Categories
Uncategorized

Hoe u het beste kapsel krijgt voor uw gezichtsvorm

Ons uiterlijk wordt eerst beoordeeld aan de hand van onze gezichten. Iets wat je misschien niet weet, is dat je haar de aantrekkelijkheid van je gezicht naar voren brengt!

Omdat gezichten permanent zijn, kunt u iets aan het haar doen om uw uiterlijk te verbeteren. Hieronder vindt u een lijst met veelvoorkomende gezichtsvormen en de verschillende kapsels die u kunt dragen om de gelaatstrekken die u misschien niet mooi vindt te maskeren. Dit maakt je modieus en geeft je zelfvertrouwen om met opgeheven hoofd te lopen.

Rond gezicht

Als uw kin zich dichter bij het voorhoofd bevindt dan de meeste mensen, moet u het uiterlijk van uw ronde gezicht minimaliseren door uw haar recht en lang te dragen. Hierdoor ziet uw gezicht er langer en steviger uit. Als je de voorkeur geeft aan kort haar, zorg er dan voor dat het losjes op je wangen valt.

Kapsels die het voorhoofd verlengen, komen goed van pas. Zorg ervoor dat je je haar vanaf het voorhoofd naar achteren kamt om dat onschuldige en evenwichtige gezicht te krijgen. Vermijd stijlen die de aandacht op uw wanggebied vestigen.

Ovaal gezicht

Van alle vormen van gezichten is een ovaal gezicht het beste. Het lijkt het goed te doen met bijna alle kapsels. Overweeg om lang en golvend haar te dragen om glamour toe te voegen aan elke stijl die u kiest. Welke stijl je ook kiest, overdrijf het niet, en zorg ervoor dat je je haar aan beide kanten van het gezicht in balans houdt.

Langwerpig gezicht

Dit is een lang ovaal gezicht. De afstand tussen het voorhoofd en de kin lijkt extra groot. U moet alle kapsels vermijden die de aandacht vestigen op de kin of de kruin. Wat je nodig hebt, is een kapsel dat je gezicht rond maakt. De standaardstijl die u kunt proberen, is de ‘beachy ‘ golven, vooral als je een fan bent van lang haar. U kunt met verschillende stijlen experimenteren, zolang het focusgebied maar wordt afgeweken van de kruin tot aan de wangen.

Voor degenen die van halflang haar houden, zal schouderlang borstelig haar er geweldig uitzien. Zorg er altijd voor dat je haar langer is dan je kin, hoeveel je ook van kort haar houdt. Beroemdheden als Sara Jessica hebben langwerpige gezichten en ze zien er zo geweldig uit dankzij haar saloons.

Vierkant gezicht

In dit vlak lijkt de lengte in afstand gelijk aan de breedte. Het komt veel voor bij mensen van Aziatische afkomst. Ze worden gekenmerkt door een prominente kaaklijn. Als dit je gezicht is, draag dan kapsels die de aandacht van de kaaklijn halen. U kunt dit eenvoudig doen door ervoor te zorgen dat uw haar bij de kaaklijn naar binnen wordt gekamd.

Door deze eenvoudige techniek zie je er minder hoekig uit. Om dit te complimenteren, moet u ervoor zorgen dat uw haar altijd in het midden van uw voorhoofd wordt gescheiden. Kapoor Khan heeft vierkante gezichten en, je moet het ermee eens zijn, ze zijn echt mooi.

Rechthoekig gezicht

Bij mensen met dit type gezicht lijkt de lengte van hun gezicht langer voor de breedte. De kin en het voorhoofd blijven proportioneel. Hun uitstekende kaaklijnen worden minder opvallend gemaakt door hun korte gezichtsbreedte. Als dat uw gezicht is, vermijd dan lang haar, omdat dit de lengte van het gezicht naar voren haalt.

U kunt ook de aandacht voor de lengte van uw gezicht verwijderen door uitblaaskrullen te dragen. U kunt ook lagen buiten de jukbeenderen toevoegen. Hiermee zul je verbluffend zijn zoals Meryl Streep.

Diamantvormig gezicht

Het voorhoofd en de kin zijn proportioneel maar zien er spits uit. Dit in tegenstelling tot het wanggebied dat prominent aanwezig is en een beetje uitsteekt. Het gezicht ziet er dus breder uit in het midden. Krullen zijn een must voor jou, want ze maskeren de scherpte van de kin en verminderen de effecten van hoge jukbeenderen. Emuleer dit en je gezicht zal net zo mooi zijn als Jennifer Lopez.

Er is niet veel dat u kunt doen aan de vorm van uw gezicht, maar u kunt de verschijning van opvallende kenmerken waar u zich ongemakkelijk bij voelt, verminderen. Met een charmant kapsel om je gezichtsvorm aan te vullen, kun je de aandacht van deze kenmerken verleggen en tegelijkertijd de aandacht vestigen op gebieden die je opvallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *