Categories
Uncategorized

Populaire huidvervagende kapsels voor mannen in 2020

Mannen, we weten dat je er altijd uit wilt zien als de luie man die elke vrouw wil. Het is echter essentieel dat u ook wat inspanningen voor uzelf doet. Alle interne attributen spelen niet alleen een rol, ook de externe attributen spelen een belangrijke rol.

Als je er rommelig uitziet op kantoor, ziet het er niet professioneel uit en als je er niet uitziet zoals je zou moeten zijn op een feestje, zal geen enkele vrouw je benaderen. Dus, is het geen tijd voor verandering? Het allereerste dat je aan je uiterlijk kunt veranderen, is je kapsel.

We vragen u niet iets te veranderen, maar alleen iets dat beter kan worden onderhouden. Kijk dus eens bij onze korte lijst met huidvervagende kapsels die dit jaar populair zijn bij jou!

Zie ook: Beste kapselstijlen voor kinderjongens

Inhoud die u gaat bezoeken

Zijscheiding huidvervaging kapsel

Kapsel met vervagende huid met zijscheiding voor mannenBron

Dit is een huidvervaging kapsel dat er tegelijkertijd professioneel en causaal uitziet. Je kunt het gemakkelijk uittrekken bij elk type evenement. Het is een nette haarsnit die minstens 3 inch vanaf de bovenkant en 1,5-2 inch vanaf de zijkanten is, gevolgd door 0,5 inch om de huid te vervagen.

Het gaat in een beweging en voegt een vloeiende creatieve beweging toe. Als je een fan bent van tatoeages, kun je de ruimte vullen met je favoriete op het vervaagde gedeelte. Het ziet er daar echt sexy uit! Een baard is niet nodig bij dit kapsel, maar als je wilt, kun je ervoor gaan.

Quiff Skin Fade Haircut

Quiff Skin Fade Haircut voor mannenBron

Een kuif is perfect huid vervaagt kapselstijl als u uw haar van boven lang en van de zijkanten kort en vervaagd wilt houden.

Het haar aan de bovenkant wordt in lagen geknipt om volume toe te voegen, wat het beste is voor u als u dun haar heeft. U kunt ook toevoegen highlights of lowlights om creatief en veelbelovend te zijn, zien ze er stijlvol uit voor mannen.

Maar voor een kuif voegt een baard een kader toe aan je gezicht en fungeert het als een compliment. Zorg ervoor dat u niet vergeet om een ​​kuif bij te houden, want deze vraagt ​​om aandacht en inspanningen.

Slicked Back Skin Fade Haircut

Slicked Back Skin Fade Haircuts voor mannenBron

Dit is schone huid vervaagt kapsel dat valt alleen onder stijlen voor professionals uit de bedrijfswereld. Ben je een senior persoon en heb je om de dag tientallen bijeenkomsten, dan past dit het beste bij jou.

Reden hiervoor is dat het erg belangrijk is om er professioneel aantrekkelijk uit te zien voor uw klanten. Inderdaad, uw gevoel voor stijl spreekt ook van uw persoonlijkheid. Dit is dus lang van boven en naar achteren gekamd voor een nette uitstraling. De zijkanten vervagen langzaam vanaf de uiteinden.

Dit zijn de meest populair huidvervaging kapsels voor dit jaar. Je moet deze zeker proberen en je look veranderen. We beloven je dat je helemaal weg zult zijn van je nieuwe look en dat mensen er door geïnspireerd zullen raken.

De volgende keer ga je naar de kapper, niet om je haar te laten knippen, maar om ze te helpen hetzelfde te krijgen als de jouwe. Vraag uw kapper om een ​​betrouwbare shampoo en conditioner aan te bevelen om deze vervagende haarsnitten te behouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *