Categories
Uncategorized

Mooie herfsthaarkleurtrends om te proberen voordat de herfst aanbreekt

Met de zomer bijna achter de rug, beginnen we de veranderende kleuren van de herfst met zijn tonen van mandarijn, rood en warm bruin die zich dit seizoen vertalen in herfstkleuren. Het kunnen gewaagde of gedempte kleuren zijn die door marmer zijn gemarmerd om de illusie van textuur te geven. Wat een genot om deze mooie tinten te hebben om het op te fleuren sombere weerdagen. Lees wat er trendy is met herfsthaarkleuren.

Herfst haarkleuren voor Brunettes

De grote trend zijn chocoladekleuren. Een favoriet van mij is de mix van donkere en melkchocolade tinten samen, anderen noemen het tinten kaneel of koffie, hoe dan ook, je kunt je voorstellen hoe mooi het kan worden omgezet in haarkleur. Deze highlights, zoals de highlights van Kate Beckinsale hieronder, geven de basiskleur een geweldige dimensie en voegen een mooie textuur toe aan wat normaal gesproken een gewaagde egale kleur zou zijn.

Kate Beckinsale valt haarkleur

Kate Beckinsale (Foto door Jon Kopaloff / WireImage)

Haarkleurtrends voor herfst / winter 2020

Haar van Madie

Herfst haarkleuren voor blondines

Vorig seizoen stond alles in het teken van coole en ijzige blondines. U zult genieten van de terugkeer van deze glanzende warme blondines met gouden abrikoos- en perzikreflecties. Uitzonderlijk mooi als verschillende tinten met elkaar worden gemengd, waardoor de kleur een hoog en laag lichteffect krijgt.

Haarkleurtrends voor herfst / winter 2020

Haar van Crown Hair

Herfst haarkleuren voor kastanjebruin haar

Jullie zijn al trendy dames, maar niets houdt je tegen om wat gouden of warmere rode tinten toe te voegen aan je kastanjebruine lokken om meer interesse te wekken.

Haarkleurtrends voor herfst / winter 2020

Hair door Edwards and Co

Haarkleurtrends voor herfst / winter 2020

Haar van MC Hair Consultants

Houd er rekening mee dat deze kleuren allemaal vrij technisch zijn en door een goede kleurtechnicus moeten worden uitgevoerd. Probeer deze kleuring niet zelf te doen, vooral niet als je wit haar hebt, want warme kleurpigmenten kunnen behoorlijk helder zijn op wit haar, en dat willen we niet!

Zorg thuis voor uw kleur

Je kleur zal een investering zijn, dus bewaar hem zo lang als je kunt met goede thuiszorg.
Verwarmd gereedschap laat warme tinten bijvoorbeeld snel vervagen. Dit kan worden voorkomen door een Iles Formula-serum dat niet alleen het haar beschermt tegen verwarmde gereedschappen, maar ook UV-vervaging zonder het haar ooit te verzwaren. Een extra bonus is de weelderige glans die het oplevert.

Dus ga je gang en speel dit seizoen met haarkleur. Wees niet bang om iets nieuws te proberen!

Vond je dit artikel leuk? Meld je aan (het is gratis!) En we sturen je elke week geweldige artikelen zoals deze. Schrijf je hier gratis in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *