Categories
Uncategorized

Leuke beschermende kapsels die je haar laten groeien

Op zoek naar schattige, beschermende kapsels? Je hebt geluk. Deze kapsels zijn voor iedereen die zijn haar wil laten groeien. Ze zijn niet alleen geweldig om je haar een paar dagen in te houden, maar zorgen er ook voor dat je haar gezonder wordt. Bekijk deze stijlen en kijk of ze iets zijn dat je leuk en uitvoerbaar vindt!

Gevlochten broodje

Gevlochten broodjes zijn de eerste optie op deze lijst met schattige beschermende kapsels. Gevlochten broodjes zijn bom-beschermende stijlen voor iedereen. Het maakt niet uit hoeveel vlechten je besluit op te nemen in je gevlochten knot, je krijgt een schattige bohemien sfeer met deze stijl.

Gevlochten broodjes zijn niet voor iedereen weggelegd, simpelweg omdat velen geen fan zijn van de algehele look van de stijl. Ik stel echter altijd voor dat iedereen iets nieuws en fris probeert. Deze stijl heeft veel voordelen. Het kapsel met gevlochten knot beschermt je haar tegen wrijving, houdt je haar gehydrateerd en geeft je een mooi kapsel om te dragen. Het is een fashion statement en het is een geweldige algemene beschermende stijl om te overwegen.

Leuke beschermende kapsels die je haar laten groeien

Wendingen

Twists zijn een populaire beschermende stijl om tegenwoordig en zelfs vroeger te rocken. Twists kunnen worden gedaan met extensions of met natuurlijk haar. Twist kan vele weken aanhouden, en daarom koesteren mensen dit beschermende kapsel al een tijdje. Dit kapsel kan je haar bedekken en beschermen en geeft je ook de mogelijkheid om je haar omhoog, omlaag enz. Te dragen.

Deze beschermende twist-stijl is een moeiteloze look. Er zijn veel redenen waarom u dit kapsel zou moeten overwegen. En daarom staat het op deze lijst. Overweeg deze beschermende twiststijl en kijk wat u ervan vindt. Als het gedraaide kapsel correct is gedaan, zul je je haar drastisch zien groeien met deze stijl.

Leuke beschermende kapsels die je haar laten groeien

Hoog broodje

De volgende stijl op deze lijst met schattige beschermende kapsels is de hoge knot. Het kapsel met de bovenste knot is een standaardstijl die door velen wordt aanbeden! Deze stijl is in veel opzichten elegant en moeiteloos. De hoge knot is een redder voor een slechte haardag, houdt vocht vast en ziet er gewoon zo schattig uit!

Het kapsel met hoge knot is geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Je kunt deze stijl ook op elk evenement of elke gelegenheid rocken. Er is een kleine kans dat je niet van dit kapsel gaat houden. Je kunt je knot rommelig, strak, gevlochten enz. Dragen. Dat is nog een reden waarom dit een geweldige beschermende stijl is! De bovenste knot is een stijl waar velen geen genoeg van kunnen krijgen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Probeer de hoge knot op jezelf en kijk wat je ervan vindt!

Leuke beschermende kapsels die je haar laten groeien

Nederlandse vlechten

Nederlandse vlechten zijn een prachtig kapsel om te overwegen, en de meesten van ons weten waarom! Als je een slechte haardag hebt, is dit voor veel mensen een go-to! Toch weten velen niet dat als je je haar een paar weken in deze stijl houdt, je haar groeit, omdat het minder manipulatie voorkomt. Voordat je het weet, bloeit je haar als je doorgaat met het onderhouden van je haar.

Een andere reden waarom deze stijl zo geweldig is, is dat het zo eenvoudig te bereiken is! Als je niet zeker weet hoe je moet vlechten, kun je iemand vragen om je te helpen met deze stijl of enkele tutorials zoeken die je er doorheen helpen! Welke route je ook neemt, je krijgt een schattig kapsel om zeker te dragen!

Leuke beschermende kapsels die je haar laten groeien

Box vlechten

Boxvlechten zijn een andere populaire beschermende stijl, vooral in de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Hier is waarom. Het kapsel van de doosvlecht is zeer beschermend voor het haar als het op de juiste manier wordt bereikt. Er zijn veel manieren om deze specifieke look te bereiken. Ik wil alleen suggereren dat je er zeker van bent dat de stijl correct is gedaan, en op een manier die niet schadelijk is voor je haar. We proberen uw haar te beschermen, niet om het te beschadigen. Zorg ervoor dat je vlechten niet te strak worden gedaan. Als dit kapsel te strak is gevormd, zul je wat breuk zien.

Het kapsel van de doosvlecht wordt vaak door veel mensen gedragen. Je kunt altijd verschillende versies van deze stijl opzoeken als je niet helemaal zeker weet hoe je je eigen haar moet laten knippen.

Zie ook

Leuke beschermende kapsels die je haar laten groeien

Laag broodje

Lage broodjes zijn mijn favoriet! Dit kapsel is echt een fantastische beschermende stijl voor alle haartypes. Lage knotjes kunnen ook gedragen worden bij meer elegante of casual evenementen, daarom houd ik persoonlijk erg van deze stijl. Lage broodjes zijn perfect voor elke gelegenheid. U kunt deze look bereiken in een zij- of middengedeelte. Het is allemaal aan jou. Bij dit kapsel heb je een aantal basisproducten nodig, zoals een struik, kam, gel (verzachtende crème) en een haarband. Als je al deze producten gebruikt, kun je deze look zeker bereiken!

Als je je haar weggestopt wilt houden, is een lage knot een perfecte optie voor jou! De lage knot geeft je haar een pauze van hitte en wrijving terwijl je haar beschermd blijft.

Leuke beschermende kapsels die je haar laten groeien

Ruimte Broodjes

Space buns zijn een geweldige en leuke beschermende stijl om te overwegen om te dragen. Ruimtebroodjes zijn gewoon twee bolletjes – één aan elke kant van je hoofd. Veel mensen vinden dit kapsel kinderachtig. Iedereen (jong of oud) kan deze look echter moeiteloos uittrekken! Er zijn veel manieren om de space bun-look te bereiken. Je kunt vlechten, wendingen en zelfs krullen aan deze look toevoegen! Dit kapsel is echt veelzijdig en kan op elk haartype worden gedaan!

Het Space Bun-kapsel is misschien iets voor jou of niet. Ik wilde dit kapsel op deze lijst opnemen om je opties te geven voor wanneer je je haar wilt laten groeien of gewoon een nieuwe, leuke stijl nodig hebt om te rocken. Probeer deze stijl zelf uit en kijk of het iets is dat je zou willen dragen!

Leuke beschermende kapsels die je haar laten groeien

Ik hoop dat dit artikel je een aantal schattige beschermende kapsels heeft gegeven om uit te proberen! Reageer hieronder welke stijl jouw favoriet was!

Uitgelichte afbeeldingsbron: https://www.pinterest.com/pin/367817494571915356/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *