Categories
Uncategorized

Makkelijker trainen met hair extensions

U houdt ervan om naar de sportschool te gaan en te sporten, maar is uw zorg? Maak je geen zorgen, we staan ​​voor je klaar. De meeste mensen gaan dagelijks naar de sportschool om te trainen. Trainen veroorzaakt veel zweet en hair extensions zijn geen optie als je een intensieve sportschooler bent.

Niemand zal echter schoonheid willen opgeven voor fitnessactiviteiten. We willen er allemaal goed uitzien en toch fit zijn van binnen. Dit artikel zal je door eenvoudige tips leiden die het trainen met haarverlenging gemakkelijker zullen maken.

Haal de clip in haarextensies eruit

Als u clip-in hair extensions heeft, moet u deze verwijderen voordat u naar de sportschool gaat. Dit zal het trainen met haarextensies zeker veel gemakkelijker maken. Het verwijderen van de ingekorte hairextensions is de beste optie als je niet met een verwarde en bezwete puinhoop wilt omgaan. Dit wordt ook aanbevolen omdat het zweet ervoor zorgt dat de haarextensie er vies uitziet en je hem moet wassen, wat uiteindelijk tot meer schade zal leiden. Werk dus gemakkelijk zonder de hair extensions.

Minimaliseer blootstelling aan zweet

Als je andere hairextensions dan clip-ins hebt, zoals de tape-in, dan is er geen manier waarop je niet kunt trainen. Om de levensduur van je hair extensions te verlengen, moet je de blootstelling aan het zweet tot een minimum beperken. Omdat de formule van het zweet zout en zuur is, zal dit je hair extensions gemakkelijk uitdrogen als ze niet zorgvuldig worden gewassen.

Om de blootstelling van het zweet aan de hair extensions te minimaliseren, moet u uw haar uit de buurt van het voorhoofd en de nek houden. Je kunt het haar in een paardenstaart of een knot doen. Je kunt ook een bandana dragen die het zweet absorbeert. Het dragen van hoofdbanden helpt ook, omdat ze het haar uit de buurt van je huid houden en het overtollige zweet absorberen.

Trek uw haar niet te strak

Hoewel u wordt aangeraden om het haar uit de buurt van de huid te houden om het trainen gemakkelijk te maken, is het raadzaam om al uw haar te strak te trekken, omdat dit ertoe kan leiden dat de kleefstof die uw haarextensie vasthoudt, loskomt. Als je de haarverlenging loslaat, valt deze voortijdig uit.

Vermijd sauna’s en stoomkamers

De vochtigheid van de sauna’s en stoomkamers kan ervoor zorgen dat de kleefstof van de haarextensie wegsmelt, net zoals het strak trekken van het haar deze losser maakt. Als je wordt blootgesteld aan directe zonnestralen of als je buiten traint, zal de hete zon de kleefstof van de haarextensie beschadigen.

Omdat de kleefstof smelt, zal de haarextensie zijn plaats verlaten en bewegen. Door het smelten van de kleefstof zullen uw haarextensies eruit vallen, aangezien er niets is dat ze stevig kan vasthouden.

Dus wat kunt u doen om het trainen met hair extensions gemakkelijk te maken? U kunt een badmuts dragen om uw haar tegen de stoom te beschermen. Hoewel dit de haarextensie zal helpen een beetje lang te leven, zullen ze niet zo lang meegaan als wanneer ze vrij waren van de vochtigheid.

Bescherm uw haar tegen chemicaliën en klitten

Zwemtrainingen kunnen eenvoudig worden gedaan met de hair extensions aan. De meesten van jullie hebben zwemmen vermeden, omdat chloor het haar uitdroogt en de kleefstof beschadigt, maar het dragen van de badmuts zorgt ervoor dat de hair extensions vast blijven zitten. Hierdoor blijft het haar ook vrij van klitten en klitten tijdens het zwemmen.

Uiteindelijk zal het dragen van de badmuts ook uw tijd besparen die wordt verspild aan het ontwarren, borstelen en langdurig reinigen van het haar wanneer u klaar bent met trainen.

Reinig en zorg voor uw extensies

Als je een liefhebber bent van sporten, moet je zelf zorgen voor het schoonmaken van de hair extensions. Het is goed als u wat schoonmaakt nadat u klaar bent met de training. U kunt het haar wassen met sulfaatvrije shampoos en conditioners als uw haar moet worden gereinigd.

Als u in het chloorbad heeft gezwommen, wordt geadviseerd om één keer per maand een diep-conditionerend masker te gebruiken, zodat uw haar niet glad en glanzend blijft.

Haarextensies professioneel installeren

Het is belangrijk dat u uw hairextensions bij een goede salon laat installeren door een professionele schoonheidsspecialist die een vergunning heeft en de training heeft afgerond.

Het installeren van haar door een expert zorgt ervoor dat ze de hairextensions goed hebben geplaatst en de plaatsing zal niet gebeuren, zelfs niet als je dagelijks traint.

Voorkom kroezen

Om kroezen in je haar te voorkomen, wordt aangeraden om een ​​badmuts te dragen zoals vermeld in het bovenste deel van het artikel. Het dragen van een badmuts zorgt ervoor dat wanneer u klaar bent met trainen, uw haar niet kroezend, niet verward, niet te vuil en stinkt.

Voorkom uitglijden

Om het wegglijden van uw hair extensions te voorkomen, is het belangrijk om ze in een pigtail te binden. Dit moet zo worden gedaan dat ze je voorhoofd of nek niet raken, er zijn veel verschillende schattige gymkapsels die je kunt proberen. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk traint met je hair extensions, maar er toch altijd schattig uitziet.

Na de training

Als u klaar bent met de training, is het essentieel dat u voor uw hairextensions zorgt. Het is belangrijk om het eens per maand schoon te maken en te wassen met een shampoo en conditioner die sulfaatvrij zijn en je haar diep te conditioneren.

Je kwam om dit artikel te lezen met de gedachte dat je iets zult vinden waarmee je gemakkelijk kunt trainen, samen met de hairextensions, we hopen dat je iets nuttigs hebt gevonden.

Dus nu weet je dat je een marathon kunt lopen met je hair extensions aan terwijl je er nog steeds mooi uitziet. Het draait allemaal om de goede verzorging die je aan je hairextensions moet geven en dan kunnen ze elke training weerstaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *