Categories
Uncategorized

Jordana Brewster Haar, kapsel, kapsel, haarkleur

Jordana Brewster Teen Choice Awards 2015
Jordana Brewster poseert op de rode loper 2015 Teen Choice Awards

Geboren naam

Jordana Brewster

Leeftijd

Jordana werd geboren op 26 april 1980.

Geboorteplaats

Panama City, Panama

Bezetting

Actrice

Natuurlijke haarkleur

Donker bruin

Sociale aanwezigheid

Volg haar Twitter, Facebook, en Instagram.

Line Break voor Trendy Celeb

1.

Jordana Brewster kapsel 2016

Jordana Brewster zag er chic en mooi uit toen ze ervoor koos om zich te kleden in een mini-jurk met meerdere patronen, een korte zoomlijn die tot op haar bovenbenen reikte en met volle mouwen, die doorzichtige kanten stukken had die haar strakke armen lieten zien, terwijl ze poseerde voor de camera’s op de rode loper tijdens het screeningpremièrefeest van haar gloednieuwe show Dodelijk wapen gehouden in NeueHouse Hollywood op 12 september 2016 in Los Angeles.

Haarkleur

Donker bruin

De 36-jarige actrice en model koos ervoor om haar glanzende donkere brunette lokken in een stijlvol kapsel te dragen, wat een perfecte folie was voor haar stijlvolle en pittige jurk met een schuine zoomlijn op de dijen, die haar strakke benen tot in de perfectie en een slank passend ontwerp liet zien , wat haar slanke taille benadrukte en haar slanke figuur accentueerde.

Haarlengte

Lang

De Amerikaans-Braziliaanse schoonheid besloot om haar zijdezachte lange brunette lokken in een chique kapsel te stylen, dat goed werd ondersteund door haar stijlvolle make-up met een vleugje glanzende roze glans op haar lippen, een vleugje roze getinte blos op haar wangen en glad zwart eyeliner.

Haarstijl

Losse golven

Jordana had ervoor gekozen om haar vloeiende en glanzende brunette lokken in een klassieke losse golvende haarstijl te kleden. Ze had haar lokken iets van het midden gescheiden met haar lokken aan beide kanten lichtjes naar achteren geborsteld om te pronken met haar stijlvolle oorbellen. Haar losse lokken waren zo gestileerd dat ze over haar schouders vielen, waarbij ze haar gezicht op een flatterende manier omlijstte.

Markeer kleur

Honingblond

Ze koos ervoor om voor honingblonde highlights te gaan om haar klassieke kapsel een stijlupgrade te geven. Haar hoogtepunten hielpen definitie toe te voegen aan haar stijlvolle golven.

Haarsoort

Half golvend

Jordana koos ervoor om haar fijne blonde lokken met highlights in een prachtig rommelig, recht gestructureerd kapsel te kleden voor haar opvallende verschijning op de rode loper tijdens het promotie-evenement voor haar nieuwe show. Tijdens het evenement kreeg ze gezelschap van haar co-sterren, waaronder Clayne Crawford, Damon Wayans, Dante Brown en Johnathan Fernandez.

Haaraccessoires

Geen

Professionele tip

Begin met schone, droge en rechte lokken. Verdeel vervolgens je haar in secties. Neem een ​​sectie, vernevel texturerende spray over de sectie en wikkel het rond de loop van de krultang. Zorg ervoor dat het voorste gedeelte van het gezicht af is gekruld en daarna elk gedeelte in afwisselende richting. Als je klaar bent, laat je je krullen afkoelen en vernevel je wat meer textuurspray om de finishing touch te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *