Categories
Uncategorized

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

Als je denkt dat het moeilijk is om de juiste outfit voor die date te kiezen, dan zou je denken dat het kiezen van het juiste kapsel moeilijker is. Het kapsel moet perfect zijn, want je laat hem zien dat hij de perfecte keuze voor een date heeft gemaakt. Je wilt alle ogen op je gericht hebben als jullie samen dat restaurant of die bowlingbaan binnenlopen. En je wilt dat hij alle ogen opmerkt die naar je schoonheid staren tot het punt waarop hij je dichter naar hem toe trekt om te laten zien dat je bij hem bent.

1. Half omhoog, half omlaag

Dit is een klassiek en eenvoudig kapsel. Ik denk dat het ons meisjes een onschuldige blik geeft. Als jij het type bent dat niet weet hoe je iets met je haar moet doen, dan raad ik je aan om dit kapsel voor je date te kiezen, want het is heel simpel en toch schattig. En je kunt wat accessoires aan je haar toevoegen om het kapsel te accentueren, zoals een sprankelende hoofdband of een strik voor het paardenstaartgedeelte. Nogmaals, dit is eenvoudig en schattig voor een date en werkt met kort en lang haar.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

2. Losse golven

Je kunt het half op en neer kapsel hebben met losse golven of gewoon je haar laten zakken met losse golven, maar de losse golven-look is het perfecte kapsel voor een date. Het maakt het haar volumineus en het is super sexy. Je date zal niet stoppen met naar ze te staren, want hij zal erover nadenken om na de date zijn vingers door je haar te halen of hij is dankbaar dat hij voor altijd met zijn vingers door dat haar zal gaan.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

3. Slanke hoge paardenstaart

Je kunt bij een ander klassiek kapsel blijven, namelijk de slanke hoge paardenstaartlook. Het ziet er niet alleen onschuldig uit, maar het is ook sexy en elegant. Voor al mijn zwarte schoonheidskoninginnen, raad ik ten zeerste aan om je babyhaar uit te laten en het glad te strijken. Je kunt ervoor kiezen om de paardenstaart te laten zoals hij is of je kunt een haarband toevoegen die bij je outfit past.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

4. Half “geschoren” look

Nee, dit betekent niet dat je je hoofd letterlijk moet scheren (tenzij je dat wilt). Er is een alternatief voor degenen die hun hoofd niet willen scheren. De ene helft van je haar moet naar beneden (los) zijn en de andere helft moet geschoren lijken, maar die helft kun je gewoon vlechten. Dit is een schattige rebelse look (en moet worden gecombineerd met een leren jas) waardoor je er stoer uitziet. Je date zal dol zijn op dit kapsel en zal er nog meer van houden dat zijn date er stoerder uitziet dan hij.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

5. Gevlochten Updo

Dit is weer een elegant kapsel en perfect voor romantische en chique diners en filmafspraken. Ik denk ook dat dit beter is als het buiten vochtig is, omdat het meer beschermend is. Ik ben dol op dit kapsel omdat het ervoor zorgt dat veel meisjes eruit zien als zuidelijke klokken, wat prachtig is. Je date zal onder de indruk zijn en zal zich afvragen hoe je eruit ziet met je haar los, aangezien je er zo mooi uitziet met je haar omhoog. Ik denk dat je, om het wat pittiger te maken, een schattige haarbroche nodig hebt.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

6. Gevlochten paardenstaart aan de zijkant

Dit is weer een eenvoudig en prachtig kapsel voor je date met hem. Veel meisjes dragen dit kapsel als ze geen tijd hebben om een ​​ander kapsel te doen, maar het ziet er nog steeds prachtig uit en ik weet dat je date hetzelfde zal denken.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

7. Rechtdoor

Je kunt je haar steil maken, wat veel jongens graag zien, omdat ze weten dat ze er hun vingers doorheen willen halen. Op een date maakt steil haar het gemakkelijker voor je om de aandacht van een man te trekken door het om te draaien, rond te draaien of opzij te brengen.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

8. Strakke krullen

Ik noem strakke krullen graag “knallende krullen” omdat ze, nou ja, POP. Breek voor deze date de krultang of de rollers uit en maak je krullen strak. Het is sexy en voegt veel volume toe aan je haar. Bovendien vinden sommige jongens het fascinerend wanneer de krullen van het meisje stuiteren, en dat is hoe je wilt dat je krullen zijn zodat dit kapsel zijn magie laat werken.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

9. Crown Braid

Laat je date zien wat een koningin je bent met dit schattige kapsel met kroonvlecht. Gebruik dit kapsel voor de chique dinerdate, omdat het eleganter is. Maar wees voorbereid als hij vraagt ​​hoe je het op deze manier hebt gekregen.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

10. Pony

Ik vind een pony super schattig en geweldig voor die date met hem. Je kunt ervoor kiezen om je haar naar beneden, omhoog, half op en neer, aan de zijkant, etc. te hebben voor dit kapsel. Een pony past perfect bij lang, kort en halflang haar. Het geeft een elegante, felle en onschuldige uitstraling. Je moet dit op je date dragen!

Zie ook

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

11. Faux Braid Mohawk

Hier is nog een punkachtig kapsel waardoor je er nog stoerder uitziet. Voor die relaxte date aan de bar of in een luidruchtig restaurant, raad ik je ten zeerste aan om dit kapsel voor je date te kiezen. Het is sexy, fel, heet en zal zijn hart veroveren. Pas op voor je date!

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

12. Slank hoog broodje

Dit kapsel, ook bekend als een ballerina-broodje, is zeer verfijnd en voor die datums die verfijnd zijn. Ik draag alleen graag een knot op dates als ik van plan ben om bungelende oorbellen te dragen, die ik aanbeveel als je van plan bent dit op de date te dragen. Ik zou je ook aanraden om een ​​schattige hoofdband te dragen om het kapsel interessanter te maken.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

13. Kant-chignon

Dit is bekend dat het wordt gedragen voor bruiloften (de bruid), maar ik denk nog steeds dat het perfect is voor je date. Het is bedoeld voor langer haar en ik raad aan om een ​​mooie haarbroche en bungelende oorbellen te hebben als je het draagt.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

14. Uitblazen

Onthoud die aflevering van Nieuw meisje toen Jess en Cece klappen kregen en de jongens gebiologeerd waren? Ik hou niet van je, uitbarstingen zijn sexy en zullen een man om je nummer laten smeken. Als je date je met dit kapsel ziet, zal hij meer willen eten dan het avondeten dat jullie twee zullen hebben. Dus zorg voor de klapband.

Kapsels die leuke AF zijn voor die hete date met hem

Veel succes met je date en ik hoop dat dit je heeft geholpen om te beslissen wat je wilt dragen. Laat me in de comments weten met welk kapsel je ging en hoe de date verliep.

Uitgelichte afbeeldingsbron: https://www.pinterest.com/pin/838936236824476443/

Taylor Berry

Hallo! Om te beginnen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om erachter te komen wie ik ben. Mijn naam is Taylor Berry, studeerde journalistiek aan de Florida A&M University en ik kom uit Fort Lauderdale, FL. God is de reden dat ik hier nu ben om te schrijven voor dit geweldige online magazine en ik kan niet wachten om te zien waar het me brengt. Ik ben gelukkig verloofd en ik vind het geweldig dat de liefde van mijn leven mijn carrièrekeuzes zo ondersteunt en hij is de reden dat ik er hard aan werk om mijn doelen te realiseren. Deze schrijfmogelijkheid bij Society19 is het begin en ik ben de mensen die mij deze kans hebben geboden dankbaar. Ik weet dat ik ze niet zal teleurstellen en ik zal de lezers niet teleurstellen. Dus ik moedig degenen onder jullie die zich vervelen of op zoek zijn naar de nieuwste stijlen, advies en roddels aan, ontdek Society19! En vergeet niet te liken, reageren en delen !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *