Categories
Uncategorized

Medium Shag-kapsels voor vrouwen

golvende shag medium

Middellange Shag-kapsels 2020

Shag-kapsels zijn een groeiende trend die alleen maar meer momentum wint. Vrouwen zijn dol op het shag-kapsel vanwege de moeiteloos chique esthetiek. Of je nu nieuw bent in de shag-haartrend of niet, we dachten dat het leuk zou zijn om je wat middellange shag-haarinspiratie te geven. Als u op zoek bent naar iets dat niet te kort of te lang is, dan staan ​​wij voor u klaar! Blader door om enkele van onze favoriete shag-kapsels van 2020 te bekijken – we horen graag je favoriet (en)!

1Rommelige pony shag

Praten over een prachtig kapsel! We zijn dol op het moeiteloze gevoel van dit rommelige kapsel. Natuurlijk zeggen we rommelig met liefde – het is de schoonheid van shag-kapsels. Getextureerde lagen en pony’s voegen dimensie toe aan de middellange stijl.

2Korte gelaagde pony

Iets aan de langere kant van halflang haar, dit is een geweldig shag-kapsel om te omarmen als je wat extra lengte wilt. Het mengen van enkele korte lagen rond het gezicht geeft een geweldig gezichtskaderelement en het uiterlijk van een pony zonder het onderhoud.

3Beach Blonde Shag

Middellange shag-kapsels hebben alles te maken met het creëren van een natuurlijke textuur met behulp van lagen. Dit maakt het een geweldig kapsel om beachy, losse golven aan toe te voegen om deze beachy vibe-look te bereiken.

4Stompe pony + shag

Geef je shag-kapsel een klein randje met een stompe pony. Hier hebben ze een pony toegevoegd die stomp en toch ruig is dankzij de asymmetrische uitstraling. Deze pony kan worden toegevoegd aan elk halflang shag-kapsel.

5Shag met een middenstuk

Shag-kapsel ontmoet gestroomlijnde stijl. Hoewel shag-kapsels traditioneel bekend staan ​​om de moeiteloze, strandachtige sfeer, is dit een goed voorbeeld van hoe je het kapsel kunt omarmen en het toch kunt stylen op een manier die niet klassiek is ‘shag’.

6Schokkerige pony

We houden van alle manieren waarop een pony kan worden toegevoegd om halflang haar te personaliseren. Deze pony houdt de shag-esthetiek samenhangend met een schokkerige knalstijl. Omdat de pony niet perfect is, draagt ​​het echt bij aan het gevoel van shag.

7Piecey Ends

Voeg een lichtheid toe aan de uiteinden van je haar met ‘stoffige’ uiteinden toegevoegd aan shag-kapsels. Het haar aan de onderkant loopt een beetje taps toe, wat het uiterlijk van het kapsel echt verandert. Deze snit kan lastig zijn voor iemand met heel dik haar, maar ideaal als je dun haar hebt.

8Stompe lagen

Shag-kapsels zijn er echt in verschillende variëteiten. Zoals je al op deze lijst hebt gezien. Als je heel steil haar hebt, zijn we helemaal weg van deze kijk op de shag-trend. Schokkerige lagen creëren de shag-esthetiek en geven steil haar textuur en volume.

9Sleutelbeen lengte

Shag-haar dat precies op het sleutelbeen rust, is een frisse en moderne kijk op het kapsel. Het is lang genoeg om het gelaagde effect van de shag-stijl te omarmen, zonder te lang te duren. We zullen toegeven dat het hier allemaal om het toegevoegde knalelement gaat.

10Curly Shag

Krullend haar kan het shag-kapsel zeker aanpassen! Zoals hier te zien is, is shag-haar net zo mooi op krullend haar. Het draait allemaal om het strategisch toevoegen van lagen om veel diepte in het haar te creëren, met lichtere punten.

11Moeiteloos Shag Hair

Een van de dingen die de meeste vrouwen zo leuk vinden aan shag-kapsels, is hoe moeiteloos ze zijn om te stylen. Deze foto bewijst dat haar dat aan de lucht is gedroogd, er behoorlijk ongelooflijk uitziet dankzij een geweldig shag-kapsel. Haal het meeste uit je shag-kapsel met een geweldige haarstylist!

12Gespleten pony met shag

Dit is voor de vrouwen die een middellange snit willen, die een beetje naar de korte kant leunt. Er zijn niet veel lagen gemengd in deze snit, omdat het niet super lang is, maar er zijn genoeg lagen om de shag textuur te geven.

13Lang gelaagde Shag

Lange lagen kunnen net zo effectief zijn als korte lagen om volume en dimensie aan uw haar toe te voegen. We houden echt van hoe dit shag-kapsel zo moeiteloos ligt. De lagen omlijsten het gezicht en laten het haar er zoveel dikker uitzien.

14Gelaagde lange gemiddelde lengte

Hier is nog een geweldig voorbeeld van langere lagen voor een middellange shag-snit. Hier omlijstten ze het gezicht met een schokkerige pony. Een pony die iets langer is gelaten, geeft dit een vintage, maar toch moderne uitstraling.

15Low Lights Shag

Het draait allemaal om plezier maken met kapsels, maar als je toch iets extra’s wilt toevoegen aan je shag-kapsel, overweeg dan om bij weinig licht te komen. Kijk hoe het kleine vleugje kleur de manier waarop het haar er hier uitziet volledig verandert.

16Halflang ruig haar

Op zoek naar een manier om je gezichtsvorm te verlengen? Kies voor ruig haar aan de lange kant, zoals hier getoond. De iets toegevoegde lengte zorgt ervoor dat het gezicht er langer en slanker uitziet. Subtiele laagjes geven net genoeg textuur aan het haar.

17Natuurlijk golvende shag

We dachten dat dit weer een geweldig voorbeeld was van een halflang shag-kapsel om uit te proberen. Meer dan de snit zelf, het op deze manier mengen van highlights geeft zoveel extra dimensie en reflectie aan het haar.

18Rechte Shag-kapsel

We hebben je nogal wat shag-kapsels laten zien die goed werken voor golvend haar, maar dat betekent niet dat steil haar er niet geweldig uitziet bij het knippen. In feite zijn we dol op steil haar dat in een ruige snit is geknipt. Door het geven van laagjes aan het haar geeft deze prachtige volumineuze look een moeiteloos gevoel.

19Gemakkelijk steil haar

Hier is nog een geweldig voorbeeld van steil ruig haar. De manier waarop de lagen op dit kapsel zijn geknipt, geeft deze schokkerige stijl die perfect past bij steil haar. Hier houden we van!

20Zijgevechte pony

Oproep aan al onze dames met een rond gezicht! Dit is het perfecte kapsel als je een ronde gezichtsvorm hebt. Het toevoegen van een zijgevechte pony flatteert een rond gezicht, terwijl je de shag-look kunt rocken.

21Volumineus Shag-haar

Praten over edgy volume! Superkorte lagen mengen zich hier met een pony en voegen echt iets toe aan het kapsel. Vind je niet? Tussen het volume bij de wortels en benadrukte korte laagjes worden we verkocht.

22Lob Shag met pony

De lob ontmoet shag met dit kapsel. Als je bij de lengte van het lobhaar wilt blijven, geeft het een shag-snit een moderne twist. We hoeven waarschijnlijk niet te zeggen – we hebben het allemaal over de stompe pony.

23Korte middelste pony

We houden van alle manieren waarop mensen een pony gebruiken om shag-kapsels een unieke twist te geven. Door de pony extra kort in het midden te knippen, ziet deze shag er totaal anders uit dan alle andere die we hebben gedeeld.

24Pony aan de zijkant

Hier zijn we weer – pony verandert het shag-kapsel! Deze keer lieten ze een pony dikker achter om echt een diepe zijgevechte esthetiek te bereiken. Wat een leuke toevoeging aan halflang warrig haar.

25Shag met een zijdeel

Een beetje meer aan de subtiele kant, dit is een prachtige manier om het zijgevechte element toe te voegen aan shag-haar. Het omlijst het gezicht zo mooi en het is niet nodig om een ​​volle, dikke knal te maken.

26Verwarde Shag Hair

Het is duidelijk dat zijgeveegd haar synoniem is met shag-kapsels. We zijn er helemaal voor! Zeker als het er zo goed uitziet. Door korte lagen rond het gezicht toe te voegen, is het gemakkelijk om de manier waarop je je haar scheidt te veranderen van zijdelings geveegd naar een middengedeelte.

27Draagbaar Shag Hair

Dit is een ongelooflijk draagbare shag-kapsel, als je het ons vraagt. En daarom houden we er zo van. Inmiddels heb je waarschijnlijk enkele overeenkomsten tussen sommige hiervan opgemerkt – hopelijk krijg je wat geweldige haarinspiratie.

28Zachte uiteinden

Dramatische shag voor de overwinning! De punten zo licht en stijf achterlaten, geeft een leuk randje aan het kapsel. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het helpt om die superzware paardenstaarten te voorkomen als je je haar naar achteren wilt trekken.

29Veren gelaagde Shag

Geef je haar van gemiddelde lengte een gevederde, gelaagde aanraking op deze manier om je haar zo’n geweldige natuurlijke beweging en vorm te geven. Geweldige snit om recht, gekruld of golvend te dragen – maximale veelzijdigheid.

30Getextureerde medium shag

Het is geen geheim dat Padma geweldig haar heeft, maar dit is misschien wel een van onze favoriete kapsels van haar. De shag knipte paren zo goed met een rechte, zijgevechte pony. De nevenschikking tussen moeiteloos en gestroomlijnd is prachtig.

31Pittig ruig haar

Spunky was het eerste woord dat in ons opkwam toen we dit kapsel tegenkwamen. Het is leuk, stijlvol en, nou ja … pittig! Pony’s, lagen en een gemiddelde loblengte zijn een winnende combinatie.

32Shag Lob-lengte

Blunt + lob + shag = een combinatie waarvan we niet wisten dat die zo goed samen zou gaan. We dachten dat de stompe uiteinden van dit haar shag-haar een edgy twist geven die zo fris en modern aanvoelt.

33Shag pony gemiddelde lengte

Taylor kan naar onze mening echt niets verkeerd doen. Maar het valt niet te ontkennen dat dit shag-haar ALLES is. Op deze manier gemengde pony maakt de simpele shag zoveel unieker.

34Rechte structuur

Geef ons alle edgy shag-kapsels! Een rechte pony ziet er prachtig uit als hij zo recht wordt gedragen. Om nog maar te zwijgen, ze vullen shag-haar aan door nog meer lagen door het haar te creëren.

35Dik Shag-haar

Dit is voor alle vrouwen met dik haar! Ja, je kunt de shag-haartrend omarmen – we beloven het! We wilden je zeker een paar geweldige voorbeelden laten zien van het knippen van dik haar, zoals deze om je inspiratie te geven.

36Gelaagde Shag Bangs

37Tijdloze Shag

38Klassieke Shag

39Golvend Shag-haar

40Middellange golf

Mallory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *