Categories
Uncategorized

Reisschoonheid Must-haves – De hardwerkende MVP’s

Reizen kan in het algemeen vaak erg stressvol zijn. Terwijl je op de hoogte blijft van het zoeken naar accommodatie, vervoer terwijl je ervoor zorgt dat alles op tijd en op tijd is… moet je ook je leven in 1 of 2 tassen inpakken.

Nadat je je tas (sen) hebt ingepakt, moet je ervoor zorgen dat je goed zit pak je essentials tijdens de vlucht in ook voor een comfortabele vlucht, want niemand houdt van wakker worden met een droge, geïrriteerde huid. De steeds terugkerende vraag is altijd: hoe zorg je ervoor dat je niet te veel inpakt en binnen de TSA-gewichtslimiet blijft?

Leg die verpakkingsstress bovenop een lange internationale vlucht, en je kunt er maar beter zeker van zijn dat je alleen je beauty-MVP’s inpakt. Omdat NIETS erger is dan het gewicht dragen van iets dat je niet echt nodig had.

Zoals je weet, ben ik het type persoon dat er dol op is om mijn gezicht meteen te wassen als ik thuiskom en mijn huidverzorgingsroutine aan te doen als de tijd het toelaat (ICYMI: bekijk mijn bijgewerkte Holy Grail Skincare Routine hier).

Als ik op reis ben, zorg ik ervoor dat ik alleen mijn hardwerkende schoonheidsbenodigdheden inpak waarop ik kan vertrouwen om het weer en reisstress te bestrijden. Dat gezegd hebbende, wilde ik delen wat mijn schoonheidshelden waren waardoor ik er fris en gehydrateerd uitzag terwijl ik de hele modemaand in Parijs en New York was.

Schoonheid van binnenuit

Ik draag altijd mijn Goop Glow-pakketten bij me, waar ik ook ben, en ik ben ook dol op de Inner Beauty Powder van de Beauty Chef. Deze Clé De Peau-oogmaskers zijn geweldig voor het verslaan van jetlag en het helpen van vermoeide reisogen door mijn onderoog stevig en gehydrateerd te houden.

GOOPGLOW Morning Superpowder

Deze jongens zitten altijd in mijn tas. Als ritueel voeg ik elke ochtend een pakje toe aan mijn water. Het is schoon, effectief en zit boordevol vitamines en COENZYMNEQ10 om de cellulaire energieproductie te ondersteunen.

Clé de Peau Beauté Vitaliteitsverhogend oogmasker

Ik hou vooral van dit masker als ik op reis ben en vlak voordat ik wat zzz’s in het vliegtuig vang. Het voorkomt dat mijn ogen er dof uitzien en bestrijdt de droge vliegtuiglucht om me gehydrateerd te houden.

De schoonheidschef GLOW INNER BEAUTY POWDER

Een echte gelovige dat schoonheid van binnen begint, voeg ik dit schoonheidspoeder toe aan mijn thee en water. Het helpt me om mijn pre- en probiotica binnen te krijgen, samen met al mijn vitamines en mineralen.

De laatste tijd heb ik echt een natuurlijke, bedauwde look gehad en deze producten hebben me echt geholpen er op mijn best uit te zien en me er op mijn best te voelen, waar ik ook ben. Telkens wanneer mijn huid een beetje droog begon te worden, wist ik dat ik een extra boost van hydratatie nodig had en zorgde ervoor dat ik dit mengde is KLINISCH Hydra-Cool Serum in mijn foundation of concealer die echt werkte. Dit is wat ik tijdens mijn reizen op mijn gezicht zag:

Haar Heros

Mijn haar is nu superkort en ik heb er een kleine golf aan toegevoegd om meer veerkracht en volume toe te voegen aan mijn normaal gesproken platte haar. Dit zijn de items die ik heb meegenomen om er zeker van te zijn dat mijn haar goed zat:

Viboos Hot Air Brush op Amazon, mijn Oribe Dry Texturizing Spray (echt de beste), en mijn Mason Pearson Borstel die ik nooit achterlaat omdat het mijn haar zoveel volume geeft

Vergeet ook niet dat reizen uw huid erg uitdroogt. Vergeet niet om gehydrateerd te blijven. Neem een ​​herbruikbare waterfles mee, zoals een zelfreinigende Larq de ene is geweldig omdat je bij elke fontein kunt tanken zonder te betalen voor te duur luchthavenwater. Het is ook beter voor het milieu, omdat u indien mogelijk het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik kunt elimineren.

Larq zelfreinigende waterfles

Een zelfreinigende waterfles die gebruikmaakt van UV-C LED-licht om tot 99,9999% van de biologische verontreinigingen uit water en fles te verwijderen

Welke beautyartikelen neem je ALTIJD mee op reis? Heb je geheimen over beautytips voor op reis? Laat het ons weten op onze Instagram-pagina hier!

Gefotografeerd door: Karla Ticas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *