duurt ongeveer 30 dagen om de uiteindelijke haarkleur te zien.
 3. U kunt pigmenten niet verwijderen voordat ze op natuurlijke wijze worden verdreven. Je moet wachten tot de opkomst van nieuwe cellen ze verdrijft; Als u ze echter eerder wilt verwijderen, moet dit met de laser gebeuren.
 4. Strikte nazorg. Nazorg van de behandeling houdt in dat u uw hoofd drie dagen na de ingreep niet nat maakt of zweet. Het zou betekenen dat je elke fysieke inspanning moet beperken en je hoofdhuid droog moet houden onder de douche.

Nu u zowel de voor- als nadelen van de behandelingen kent, kunt u beter beslissen of u deze behandeling wel of niet moet nemen. Als u nog steeds in de war bent en vragen heeft, neem dan contact op met onze experts die uw twijfels kunnen wegnemen en u kunnen helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *