Categories
Uncategorized

Vervreemd van The Family | Roddels over beroemdheden

Hoewel de meeste mensen het prettig vinden om bij hun naasten te wonen, zijn er sommigen die om de een of andere reden vervreemd zijn geraakt van de naaste leden van hun familie. Beroemdheden niet uitgesloten! Weet u welke familiebanden zijn verbroken in het leven van mensen die u goed kent?

Jennifer Aniston

Anistons moeder Nancy heeft mogelijk een fout gemaakt bij het schrijven van haar boek From Mother and Daughter to Friends: A Memoir, waarvan een groot deel is gewijd aan haar relatie met haar dochter, omdat het de vervreemding van Jennifer teweegbracht. Memoires kunnen gevaarlijk zijn!

Anthony Hopkins

Zoals onlangs bekend werd, is er al twintig jaar geen communicatie tussen Sir Anthony Hopkins, een beroemde theater- en filmpersoonlijkheid, en zijn dochter Abigail.

Hopkins heeft onlangs toegegeven dat hij niets weet over het leven van zijn dochter, aangezien er helemaal geen communicatie plaatsvindt.

Tom Jones

Sir Tom Jones heeft een zoon die in New Jersey woont, bekend als Joe Jones (geboren Jonthan Berkery). Hij heeft zijn illustere vader nog nooit gezien, als zoon van de occasionele minnaar van de zanger – Sir Tom heeft veel geslapen tijdens zijn tournees. Joe Jones wordt verondersteld dakloos te zijn en in een opvangcentrum te wonen.

Kelly Rowland

De zangeres heeft geen contact met haar vader. Christopher Lovett, een zware drinker, werd door haar moeder in de steek gelaten en de zevenjarige Kelendria ging met haar mee. Sindsdien heeft ze niets van hem gezien of gehoord.

Mel B

Melanie Brown, de Scary Spice, kreeg het ongenoegen van haar familie op de hals toen ze trouwde met Stephen Belafonte. Terwijl ze bij hem was, verbrak de zangeres alle contact met haar familie en hervatte het na de scheiding van het stel, negen jaar later.

Christina Aguilera

De familie Aguilera ging uit elkaar toen de kleine zangeres zes werd. Sindsdien heeft ze haar vader Fausto Xavier en zijn familieleden nooit meer gezien – hoewel ze zei dat ze hem graag zou willen opzoeken.

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin ontving op jonge leeftijd van 14 de wettelijke emancipatie van zijn familie. Toen zijn ouders rond dezelfde tijd uit elkaar gingen, verloor Culkin het contact met zijn vader Christopher en heeft hij hem sindsdien niet meer gezien.

Adele

Er wordt aangenomen dat Adele al jaren geen contact meer heeft gehad met haar vader Marc Evans. Ze was een twee jaar oude baby toen Evans uit het leven van haar en haar moeder verdween. Toen ze enkele jaren geleden met de Daily Mail sprak, sprak de artiest de wens uit dat het toen absoluut anders zou zijn geweest.

Drew Barrymore

Barrymore, de auteur van een memoires die toepasselijk Wildflower heette, zorgde ervoor dat ze op 15-jarige leeftijd van haar ouders werd geëmancipeerd. Ze had geen relatie met haar vader en heel weinig daarvan met haar moeder. Haar vervreemding van moeder – zoals ze in 2014 bezat – was een van de verzwarende punten in haar leven. De actrice geeft toe dat ze vanaf nu niet samen kunnen zijn, maar ze noemt schuldgevoel en gevoeligheid en benadrukt dat ze geen woede jegens haar voelt.

Nicole Kidman

Zoals u weet uit tabloidrapporten, slaagt de beroemde Companion of the Order of Australia er niet in om een ​​harmonieuze relatie op te bouwen met haar geadopteerde dochter Isabella en zoon Connor.

Kate Hudson

De ouders van de actrice, zangeres Bill Hudson en actrice Goldie Hawn, ontbonden hun huwelijk kort na haar geboorte. Haar biologische vader is sindsdien voor haar onherstelbaar verloren gegaan, en ze beschouwt haar moeders partner van meer dan 30 jaar, Kurt Russell, als haar vaderfiguur.

Kelly Clarkson

De vader van Clarkson is afwezig in haar leven sinds ze ongeveer zes jaar oud was, en hoewel het gerucht gaat dat hij het goed zou willen maken met Kelly, heeft de zangeres-actrice geen haast om ermee in te stemmen. In 2016 gaf ze in een gesprek met Ryan Seacrest haar mening dat het liefhebben van mensen iets is dat haar vader totaal te boven gaat.

Jon Voight

De vader van Angelina Jolie wiegde de boot toen hij werd gekwetst over het feit dat Voight zijn vrouw en Jolie’s moeder Marcheline Bertrand ontrouw was. Hoewel ze hun problemen in 2002 lijken te hebben opgelost, koos Voight ervoor om Angelina’s mentale toestand in het openbaar te bespreken, een verontwaardiging die Jolie ertoe bracht jaren en jaren bij haar vader weg te blijven.

Eminem

Eminem groeide vaderloos op – zijn vader verliet het gezin toen de kleine Marshall nog geen twee was. Toen, in 1999, brak er een conflict uit met zijn moeder vanwege zijn songtekst van het nummer My Name Is. De volgende rechtszaak zorgde voor een vervreemding die duurde tot 2013, toen Eminem zijn verontschuldigingen aanbood in het nummer Headlights.

Courtney Love

De overleden iconische muzikant Kurt Cobain en Courtney Love kregen een dochter genaamd Frances Bean Cobain. Toen ze 17 werd, diende Frances een straatverbod in tegen haar moeder, wat resulteerde in een lange vervreemding. Ze zouden het in 2016 hebben opgelapt en proberen nu een harmonieuze relatie op te bouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *