Categories
Uncategorized

Is permanente ontharing iets voor mannen?

persoon met grijs scheermes 1319461

Wanneer we aan ontharing denken, hebben we de neiging om te denken dat dit iets is dat typisch vrouwen zouden doen. De algemene opvatting is dat mannen de voorkeur geven aan de ruige look, met goed onderhouden gezichtshaar.

Steeds meer mannen worden zich echter bewust van de haargroei op bepaalde plaatsen. En het is een feit, ontharen wordt nu geaccepteerd als een vorm van uiterlijke verzorging geassocieerd met mannelijkheid.

Permanente ontharing bestaat nu al meer dan een paar decennia, en het is zeker een blijvertje. Het heeft tenslotte bijgedragen aan minder ongemak in de sportschool, het verwijderen van krabben en andere ongewenste bezoekers, en het minder tijd en moeite met scheren neemt een mannendag in beslag.

We laten je zien hoe en waarom permanente ontharing in de loop van de tijd steeds populairder zal worden onder mannen.

Het begint allemaal met de voordelen die we hieronder zullen opsommen.

1. Mannen kunnen zich richten op gebieden waar ze geen haar willen

Mannen zijn over het algemeen hariger dan vrouwen, dankzij het almachtige wonderhormoon dat bekend staat als testosteron (waarvan mannen overvloedige hoeveelheden produceren). Dit betekent haargroei op lelijke plekken, zoals de tenen, rug, nek en buik.

Het mooie van permanente ontharingsoplossingen is dat u zich letterlijk kunt richten op elk gebied waar u niet wilt dat haar groeit.

2. Minder haar maakt een fit lichaam aantrekkelijker

Heb je je ooit afgevraagd waarom professionele worstelaars en bodybuilders er geweldig uitzien met hun shirt uit? Dat komt omdat ze hun haar op de juiste plaatsen laten verwijderen. Dat is wat hen de carte blanche geeft om die hemden af ​​te scheuren en die pythons te buigen, broeder. En dit is een van de momenten waarop laserontharing een winnaar is.

3. Verminder ongemak, lichaamsgeur en jeuk

Lichaamshaar maakt je jeuk. Lichaamshaar neemt ook geurtjes op, waardoor je gaat stinken. Daarom verwijdert permanente ontharing ook het ongemak, de geur en de algemene irritatie die lichaamshaar kan veroorzaken, en maakt het minder hinderlijk. Bovendien voelt het gewoon zo fris en schoon aan. Wat is er niet om lief te hebben?

4. Permanente ontharing doet minder pijn dan harsen

Eerlijk gezegd, harsen doet pijn. Maar voor mannen die waxen, is het een kleine prijs om te profiteren van de voordelen van minder haar waar het ertoe doet. Er zijn echter verschillende permanente ontharingsoplossingen die veel minder pijn doen dan harsen, de meest voorkomende en meest effectieve is laserbehandeling. Het is snel, effectief, efficiënt en als u geen zin heeft om naar de salon te gaan, kunt u het zelfs zelf doen vanuit het comfort van uw eigen huis (kijk hier).

5. Niet bruinen voordat u het haar definitief laat verwijderen

Blootstelling van uw huid aan de zon of een zonnebank bevordert de productie van melanine, en dat is iets wat u wilt vermijden als u laserbehandelingen ondergaat. Dit komt door zijn neiging om bijwerkingen op uw huid te veroorzaken.

Vermijd bruinen gedurende twee weken tot een maand voordat u een permanente ontharing ondergaat, en vermijd opnieuw bruinen gedurende ten minste een paar weken na het ondergaan van een sessie.

6. Laat u scheren op de dag voordat u de behandeling ondergaat

Door een dag of de nacht voor permanente ontharing te scheren, kan de laser de aanstootgevende follikel efficiënt en snel bereiken en verwijderen. Haar een must, vergeet dit dan niet te doen als u niet wilt dat uw afspraak verzet wordt, of erger nog, u moet het scheren voordat u de laser ondergaat. Doe het gewoon – er zijn geen twee manieren!

Permanente ontharing is zeker in opkomst bij mannen die zich bewust zijn van hun uiterlijk, of die gewoon de vrijheid willen hebben om niet elke dag letterlijk te hoeven scheren. Het wint aan acceptatie vanwege de redenen die we hierboven zojuist hebben uiteengezet. Waarom zou je het niet proberen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *