Categories
Uncategorized

Meest prominente Pompadour-stijlen dit jaar

pomp1

Er zijn geweldige kapsels voor mannen, maar Pompadour heeft een speciale plaats ingenomen in de lijst van die fantastische herenkapsels. Als je enthousiast bent, zul je merken dat dit kapsel zo populair is bij beroemdheden. Van voetballegendes tot filmsterren, als je zoekt naar “geweldige kapsels gedragen door beroemdheden”, zul je pompadour-stijlen niet missen in de eerste drie zoekopdrachten.

Deze kapselstijl voor mannen komt van ver en iedereen is er dol op. Het is een eenvoudige stijl waarbij je het haar omhoog en weer over je hoofd veegt. Vervolgens wordt het haar aan de achterkant en zijkanten netjes gekamd en dicht bij het hoofd gehouden. Met het lange haar aan de voorkant wordt dan een kuif gemaakt. Hier zijn de meest trendy variaties van pompadour kapsels.

1. De klassieke Pompadour.

Heb je het beroemde kapsel van Elvis gezien? Als je het hebt gezien en je wilt er precies zo uitzien als die van hem, dan is dit de beste look om voor te kiezen. Dit kapsel uit de jaren 50 is echter alleen voor mannen die bereid zijn elke dag minstens vijftien minuten te besteden aan het stylen van hun haar. Afgezien daarvan vereist het kapsel serieus onderhoud.

Beroemd om zijn hoge glans en volume, heeft de klassieke pompadour veel lokken nodig die zijn geknipt met een schaar die subtiel korter is in de nek en de zijkanten. Het haar bovenaan is lang gelaten.

Gebruik de old-school pomade om dit kapsel na te maken, die zorgt voor een zachte, gladde en glanzende afwerking.

pomp2

2. De moderne pomp.

Als je een koninklijke look nodig hebt, maar toch iets moderner, kies dan voor deze verwarde pompadour. Dit kapsel wordt bepaald door een net en gedurfd contrast tussen het langste haar bovenaan en de korte manen aan de achterkant en zijkanten.

In tegenstelling tot de klassieke pracht, behoeft de eigentijdse pracht niet veel kammen en knippen van het haar aan de zij- en achterkant.

3. De korte pomp.

Als je een mooi alternatief nodig hebt voor de klassieke pracht, kies dan voor de korte pracht. Een paar centimeter van je haar afknippen is voldoende.

Kort haar is altijd onderhoudsarm, in tegenstelling tot de langere varianten die veel onderhoud nodig hebben om het er goed uit te laten zien. In deze look zijn de achterkant en de zijkanten geknipt korte kapsels voor mannen, hetzij op een lengte of vervaagd.

Hoewel je veel zult moeten doen om uiteindelijk de gewenste pompadour te krijgen, heb je niet veel haar nodig en dat betekent dat je niet veel product nodig hebt en dat je ook tijd bespaart.

4. De getextureerde pomp.

Als je geen traditionele prachtstijl nodig hebt omdat je denkt dat het te netjes gaat worden, kies dan voor een getextureerde pracht.

Deze look is het beste voor mannen met krullend haar of dik haar. je kunt ook overwegen om strakke lijnen en een hoge glans op te nemen voor een uitstekende afwerking. In plaats van een pommade te gebruiken, hangt het kapsel meer af van een pasta of een kam om het naar achteren te laten vallen.

pomp3

5. Pomp Undercut.

Als het op eigentijdse pomps aankomt, is een van de meest trendy stijlen een ondersnit. Veel jongens houden ervan om een ​​op pracht en praal geïnspireerde top met langwerpig haar te behouden en dan de rest van de manen te knippen. Er zijn echter veel manieren waarop u dit kapsel kunt stylen.

6. Mid-pomp kapsel.

Dit is een van de meest voorkomende manieren waarop je een pompadour en een ondersnit kunt stylen. Meestal wordt dit kapsel geclassificeerd als een mid-taper fade vanwege de geleidelijke methode die wordt gebruikt voor het knippen van het haar op de achterkant en de zijkanten.

7. Schuine Pomp.

Als u op zoek bent naar een kapsel dat zeker de aandacht trekt en een keurig kapsel, dan kunt u niet fout gaan met dit klassieke pompadour-kapsel. Om deze snit te rocken, moet u echter investeren in het kopen van eersteklas haarproducten en vervolgens proberen de beste vorm te krijgen die uw persoonlijkheid en stijl definieert. Deze schuine benadering is bijvoorbeeld een geweldige manier om te gaan.

8. Rommelige Pomp.

Als je een super en klassieke eigentijdse pracht nodig hebt die je naar je kantoor brengt en daarna naar een vrijdagavondfeest, dan is deze rommelige pracht de juiste keuze. Het is gemakkelijk te stylen en straalt een geweldige jongensachtige look uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *