Categories
Uncategorized

Moderne hangende verlichting voor uw huis | Huis en levensstijl

Hoe maak je een statement in je huis? Met gedurfde muren of unieke kunst? Meubels met flair of kleine accentdetails? Hoe zit het met verlichting? Hier zijn een paar trending moderne hangende verlichting ontwerpen en plaatsen waar u ze kunt neerzetten.

Moderne hangende verlichtingstrends

Het mooie aan hanglampen is de verscheidenheid aan stijlen. Hoe trendy ook, er is een stijl die bij elk ontwerp past. Hier zijn drie stijlen die neigen.

Mat zwart

Matzwart is het nieuwe zwart. Het is geen wonder dat deze stijl populair is; het is een moderne kijk op de klassieke ijzeren armaturen. Zwart is ideaal voor elke kamer en elk ontwerp, omdat het overal bij past. En aangezien matzwart zo populair is, zijn de meeste armaturen in deze kleur verkrijgbaar. Hoewel strakke en industriële stijlen typerend zijn voor matzwarte armaturen, is een moderne kijk op rustieke en vintage stijlen niet moeilijk te vinden.

Geometrische vormen

Als je de uitstraling van zichtbare lampen mooi vindt, is een hanglamp in geometrische vorm misschien iets voor jou. Deze stijl zou een aantal hoeken en rand aan uw ontwerp geven. Tegelijkertijd zorgt de openheid van het ontwerp voor een luchtig gevoel. Deze hangers zijn vaak verkrijgbaar in metallic kleuren zoals goud en zilver. Sommige kunnen ook glazen of houten elementen bevatten. Deze stijl past goed in woningen met een eigentijds of stoer design.

Rieten tinten

Deze verlichtingsarmaturen groeien in stijl voor huizen die natuurlijke en neutrale tinten willen combineren. De rieten tinten die boven een kamer hangen, geven een warm en comfortabel gevoel aan je huis. Als een paar tinten neutrale tinten, voegen rieten tinten veel textuur toe aan een kamer. Deze verlichtingsarmaturen zijn geweldig voor huizen met een bohemien-geïnspireerd ontwerp.

Waar moderne hanglampen te plaatsen

Hanglampen in uw huis kunnen vrijwel overal worden gebruikt. Maar dit zijn drie unieke plekken om een ​​lichtstatement te maken. De perfecte hanglampen voor in huis vind je bij Wilbur Davis Studios.

De gang

Een hanglamp in de gang zorgt voor een mooie overgang van de ene kamer naar de andere. Voor deze goed bereisde plaatsen, verlicht de weg met statement lightening. Dit zorgt ervoor dat uw gang niet als een bijzaak in uw ontwerp aanvoelt. Houd rekening met de ruimte: grote, lage hangende lampen kunnen uw hal kleiner doen lijken. Lange gangen hebben meer verlichting nodig, dus speel met sets van drie of vijf voor een uitgebalanceerd ontwerp.

De slaapkamer

Nachtkastje lampen zijn een nietje. Maar nu is het een regel, het is tijd om het te breken. In plaats van de traditionele lampen te gebruiken, kunnen hangende lampen aan weerszijden van het bed indruk maken. Je wilt de verlichting zacht houden, dus bedtijd is ontspannend. Kleiner, laaghangende armaturen kan dit gevoel vastleggen. Speel met contrast en vormen voor een indrukwekkende look.

Het ontbijthoekje

Hanglampen aan de ontbijthoek kunnen de ruimte bepalen. Als het boven een bistrotafel wordt gehangen, wordt dit kleine hoekje met een stoot een kleine ruimte. Gebruik zachte verlichting om de dag rustig te beginnen. In deze ruimte kun je speels worden. Probeer hangers naast elkaar of drie hangers van verschillende lengtes. De stijl kan de verlichting in uw keuken complimenteren.

Geef je huisflare

Verlichting gebruiken is een van de beste manieren om dat te doen maak een statement in uw huis. Voeg moeiteloos je persoonlijkheid en stijl toe met moderne hangende verlichting van Wilbur Davis Studios. Wat is je hangende stijl?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *