Categories
Uncategorized

Schokkende gewoonten van beroemdheden | Roddels over beroemdheden

Het zou geweldig zijn om de begeleiding van beroemdheden te volgen bij het behalen van succes en creatief denken; het navolgen van al hun gewoonten is misschien niet zo geschikt voor hun fans.

We kunnen niet ontsnappen aan rotte gewoonten, net als beroemdheden, zelfs niet als ze worden gedwongen om hun beste front te laten zien of het beste te doen voor hun algehele gezondheid – en sommigen van hen vallen terug op gewoonten die je nauwelijks zou willen evenaren.

Brad Pitt probeert baden te vermijden

Brad Pitt, een ster in een reeks films, is een persoon die mensen graag zouden benaderen – maar als we eer willen geven aan wat ze zeggen over zijn hygiënische gewoonten, willen we misschien niet lang blijven.

Van de wereldberoemde acteur wordt gezegd dat hij dagen en weken lang niet in bad gaat, schoonmaakt met behulp van vochtige doekjes in de ultieme overtuiging dat het voldoende zal zijn voor zijn hygiënische behoeften.

Jessica Simpson negeert af en toe tandenpoetsen

Voor Simpson is drie of vier tandenpoetsbeurten per week voldoende, eventueel met extra afnemen met een natte doek of een doek. Haar tanden worden er nauwelijks blij van.

Katy Perry gaat overboord met het tandenpoetsen

Tanden lijken erg belangrijk te zijn voor Katy Perry, omdat ze er zo attent op is. Een oogverblindende glimlach vereist wat werk, misschien is het daarom dat Perry zo vaak als ze kan haar tanden poetsen met een borstel, zes, zeven keer per dag.

Het is natuurlijk geweldig om de ivoren te trakteren op een goede opfrisbeurt, maar nogmaals, er is een kans dat dingen worden overdreven. Te veel poetsen – als het maar grof genoeg wordt gedaan – kan tanden slijten, en het is helemaal niet goed. Hopelijk zullen Perry’s chompers niet lijden onder haar excessen.

Het haar van Robert Pattinson gaat zonder al te veel wassen

Als je ooit de pittoreske manen van Pattinson hebt bewonderd, houd er dan rekening mee dat het hoogstwaarschijnlijk ongewassen is. Hij was er vrij open over en onthulde dat hij misschien wel een maand of langer met zijn haar onbezorgd rondloopt. Volgens hem kan het hem niets schelen, want hij ziet er geen echte reden voor.

Weten alle Twilight-fans ervan?

Snooki gelooft in kattenbakvulling om te exfoliëren

Als er één vreemd persoon is, is het Snooki, die af en toe met bizarre opmerkingen komt. Dus flapte ze er ooit uit dat ze haar exfoliërende meestal deed met kattenbakvulling. Afgezien van het feit dat het niet voor dat doel bedoeld is, spraken experts zich af tegen ontbladeren met kattenbakvulling omdat het de verkeerde chemicaliën bevat.

Sofia Vergara is gek op koffie

Het eerste wat koffie in de ochtend is een heel mooi begin van de dag, velen van ons hebben wel degelijk zwarte sappen nodig om onszelf wat op te bouwen, maar Vergara voegt aan de gewoonte een interessant tintje toe: ze zal pas met haar man praten nadat ze heeft haar kopje gedronken. De goede man moet zich verwaarloosd voelen.

Orlando Bloom en de was doen gaan niet samen

Een wereldberoemde acteur kan versleten kleren weggooien, een nieuwe outfit aanschaffen en er niet meer om geven. Hoewel, zelfs als u dat kunt betalen, dit niet betekent dat u dit beter kunt doen. Het toont alleen maar aan dat Bloom zijn kleding niet waardeert – zelfs als je niet overdreven veel witwassen bent, lijkt de nalatigheid niet te stoppen.

Zijn gescheiden vrouw Miranda Kerr zou hem hebben verteld over de noodzaak van het wassen van kleding, maar Bloom lijkt doof te zijn voor haar vermaningen. Het zou moeilijk moeten zijn om samen te leven met iemand die zo onzorgvuldig en onhygiënisch is.

Cameron Diaz is streng voor haar kleren

Diaz vergeet of vergeet vaak deodorants te gebruiken. Het is een sombere gewoonte, vooral als je niet zo vaak van kleding wisselt – en dat doet ze niet. Diaz kan gedurende 3 of 4 dagen werken zonder te veranderen. Het zou goed kunnen zijn als het een toevallige gelegenheid was, met een overdadig gebruik van deodorant, maar het is zeker niet de manier waarop ze haar spullen draagt.

Na zo’n slijtage kunnen de kleren in alle opzichten kapot gaan, het heeft geen zin om ze wit te wassen. Van ze afkomen is het enige dat overblijft.

Jennifer Aniston verzamelt make-up

Aniston houdt er niet van om nieuwe cosmetische kits te kopen – wat heeft het voor zin als ze veel oude heeft? Ze heeft veel bezwaar tegen het weggooien van haar goede oude make-upspullen, waarvan sommige – zoals ze zelf zei – dateren van 10 jaar geleden. Het is een grote vraag hoe ze het spul gebruikt, want het moet droog en volkomen onbruikbaar zijn geworden.

Stel dat het zo blijft – toch moet het inmiddels vol bacteriën zitten en het in contact brengen met de gevoelige huid van het gezicht kan een bedreiging vormen. Na een jaar moet je je schoonheidsproducten echt niet bewaren, en alle verzamelde bacteriën moeten meteen naar de prullenbak.

Angelina Jolie’s kakkerlakkendieet

A-lister zoals ze is, is Jolie in sommige opzichten toch eigenaardig. Vanuit Camobodia, het land waar ze geruime tijd verbleef, bracht ze een voorliefde voor een bepaald voedsel terug dat in het Westen niet helemaal acceptabel is. Een van haar favoriete snacks is nu kakkerlakken! Het is natuurlijk bekend dat ze eiwitrijk zijn, maar de beste gok is dat ze uit herkenning worden geserveerd. Hoe ze aan Jolie worden geserveerd, kan het beste worden weggelaten.

Courteney Cox en deodorants zijn wereld apart

Terwijl veel mensen de voorkeur geven aan lekkere geuren, maar het lijkt erop dat dat niet geldt voor Courteney Cox. Ze blijft uit de buurt van deodorants, en er zijn mensen die klaagden dat ze bij hen in de buurt bleef, inclusief haar vaste sessies. Geen wonder, gezien het feit dat Cox het liefst natuurlijk ruikt en niet investeert in deodorants.

Haar voormalige echtgenoot raakte aan deze gewoonte van haar gewend: zoals David Arquette toegaf, vond hij het zelfs best lekker als ze naar de hemel rook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *