Categories
Uncategorized

Nicki Minaj Haar, kapsel, kapsel, haarkleur

Nicki Minaj Time 100 Gala
Nicki Minaj loopt over de rode loper tijdens het Time 100 Gala

Geboren naam

Onika Tanya Maraj

Leeftijd

Nicki werd geboren op 8 december 1982.

Geboorteplaats

Saint James, Trinidad en Tobago

Bezetting

Rapper en singer-songwriter

Natuurlijke haarkleur

Ze heeft van nature een “zwarte” haarkleur.

Maar ze draagt ​​pruiken van verschillende kleuren en heeft ze zelfs “Blond” geverfd.

Sociale aanwezigheid

Bezoek haar officiële website @ www.mypinkfriday.com.

Maak contact met Nicki op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, YouTube VEVO,Mijn ruimte, Google+, en iTunes.

Line Break voor Trendy Celeb

1.

Nicki Minaj kapsel 2016

Nicki Minaj diende opnieuw een opvallende en ongelooflijk pittige verschijning door zich te verkleden in een koningsblauwe en lange jurk met een zeer diepe halslijn om haar ruime bezittingen te omlijnen en doorschijnende stof aan de zijkanten van haar middel tot de zoom, wat plaagde een glimp van haar gewelfde buit, terwijl ze poseert voor de camera’s van de MTV Video Music Awards 2016 gehouden in Madison Square Garden op 28 augustus 2016 in New York City.

Haarkleur

Zwart

De 23-jarige rapper besloot haar glanzende zwarte lokken in een slank en stijlvol kapsel te stylen, waarmee ze haar gewaagde jurk met een diepe halslijn wilde aanvullen, die een gulle glimp opving van haar verbluffende bezittingen en de aandacht vestigde op haar beroemde buste , en een doorschijnend paneel aan de zijkanten, dat haar vollere benen tot in de perfectie liet zien.

Haarlengte

Lang

De in Trinidad geboren zangeres besloot haar lange zwarte lokken los te laten in een chique kapsel, dat goed werd ondersteund door haar gepolijste make-up met een gladde glanzende roze glans op haar lippen, een vleugje roze getinte blos op haar wangen en kattenoogstijl gladde zwarte kohl rond haar ogen.

Haarstijl

Rechte losse sloten

Nicki koos ervoor om haar glanzende en lange haar te stylen in een rechte, losse lokkenkapsel. Ze had ervoor gekozen om haar lokken netjes in het midden van haar hoofd te openen. Haar haar aan de linkerkant was netjes geborsteld en achter haar oor gestopt, wat hielp om haar sprankelende diamanten oorbellen te laten zien. Haar lokken aan de andere kant vielen over haar schouder.

Markeer kleur

Geen

Haarsoort

Rechtdoor

Ze besloot haar weelderige, ravenzwarte lokken in een recht, gestructureerd kapsel te kleden voor haar hoofddraaiende verschijning op de rode loper tijdens de beroemde muziekprijzen die zondagavond in New York werden gehouden.

Haaraccessoires

Geen

Professionele tip

Breng allereerst altijd een haarbeschermer aan over je lokken voordat je er een stijltang overheen laat glijden. Je moet ook beginnen met schone en droge lokken. Als je je lokken niet hebt gewassen, loop je het risico om in te bakken in vuil en product dat zich in je lokken ophoopt. En door je lokken zelfs vochtig te laten, zorg je ervoor dat je haar ernstig beschadigd raakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *