Categories
Uncategorized

Ik begrijp eindelijk hoe ik voor mijn haar moet zorgen

Dus ik moet een bekentenis afleggen … Ik heb tot een maand geleden eigenlijk nooit echt geweten hoe ik voor mijn haar moest zorgen.

Dankzij mijn meisje Cherin Choi van Nova Arts Salon in Downtown LA, kon de dag met haar doorbrengen in haar salon en ze deed niet alleen mijn haar, maar ze leerde me ook hoe ik ervoor moest zorgen en het ook zelf moest stylen. Ik laat mijn haar meestal door zoveel mensen doen dat ik er echt op vertrouw dat ze het voor mij stylen en verzorgen. Daarom heb ik het nooit zelf geleerd (en jullie weten allemaal hoe temperamentvol mijn haar is)!

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik niet het typische steil haar van Aziatische meisjes heb – mijn haar is eigenlijk heel grof en dik! Er zit geen volume in, het is licht golvend maar meestal vlak en ziet er altijd kroezend uit. Verbazingwekkend genoeg heeft Cherin eigenlijk dezelfde haartextuur als ik, dus ik liet haar stap voor stap en product voor product door haar haarroutine leiden.

1. Wasprogramma

Allereerst, u hoeft uw haar niet elke dag te wassen. Met mijn haartextuur kan ik wegkomen door het twee keer per week te wassen, maar dat is altijd een strijd voor me geweest. Ik weet niet wat het is, maar wanneer ik onder de douche spring, wil ik gewoon alles wassen, maar Cherin vertelde me dat het, vooral met mijn haartextuur en gekleurd haar, gewoon niet goed is voor je haar! Te veel wassen kan je hoofdhuid uitdrogen en je haar ontdoen van de natuurlijke olie die het nodig heeft.

2. Borstel je haar onder de douche

Ik ging er altijd van uit dat als je je haar borstelt terwijl het nat is, het kapot gaat, maar ik heb geleerd dat het allemaal afhangt van het type borstel dat je gebruikt. Deze Japanse hoofdhuidborstel heeft mijn haarborstelspel voor mij totaal veranderd. Ik heb het onder de douche staan ​​en ik gebruik het om de shampoo en conditioner echt in mijn haar te verwerken.

Omdat ik beter ben geworden in het slechts 2-3 keer per week wassen van mijn haar, helpt dit me echt om alle ongewenste olie en residu weg te krijgen. Het zorgt ervoor dat mijn haar fris aanvoelt en dat mijn kapsel de hele week langer meegaat. Voordat u uw haar onder de douche gaat borstelen, DENK ERAAN – het MOET ZIJN DE JUISTE BORSTEL.

3. Voeg olie toe

Ik heb altijd geworsteld met het vinden van haaroliën die voor mij werkten. Het laatste dat ik wil, is dat mijn haar eruitziet als een gigantische vetbal, dus ik ben weggebleven totdat ik de perfecte olie vond. Cherin heeft me aan me voorgesteld deze olie hier en het voelt zo licht en heerlijk aan, en zit boordevol voedingsstoffen die mijn haar glanzend en zacht houden zonder zwaar te voelen.

4. Afwerkingscrème

In mijn gedachten, afwerkingsroom moest alleen na het stylen worden gebruikt, maar Cherin vertelde me dat ik het meteen na het toevoegen moest aanbrengen de olie. Je hebt gewoon een kleine hoeveelheid van je handen nodig en kneed het dan door je haar. Ik heb van nature golvend haar en ik hou ervan hoe ik het heb kunnen drogen met een kleine golf in tegenstelling tot super plat haar.

5. Maak je haar nat

Dus deze tip heeft mijn kijk op mijn haar totaal veranderd. Ik vind het leuk om ‘s nachts te douchen omdat het mijn tijd alleen is nadat de kinderen in bed liggen en omdat ik graag slaap met mijn haar aan de lucht gedroogd, wordt het super kroezend zodra ik wakker word! Cherin zei me om gewoon wat water aan mijn haar toe te voegen om het product te reactiveren en soms zelfs een beetje olie toe te voegen om het echt wakker te maken en weer tot leven te brengen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *