Categories
Uncategorized

Topkeuze voor schone en duurzame beautyboxen

Er zijn abonnementsboxen voor vrijwel alles: snacks, make-up, haarverzorging, de lijst gaat maar door. En een van de meest populaire soorten abonnementsboxen zijn schoonheidsproducten. Abonnementsboxen zijn geweldig omdat je elke maand een verrassingsgeschenk krijgt, maar ze zijn niet zo goed voor het milieu.

Er is niets mis mee om jezelf elke maand te trakteren op nieuwe make-up- en schoonheidsproducten. U wilt er gewoon zeker van zijn dat het bedrijf ook zijn steentje bijdraagt ​​aan het milieu. Dus als je geïnteresseerd bent in een beautybox met abonnement, zorg dan dat je een van deze schone en duurzame merken aanschaft:

Ecocentrische moeder
Voor slechts $ 33 / maand krijg je 5-6 natuurlijke en biologische schoonheidsproducten die geschikt zijn voor zowel moeder als baby. Ze doneren ook 1% van alle productverkopen aan een liefdadigheidsorganisatie voor het milieu. Alles in de dozen is niet-GMO, niet giftig en vrij van wreedheid.

Liefs liefhebben
Alle producten die Love Goodly in hun dozen bevat, zijn volledig natuurlijk, niet-giftig, veganistisch en dierproefvrij – en het is slechts $ 29,99 voor 2 maanden! De oprichters zijn toegewijd om milieuvriendelijk te zijn en geven bij elke aankoop terug aan een goed doel.

Grove Collaborative
Grove Collaborative combineert huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten in een maandelijks abonnement. Je krijgt veel producten, zoals shampoo, deodorant, wasmiddel en kaarsen, en alles is gezond en volledig natuurlijk. Ze zijn toegewijd aan het creëren van duurzame verpakkingen en CO2-compensatie voor elk pakket om hun CO2-voetafdruk te verkleinen.

Kinder Beauty Box
Elke Kinder Beauty Box die u ontvangt, bevat producten ter waarde van meer dan $ 70, voor slechts $ 24 / maand. Alle meegeleverde schoonheidsproducten zijn dierproefvrij en veganistisch, dus je weet dat wat je op je lichaam aanbrengt ook echt goed voor je is.

Petit Vour
Bij Petit Vour ontvang je een doos vol luxe schoonheidsproducten die allemaal dierproefvrij, niet giftig en plantaardig zijn. Alles is ethisch gemaakt, dus u weet dat uw abonnement het milieu niet schaadt. Om u te abonneren, hoeft u alleen maar uw schoonheidsprofiel in te vullen en de rest wordt voor u gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *