Categories
Uncategorized

Nieuwste Indiase Bridal Wedding Hairstyles Trends 2019-2020-collectie

Aziatische bruiloften zijn anders dan die van de westerse. Evenzo verschillen Indiase en Pakistaanse bruiloften in verschillende rituelen, aankleden, stylen, enz. Maar ongeacht tot welke regio van de aarde een bruid behoort, ze is altijd de belangrijkste persoon op de bruiloft en ze verdient het ook om alle vrijheid te krijgen kies en koop alles waar ze haar vinger op legt. Geloof me, bruid zijn is niet zo gemakkelijk als je denkt, want elk meisje wil dat alles zo perfect is op de meest speciale dag van haar leven. Hoewel perfectie niet mogelijk is om een ​​dichtbij doel te bereiken, bieden we u de beste ideeën met betrekking tot dressing, make-up, haarstylen, accessoires, enz. Vandaag zullen we specifiek de nieuwste trends op het gebied van Indiase bruidskapsels voor bruiloften bespreken, maak je geen zorgen, we zullen binnenkort de stijlen bij jou in de buurt behandelen als het niet India is.

Nieuwste Indiase Bridal Wedding Hairstyles Trends 2019-2020-collectie

Hier noem ik de kapsels die geschikt zijn voor je trouwdag. Ja, mode-experts hebben hun mening gegeven over de kapsels die werken en die niet samenvatten met uw evenement op basis van hun ervaring. Hoewel de volgende stijlen worden genoemd voor de Indiase Bridalsje kunt je natuurlijk aanpassen als je dat leuk vindt. Laten we de nieuwste trends in Indiase bruidskapsels voor bruiloften in detail bespreken.

Vlechtjes:

Vanaf jaren wordt een vlecht als traditioneel beschouwd Indiase bruidskapsel maar het ziet er nog steeds zo mooi uit vanwege de aanpassingen die schoonheidsexperts hebben aangebracht aan de eenvoudige vlecht ten goede. De meest populaire soorten zijn fishtail-vlecht en waterval-vlecht die tegenwoordig zo in de trend is en er ook erg elegant uitziet. Meisjes met halflange en lange haren kunnen er gemakkelijk voor kiezen om het te maken, aan de andere kant als je korte haren hebt dan zijn extensions de beste keuze. Bekijk enkele van de hieronder geposte gevlochten kapsels voor het huwelijk!

Nieuwste Indiase bruidskapselscollectie 2015-2016 (19)

Open krullen en golven:

Als je de liefhebber van open haren bent, dan zijn er talloze manieren om dat te beheren. Steil, krullen, golven of simpele rollen staan ​​bovenaan de lijst. Men kan het in het midden vastzetten of alles aan de ene kant nemen is de beste optie die u zou moeten gaan. Hieronder plaats ik enkele van de mooie bruids krullende kapsels!

Nieuwste Indiase bruidskapsels voor bruiloften 2015-2016 (20)

Klassieke broodjes:

Broodje is het meest traditionele bruiloftskapsel dat zowel door Oosters als Westerse bruiden. De Bruids broodje is de meest voorkomende maar toch verbluffende en sierlijk bruidskapsel. Zoals Indiase bridals moeten hun hoofd bedekken met Dupatta, dus broodje is de beste keuze om je dupatta of Saree pallu heel goed te maken. Maar het moet heel netjes en klassiek gemaakt zijn, omdat het gemakkelijk zichtbaar is over de chiffon of tissuedupatta.

Men kan de broodjes accessoriseren met verse bloemen of prachtige haaraccessoires.

Nieuwste Indiase bruidskapselscollectie 2015-2016 (33)

India Brides Wedding Hairstyles voor bruiden

Hier plaatsen we enkele van de geweldige kapsels voor Indiase en Aziatische bruiden. Deze omvatten broodjes, opsteekkapsels, krullen, golven, gevlochten kapsels, enz. Bekijk de onderstaande afbeeldingengalerij.

Bekijk Gerelateerde mode en stijl

Opmerkingen

opmerkingen

Fazeela Hussain 'src =

24, computerwetenschapper, ondernemer, fashion & style blogger sinds 4 jaar. Bloggen is mijn passie en ik vind het heerlijk om artikelen te schrijven over de laatste modetrends en moderne levensstijlen. Fijn om te weten of je iets interessants vindt op mijn blog.
Deel uw mening en werk met ons samen op: bloggerfazeela@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *