Categories
Uncategorized

Je make-uproutine voor roodharigen van 10 minuten voor zoomgesprekken

We kunnen commissies ontvangen van links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan die we geweldig vinden en die we ‘roodharigvriendelijk’ vinden. Volledige openheid.

Roodharigen, zullen weken van sociale afstand blijven voortduren en je zult waarschijnlijk merken dat steeds meer van je sociale en professionele leven plaatsvindt via videochat. Of het nu gaat om FaceTiming met vrienden of Zoomen met collega’s, we zien allemaal veel meer van onze gezichten op schermen dan ooit tevoren. Als je het gevoel hebt dat je computercamera je niet complimenteert roodharige kenmerken, je bent niet alleen.

Ik ben een professor en hoewel het misschien geweldig is om thuis te vergaderen of les te geven, moet ik nog steeds opgepoetst worden. Dat is waar make-up om de hoek komt kijken. Ik heb geleerd hoe ik mijn best kan benadrukken roodharige kenmerken terwijl ik mezelf er verfijnd en klaar uit laat zien. Het beste gedeelte? Het duurt maar 10 minuten.

Hier is mijn snelle zoom make-uproutine voor roodharigen:

Begin met een goede toner en primer

Dit helpt om een ​​schoon en strak canvas voor make-up te creëren. Na het reinigen gebruik ik het graag PurAnada’s Marine Minerals Hydrating Toner. Doop er een watje mee en veeg ermee over je hele gezicht, zelfs je nek. Het zal je ook helpen om je verfrist te voelen.

Make-up primer is de volgende stap en super belangrijk omdat het een glad oppervlak creëert waar de make-up aan kan hechten. Ik gebruik een paar druppels elf Cosmetics Studio Mineral Infused Face Primeren zorg ervoor dat het overal wordt aangebracht, inclusief mijn oogleden.

Andere ‘Redhead Friendly’ goedgekeurde favorieten: Lumaveil Primer + Nucelle Toner – beide gevonden in de Fall Deluxe H2BAR Doos. Koop de jouwe nu!

Gebruik een concealer

Houd er rekening mee dat cirkels worden benadrukt op de camera van de computer, waardoor u er vermoeid uitziet. Tarte’s Shape Tape Concealer in 8B porseleinbeige is mijn go-to. Het is een ivoorkleurige tint met roze ondertoon, perfect voor een roodharige huidskleur.

Breng blush en bronzer aan

Deze volgende stap lijkt misschien een beetje onorthodox, maar ik zweer dat het werkt. Ik las over het aanbrengen van een crème blush onder je foundation zodat je een blik van binnenuit krijgt. Het werkt. Mijn go-to is een vrolijke roze genaamd Lotus van het Canadese bedrijf OpaleEssence. Hun Smoothie Cream Blush, een levendige abrikoos, kan ook werken.

Omdat ik een roodharige met een gevoelige huid, Ik breng geen foundation dagelijks aan. Ik ga direct naar de bronzer. De bronzer fungeert als een basis over de blush en is ongelooflijk complementair.

Ik voeg dan een laagje lichtgekleurde bronzer toe over de romige blush. ik gebruik Signature Mineral’s Bronzer in Gran Mariner; dat is een mooi bleek abrikoosbrons. Het is een bronzer die licht genoeg is om meer kleur te geven en je er niet uitgeput uitziet voor de camera.

Tip: Vergeet niet een paar druppels bronzer aan de hals toe te voegen. Een gebronsd gezicht en een bleke hals vallen direct op, dus zorg ervoor dat je altijd blendt.

Verbeter vervolgens uw ogen en wenkbrauwen

Ogen zijn een belangrijke functie voor elke Zoom-vergadering. Ze moeten er gepolijst en professioneel uitzien voor zaken of voor het lesgeven (behalve de sprankelende en limoenkleurige eyeliner voor het virtuele avondje uit). Een creme oogschaduw is hier het beste. Poeders hebben de neiging om te kreuken en het deksel er crêpe uit te laten zien. Julep Eyeshadow 101 Crème to Powder Waterproof Eyeshadow Stick in Putty is de beste. Het blijft aan en is de perfecte roze neutrale tint voor gingers.

Je zou een voering kunnen doen, bij voorkeur in de kleur van je ogen om het oog te laten opvallen. Omdat mijn ogen blauw zijn, ga ik mee Julep When Pencil Met Gel Langdurige Waterproof Gel Eyeliner in Navy Smoke. Ik ben dol op deze kleur omdat deze de kleur echt benadrukt en het is een niet-smerende gel die perfect glijdt. Ik eindig met een zwarte mascara die alleen op mijn bovenste wimpers is aangebracht. Gebruik zwart omdat het meer nadruk legt dan bruin – en uitsteekt op een scherm.

Zoals elke roodharige, Ik heb hulp nodig op de wenkbrauwafdeling. Ik verander het elke week met een van beide Brett Brow Pencil in Gingerella (te vinden in de e-commercewinkel How to be a Redhead) of Almay’s wenkbrauwpotlood in blond –– wat werkt met mijn kleur.

Beëindig de look met je lippen

Hoe je lippen eruitzien, is erg belangrijk in Zoom. Draag iets fels met roze of koraaltinten. ik hou van Real Purity Dewberry Lipstick, een levendige bes die opvalt of hun Lavendel Rose, een helder roze roze dat goed werkt met donkere blouses.

Roodharigen hebben om te beginnen een zekere aanwezigheid. De juiste make-up benadrukt dat, zeker in een Zoom-meeting. Collega’s, vrienden en studenten zullen het vanaf het begin van de bijeenkomst zeker merken.

Rock het als een roodharige!

Abonneer u op de H2BAR Box: een maandelijkse en driemaandelijkse beauty-abonnementsbox voor roodharigen! Gebruik code: REDHAIR voor 10% korting. Abonneer nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *