Categories
Uncategorized

Kale mannen met baard: 20 exclusieve looks voor 2019

Kaal hoofd en baard is een van de beste combinaties, vooral voor de mannen die haar verliezen. Tegenwoordig durven veel mannen met een baard ook hun hoofd te scheren voor een unieke look. Het ziet er volwassener en aantrekkelijker uit.

Er zijn verschillende combinaties voor kaal en baard. Zoek de geschikte uit de onderstaande lijst op basis van uw gezicht. Geef je stijlspel een boost met deze hete baardstijlen.

Nieuwste baardstijlen voor kale mannen

Als je een kale man bent en op zoek bent naar de beste baardstijlen voor jou, probeer dan deze veelzijdige en subtiele baardstijlen.

1. Baard met walrussnor

kaal hoofd met baard en snor

Baard met een walrussnor is een zeer gewaagde en sexy stijl voor kale jongens. Een walrussnor is degene die op je bovenlip ligt. Een volgroeide dikke baard met borstelige walrussnor is een zeer goede combinatie als het gaat om het dragen van iets heel mannelijks.

2. De stoppels

kale mannen met stoppelbaard

Een lichte of medium stoppelbaard is iets dat je altijd kunt dragen. Dit is een goede kale look met baard voor mannen die minimalistisch zijn voor hun stijl en toch een eigen stijlstatement willen.

De stoppelbaard staat bekend om de herenlook die het toevoegt aan je algehele avatar. Je krijgt stoppels als je laat je baardhaar groeien een beetje na het krijgen van een schone scheerbeurt.

3. Volgroeide baard

kaal met volle baard

Een volgroeide baard is iets voor die mannen wiens baard dik en bossig wordt. In combinatie met een dikke snor waarvan de snorharen zich ermee vermengen, geeft deze baard een algeheel harige look met een specifieke sexappeal. Daarom, als je een stijl wilt maken van je rommelige baard, is deze een perfecte keuze.

4. Ankerbaard

kale man met ankerbaard

Deze baardstijl lijkt, zoals de naam al aangeeft, op het anker van een schip. Dit is een puntige baard die naar beneden en naar voren langs de kaaklijn loopt en geen bakkebaarden. In combinatie met een snor is deze baardstijl een perfecte keuze voor een kale man met vierkante of langwerpige gezichten.

5. Hollywood-stijl

kale mannen met baarden

Hollywood Ian-stijl bestaat uit een volwassen baard die is verbonden met een snor. Bij deze look zijn de bakkebaarden verwijderd. Men denkt dat het een combinatie is van de sik en een snor. Deze baard staat goed bij mannen met een rond gezicht.

6. Cirkelbaard + Braam gesneden

Cirkelbaard is een combinatie van de sikbaard en snor. Zoals de naam al aangeeft, heeft de baard een subtiele ronde vorm die het gebied van de mond omcirkelt.

Dit is een groenblijvende baardstijl en is altijd populair geweest bij mannen van alle leeftijden. Mannen met alle gezichtssneden behalve rond gezicht kunnen deze baardstijl dragen.

7. Van Dyke

Van Dyke is een combinatie van een sik en een spitse snor. Moderne variaties zijn geïntroduceerd in de snorstijl. Bij deze stijl worden de wangen glad geschoren.

8. Sik

Een van de coolste kale hoofden met baardcombinaties om te rocken. Sik is een moderne variant van de bok waarbij de baard niet was verbonden met een snor.

Het bestaat uit een plukje gezichtshaar dat de kin volledig bedekt en versmelt met de snor. Een baardband groeit terug vanaf de kin en eindigt halverwege de kaaklijn.

9. Eendenstaart

Eendenstaart lijkt volgens sommige heren op de staart van een eend! Het bestaat uit een baard die de kin bedekt en geleidelijk smaller wordt naar een verlengd punt aan de onderkant.

De overgebleven baard wordt op een kortere lengte geknipt in vergelijking met het kingedeelte. Mannen met rechthoekige gezichten kunnen met deze stijl hun baardspel opfleuren.

10. Vriendelijke schapenvleeskarbonades

kale kop met baard van schapenvlees

‘Vriendelijke schapenvleeskoteletten’ bestaan ​​uit dik gegroeide bakkebaarden die versmelten met de snor. De bakkebaarden groeien verticaal naar beneden tot aan de kaaklijn en de hoeken van de mond. De kin is glad geschoren.

11. Hollandse baard

Bij de Nederlandse baard lijken de bakkebaarden verbonden te zijn met de baardgroei langs de kaaklijn en kin. Het kingedeelte steekt verder uit dan de kin zelf en wordt iets langer. Het bovenste deel van de kin is verstoken van haar. De baard is verbonden met een dunne fijne snor voor een complete look.

De langste baarden waarvan je nooit wist dat ze bestaan

12. Chin bladerdeeg

Chin puff bestaat uit gezichtshaar dat vanaf de onderlip over de kin naar beneden groeit. Het heeft een langwerpige vorm. Het is meer als een extravagant gegroeide soul patch.

Deze baardstijl is een goede optie voor kalende mannen met brede gezichten. Het heeft geen specifieke beperking als het om een ​​snor gaat.

13. Franse vork

De Franse vork is een zeer artistieke en unieke baardstijl. Dit is een ideale optie voor mensen met dik, borstelig gezichtshaar.

Het bestaat uit een dikke baard die tot voorbij de kin groeit en vanuit het midden in twee delen splitst. De naam komt van de Franse vork omdat originele Franse vorken twee tanden hebben.

14. Hulihee

De Hulihee is een rommeligere, zwaardere en bossige vorm van vriendelijke schapenvleeskoteletten. Daarin zijn de dikkere bakkebaarden verbonden met een fijne snor. Mannen met een kaal hoofd kunnen deze baardstijl heel goed dragen.

15. Hipster baard

hipster baard met kaal hoofd

De hipsterbaard is een lange, dikke en volle baardstijl die bestaat uit een volgroeide baard en een dikke snor. Een puntige snor met een warrige baard vormt de perfecte combinatie voor deze stijl.

Beste gids voor scheerapparaten en baardtrimmers voor jou

16. De Balbo

De Balbo bestaat uit een sikje en een snor die niet is aangesloten. Deze baardstijl bestaat uit twee tot drie secties. De soul patch en kinband zijn optioneel en afhankelijk van het type variatie dat je in je look wilt hebben.

17. Brett Beard

Deze baard lijkt op het kingordijn, behalve dat hij aansluit op de bakkebaarden. Het bedekt de kin en wordt gevormd door een haarband die langs de kaaklijn en kin groeit en van oorlel tot oorlel gaat.

Het bestaat uit een soul patch en kinband. Deze kaal met baard combo is een compleet ‘ja’ voor mannen met ronde gezichten.

18. Kin gordijn

Kingordijn, zoals de naam al aangeeft, valt als een gordijn over de kin. Het groeit langs de bakkebaarden langs de kaaklijn en bedekt de kin.

De unieke eigenschap van deze baardstijl is echter dat deze niet gepaard gaat met een snor. Deze baard is een geschikte keuze voor mannen met een smal gezicht.

19. Soul Patch

kaal hoofd met baard

De zielepatch, zoals de naam zelf aangeeft, bestaat uit een haar in het kwadraat van de ziel dat van de onderlip naar de kin groeit. De patch reikt niet verder dan de kin.

Verbazingwekkende korte kapsels voor moderne mannen

20. Korte doosbaard

kale mannen met korte baard

Dit is een eenvoudige, ouderwetse maar toch een zeer degelijke en stijlvolle manier om een ​​baard te dragen. Daarin worden de bakkebaarden, baard en snor netjes gekweekt en met elkaar vermengd.

De bovenwangen en hals zijn netjes geschoren. Dit geeft een goed verzorgde en getrimde look. Kale mannen met alle sneden in het gezicht kunnen deze baardstijl heel goed uithalen.

Kale jongens met baard zien er echt gaaf uit. Al deze 20 looks zijn daar het bewijs van. Dus als je een man bent met kalend haar, kies dan een look die je dit jaar kunt proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *