Categories
Uncategorized

Trendy Truien Herfst-Winter 2020 | Mode en slijtage

Het nieuwe seizoen betekent altijd nieuwe regels. Dit jaar zullen we ons concentreren op interessante warme kleding. Ook al zijn niet alle trendy truien comfortabel in het koude seizoen, ze zien er erg stijlvol uit.

Truien met omgeslagen kraag

Halsbanden voor schoolmeisjes werden in het voorjaar weer in de mode. Maar we hebben het amper opgemerkt: ten eerste waardeerden alleen de meest modieuze influencers de trend. Ten tweede liet de pandemie het praktisch niet toe om ze te dragen. Verwacht dit najaar grote kragen. Inclusief truien: kies voor lichtgewicht modellen gemaakt van natuurlijke materialen die bijna om het lichaam passen.

Op een schouder

Een andere trend is teruggekeerd (hoewel het veel jonger is – soortgelijke modellen werden in de jaren 2000 gedragen). Je hoeft je schouders natuurlijk niet constant bloot te leggen: idealiter moet de trui “transformeren” en veranderen in een model met een wijde hals. Volume is ook belangrijk: het is beter als de trui baggy is.

Lifehack van stylisten: als je zo’n trui niet kunt vinden op de damesafdeling, zoek hem dan op de herenafdeling: je hebt een grote maat en een brede hals nodig.

Zo’n trui kan zeker niet universeel worden genoemd: hij past niet bij elk weer, en je moet nadenken over de dresscode.

Fancy mouwen

Een van de helderste trends van het jaar – pofmouwen – is verhuisd naar truien. Bovendien wordt het gepresenteerd in een breed scala aan opties: de mouwen kunnen erg breed zijn en eindigen onder de handen, het volume kan worden benadrukt door smalle manchetten of de flare kan vanaf de elleboog beginnen. Het is aan jou (zoals altijd) om te beslissen.

Vergeet het gemak niet. Het is niet zo eenvoudig om zo’n trui te combineren met bovenkleding: de mouwen gaan kreuken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *