Categories
Uncategorized

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

De zomer is voor de lol en dat stopt niet bij je haar! Denk deze zomer out of the box en experimenteer met je haarkleur. Van volledige regenboogtinten tot het gewoon toevoegen van leuke gekleurde highlights, voel je vrij om wat interesse aan je stijl toe te voegen door wat haarverf te gebruiken! Sommige van deze looks hebben professionele hulp nodig, vooral de looks die een verandering van het hele hoofd vereisen. Maar sommige hiervan kunnen worden bereikt met producten zoals Overtone of Arctic Fox die een tijdelijke kleurformule gebruiken die u thuis kunt gebruiken voor een verandering die niet permanent is. Hoe dan ook, veel plezier en druk jezelf uit met je haar!

Lavendel

Sla het harde felle paars over en kies voor een zachtere tint en krijg een perfecte, etherische tint die perfect is voor de zomer. Lavendel is zo’n geweldige kleur voor haar dat iedereen, van beroemdheden tot influencers, heeft geprobeerd. Het is schattig, meisjesachtig en de zachte tint is perfect voor een zonnige zomer. Probeer een hele hoofdlook met de zachte kleur of voeg wat diepte toe met een donkerder paars door de wortels die vervaagt tot de lichtste tint. Als je ergens werkt waar een paarse kop zou worden afgekeurd, houd hem dan subtiel met lavendelkleurige highlights of ombre.

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Roze aanrakingen

Ik ben vooral dol op deze haarkleuroptie omdat ik het meerdere keren heb gedaan! Roze is zo leuk en een ombre fade van warm of lichtroze is zo’n leuke toevoeging aan je zomerlook! Ik heb hete roze highlights, roze ombre en een roze kiekeboe gedaan en het zijn alle drie leuke manieren om kleur aan je haar toe te voegen zonder volledig toegewijd te zijn! Als je niet zeker weet of de kleur geschikt voor je is, probeer dan een tijdelijke optie en ga over naar permanent als je eenmaal hebt besloten dat je deze kleur voor de zomer wilt behouden!

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Peekabo-kleur

Als je door werk niet gek kunt worden van je haarkleur, is dit de beste optie! Met Peekaboo-kleuren heb je leuk gekleurd haar dat je kunt verbergen wanneer dat nodig is! Kies een kleur of ga voor een meer regenboogstijl die je kunt laten zien met een halflange paardenstaart of knot. Zorg ervoor dat u of uw kapper het haar op de juiste manier uitdeelt, zodat het grotendeels verborgen blijft als uw haar naar beneden is. Ik heb het laten doen waar het niet langer een kiekeboe is, alleen de onderste helft van mijn haar was gekleurd en gelukkig vonden mijn bazen het goed, maar in een meer formele setting heb je misschien wat meer dekking nodig, dus wees voorzichtig terwijl je word gek met de kleur!

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Helderblauw

De zomer is gevuld met blauwe luchten, blauw water en blauwe drankjes, dus je kunt natuurlijk niet fout gaan met blauw haar dat past bij de zomerse vibes! Er zijn zoveel verschillende opties als het gaat om het blauw kleuren van je haar. Het kiezen van een felle kleur met een donkerblauwe wortel is erg trendy en ziet er gaaf uit, terwijl een egale kleur er ook geweldig uitziet! Als elektrisch blauw niet jouw smaak is, probeer dan een zachtere tint of een ombre-look om het nog interessanter te maken!

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Mooie pastelkleuren

Nogmaals, dit is een geweldige optie als je een werk / privé-type zomer in balans moet houden, maar toch wat plezier met je haar wilt hebben! Behoud je haarkleur maar voeg overal of alleen aan de uiteinden mooie pastelkleurige highlights toe. Pastelkleuren zijn erg populair geworden en hoewel je het zeker kunt doen op donkere haartinten, is dit geweldig op blondines omdat de kleur gemakkelijker aan te brengen is en zacht zal vervagen. Maak meer een statement en doe de kiekeboe-look met de leuke pastelkleuren of ach, je hele hoofd, je leeft maar één keer!

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Platina

Dus dit idee is meestal voor blondines, maar reken er niet op als je een donkerharige babe bent! Platina is een geweldige kleur voor de zomer, omdat het zo licht, helder en leuk is! Ga voor deze look zeker naar een professional zodat de kleur platina wordt en niet geelachtig of oranje! Je wilt dat het heel blond is, bijna wit en die kleur is moeilijk thuis te krijgen! Platina is misschien moeilijk te onderhouden, maar naast een zwembad of oceaan zie je eruit als een strandgodin! Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Oceaan Ombre

Over oceanen gesproken, waarom laat u de kleuren van het water uw haarkleur niet inspireren? Dit is weer een look die ik zeker in de zomer heb gedaan! Het toevoegen van wat verschillende blues, turquoise en greens zien er geweldig uit in de zomer en een ombre is gemakkelijk te doen! Als je blond bent, is het misschien een beetje gemakkelijker om gewoon de kleuren aan de uiteinden toe te voegen, maar brunettes kunnen deze look ook doen – ik deed het! Als je maar een paar highlights wilt, zijn Boventoon en Arctic Fox geweldige opties, maar als je een eendaagse tijdelijke kleur wilt, probeer dan haarkrijt. Het is allemaal leuk zonder de toewijding!

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Gewoon geweldig

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Zie ook

Smaragd

Ik woon aan de Smaragdkust van Florida en het kan geen verrassing zijn dat ik dol ben op het idee van dit oceaangekleurde haar! Net als bij de andere blauwe tinten, ziet het er geweldig uit met donkere wortels voor diepte en een vervaging naar lichtere kleuren, maar je kunt nooit fout gaan met een volle kop groen! Als je meer Billie Eilish-vibes wilt, ga ervoor! Elke tint groen ziet er geweldig uit tijdens de zomer!

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Regenboog

Tot slot, als je niet kunt beslissen welke unieke kleur je je haar wilt verven, ga dan voor allemaal! Net als bij de andere kleuropties, moet je je zomerplannen controleren, zodat je niet met regenbooghaar wordt ontslagen! Als je het subtiel wilt houden, probeer dan regenbooghighlights of een regenboogkiekeboe met gedurfde tinten. Als je een geweldige baas hebt of een werkvrije zomer, ga dan moedig en doe een volle regenboog. Je kunt een look in ombre-stijl doen waarbij de kleuren vervagen naar de lichtere tinten van de regenboog of met overal regenboogstrepen, de stylingopties zijn eindeloos!

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomer

Verf je haar met deze leuke kleuren, net op tijd voor de zomerHeb jij je haar een leuke kleur gegeven voor de zomer? Deel in de reacties!

Emily Bell

Emily Bell is afgestudeerd aan de Central Michigan University met een graad in journalistiek met een PR-concentratie. Ze woont momenteel met haar man en hond aan de kust in Florida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *