Categories
Uncategorized

Prachtig herenkapsel voor golvend haar in het jaar 2020

Golvend haar bij mannen, zijn ze niet stijlvol. Het laat ze er mannelijker uitzien en benadrukt hun persoonlijkheid tot een ongelooflijk persoon. Natuurlijk weten we dat het de interne factoren zijn, maar we zijn ook van mening dat de externe factoren vooral belangrijk zijn wanneer het tijd is om een ​​vrouw aan te trekken.

Het aantal mannen met golvend haar is minder dan degenen die dat niet hebben. Hier hebben we de coolste herenkapsel voor golvend haar waar u naar moet kijken voordat u naar uw kapper gaat.

Deze keer moet je ook indruk op hen maken en het zal geweldig voor je zijn om je beste kapselstijlen aan dames te laten zien om tegenwoordig indruk op ze te maken.

Inhoud die u gaat bezoeken

Golvende lagen met zijscheiding

Golvende lagen met zijscheiding stijl voor mannenBron

Mannen, het is 2020, dus wees alsjeblieft professioneel. Krijg een kapsel met lagen en parttime aan de zijkant. Als we het over lagen hebben, denk dan niet aan de lagen die vrouwen krijgen.

Je lagen zullen veel korter zijn, slechts 3 inch in totaal en dan 1,5 vanaf de zijkanten en de achterkant zal in beweging komen. Of je nu dik haar hebt of dun, dit is geweldig herenkapsel voor golvend haar te worden overwogen.

Als je een scherpe kaak hebt, ziet een baard met dit kapsel er tegelijkertijd verleidelijk en sexy uit.

Golvende franjekapsel voor mannen

Lang golvend kapsel met franjes voor mannenBeeld

Of je nu een breed voorhoofd hebt of niet, franjes zijn altijd stijlvol voor mannen. Niet veel mannen weten hoe ze een pony moeten trekken, dus als je denkt dat je het kunt, moet je er zeker voor kiezen.

Dit is een mannen kapsel voor golvend haar met lange franjes op slechts 5 cm afstand van de wenkbrauwen en de rest van het haar, korter dan de franjes.

Borstel vervolgens je golvende haar naar voren of zelfs als je het natuurlijk houdt, zie je er het schattigst uit. Zorg ervoor dat je een haarspray gebruikt om je golvende lokken in te stellen.

Golvende vervaagde kuif

Faded Quiff Wavy Haircuts voor mannenBron

Een vervaagde kuif valt zowel in de professionele als de causale categorieën. Het is vergelijkbaar met de klassiek herenkapsel voor golvend haar vervaagt echter aan het einde in een beweging.

De fade ziet er sexy uit wanneer deze op het golvende haar wordt aangebracht, omdat de beweging volume toevoegt aan het hele kapsel.

Zorg ervoor dat de vervaging van de uiteinden schoon komt en je kunt een goede gel gebruiken om de kuif zo lang als je wilt rustig te houden. Probeer de kuif af en toe te stylen om jezelf een onvoorspelbaar stijlvolle look te geven.

Hoge en strakke golvende snit

Hoog en strak is een trendy herenkapsel voor golvend haar. We hebben mannen al tientallen jaren over dit kapsel zien nadenken. Of ze nu golvend haar hebben of niet, ze zijn er dol op, want het past bij elk type gezichtssnit en haartype.

Een baard is absoluut een must voor een hoge en strakke golvende snit. Zorg ervoor dat je je kapper vertelt om een ​​scheermesje op je voorhoofd te gebruiken voor een schone look en ook op je kaaklijn voor een nette afgewerkte baard.

Laten we een ding duidelijk maken, dit zijn de coolste en toch het meest professioneel herenkapsel voor golvend haar. Vochtigheid kan ze echter volledig kroezig maken en de stijl bederven totdat je bij de locatie bent.

Hoge en strakke golvende kapsels voor mannenBeeld

Gebruik Oil Non-Oil van Davines voor pluisvrij haar, Original Mineral Project Sukuroi voor zachtheid en zijdezacht, om ze vriendelijk te laten werken, Redken Curvaceous Conditioner dat is een 2-in-1 formule voor het voeden van de wortels en Love Curl Cleansing area van Davines voor een glanzende look.

Dit zijn de meest betrouwbare en bruikbare producten aller tijden die bekend staan ​​om hun kwaliteit voor het behouden van golvend haar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *