Categories
Uncategorized

Top haarproducten om er op je best uit te zien

haar producten

Als het gaat om het stylen van je haar, is er geen one-size-fits-all oplossing. Er zijn verschillende haarproducten die geschikt zijn voor verschillende kapsels. En daar is eigenlijk niets mis mee. Dit geeft je eigenlijk meer opties om uit te kiezen.

Het maakt niet uit of je krullend, steil, golvend of stug haar hebt, er is een haarverzorgingsproduct voor jou. Bovendien heeft elke man andere kapseldoelen, terwijl sommigen misschien op zoek zijn naar stijl en controle over hun lange haar, terwijl anderen misschien proberen een traditionele gladde look te krijgen.

Er zit een goede logica achter waarom er zoveel producten beschikbaar zijn – elk geeft u verschillende resultaten. Je kunt matte of glanzende producten in handen krijgen of iets gaan doen dat een sterkere hold geeft. Er zijn producten die u kunt gebruiken op handdoekdroog haar, terwijl andere op volledig droog haar kunnen worden gebruikt. Experimenteren is de beste manier om erachter te komen welk type haarstylingarsenaal u altijd bij u wilt hebben.

Haaruitval en stylingproducten – een slechte combinatie

Het belangrijkste doel van haarstylingproducten is om meer hold en controle aan je haar te geven. Ze zijn specifiek bedoeld voor styling. Voor mannen die aan mannelijke kaalheid lijden, is niets erger dan het gebruik van stylingproducten om uiteindelijk meer aandacht te vestigen op klontjes haar die aan elkaar plakken. Dit ziet er niet al te aantrekkelijk uit.

Het beste wat u in deze situatie kunt doen, is eerst uw haarverlies aanpakken. Natuurlijk kun je medicijnen en haaruitvalproducten gebruiken, maar een verstandiger, comfortabelere en betaalbare benadering zou zijn om te kiezen voor lasertherapie op laag niveau.

LLLT is een unieke, door de FDA goedgekeurde en zeer effectieve behandelingsmethode voor haargroei waarbij gebruik wordt gemaakt van uitbarstingen van rood licht op verschillende golflengten van laserdiodes. lage lasertherapie petten zijn een vrij verkrijgbaar product dat u comfortabel op uw hoofd kunt dragen. LLLT remt effectief de productie van DHT (dihydrotestosteron), een belangrijke oorzaak van haaruitval.

Dus nu we alle haarongevallen hebben overwonnen en een onfeilbare manier hebben gevonden om uw haaruitvalproblemen onder controle te krijgen, laten we eens kijken wat u kunt gebruiken om uw haar in het kapsel te brengen dat u het meest verkiest.

De beste producten om je haar te temmen

Het is goed voor een medium tot sterke hold en geeft ook een beetje glans. Haarwax is een betaalbare optie voor mannen met kort haar dat niet gemakkelijk te stylen is. Het voegt meer textuur toe. Bovendien, als je de wax direct op de wortels van je haar aanbrengt, kun je de stevigheid maximaliseren. En dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je je stijl verbreekt als het buiten te winderig is. Maar het is goed voor haar dat vijf tot vijf centimeter lang is. Als je langer haar hebt, kun je beter voor een lichter alternatief gaan, zoals pommade of klei

Geeft een sterke, gecontroleerde hold wanneer je het op vochtig of handdoekdroog haar aanbrengt, en geeft een medium hold wanneer je het direct op droog haar aanbrengt. Haarpasta is niet alleen goed voor middellange tot korte kapsels, het maakt je haar ook een graadje tastbaarder. Dus nee, het voelt niet alsof je hoofd keihard is nadat je het product op vochtig haar hebt aangebracht.

Maar misschien wel het grootste voordeel van haarpasta is dat het geweldig werkt voor mannen met dun haar. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar vingertoppen van het product op uw haar aanbrengen om het meer glans en volume te geven. Breng het gewoon niet aan op de wortels.

  • Haarcrèmes voor een perfecte styling

Haarcrèmes zijn geweldig voor lang haar – ze geven een lichte tot medium hold en geven een meer gestructureerde en glanzender look. Als je lang haar hebt of acht centimeter of meer, is het een goed idee om een ​​flesje haarcrème te bewaren voor momenten waarop je lichter maar flexibel wilt of een schone, zwierige look wilt. Haarcrèmes zijn beter dan niets te gebruiken – ze bieden een goede grip en bovendien kun je je haar ook in elke gewenste richting stylen. Maar het mooiste is misschien wel dat je niet het gevoel krijgt dat je een product draagt.

Vezels geven een sterkere fixatie dan haarcrèmes, maar voegen geen glans toe aan het haar. Het is het beste voor mannen met dun haar, omdat het is ontworpen om volumineus en dik haar te structureren en tegelijkertijd je stijl te behouden. Als je echter voor een meer gekamde look gaat, dan is vezel niet het juiste product voor jou. Het is een goed idee om over te stappen op klei. Het is vooral niet voor lange kapsels en is geschikt voor korte tot middellange haarlengtes.

Clay is het beste voor als je een glanzende, medium tot harde hold hebt. Je kunt een sterkere hold krijgen als je het aanbrengt op licht handdoekdroog haar. Het is eigenlijk een veelzijdige pasta die meer glans en textuur heeft dan vezels of haarcrème. Het zal echter geen flexibele uitstraling geven zoals haarcrèmes.

Gevolgtrekking

Uitzoeken welke haarstylingproducten voor u werken, is een kwestie van vallen en opstaan. Wees niet bang om nieuwe manieren uit te proberen om uw haar in model te brengen en onder controle te krijgen. Veel plezier met de verschillende opties die voor u beschikbaar zijn en kijk wat u leuk vindt en wat voor u werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *