Categories
Uncategorized

Hoe u gekleurde wenkbrauwen verwijdert

Hoe u gekleurde wenkbrauwen verwijdert

via$ 100 Amazon Gift Card Sweepstakes / gratis weggeefacties

Gekleurde wenkbrauwen zijn een avontuurlijke, gewaagde schoonheidstrend die recent populair is geworden in de moderne make-upwereld. Het kan een extreem intimiderende trend zijn die er veel te avontuurlijk uitziet als het verkeerd wordt gedaan. Als ze echter correct worden aangebracht, kunnen gekleurde wenkbrauwen een prachtige, grillige toets aan je make-uplook geven. Blijf lezen om te leren hoe je gekleurde wenkbrauwen verwijdert met succes elke keer.

1. Pas uw oogschaduw aan

Hoe u gekleurde wenkbrauwen verwijdert

via

Gekleurde wenkbrauwen zien er zachter en natuurlijker uit als de kleur van je wenkbrauwen een aanvulling vormt op of overeenkomt met je oogschaduwtinten. Probeer felgekleurde oogschaduw aan te brengen en kies een van de tinten die je op je oogleden gebruikt om op je wenkbrauwen over te brengen.

2. Voeg één regel toe

Hoe u gekleurde wenkbrauwen verwijdert

via

Een geweldige manier om jezelf kennis te laten maken met de trend van gekleurde wenkbrauwen zonder een al te groot statement te maken, is door de onderkant van je wenkbrauwen te omlijnen met één lijn kleur. Deze lijn zorgt voor een vleugje kleur die een leuke finish aan je make-uplook geeft zonder er overdreven of overduidelijk uit te zien.

3. Probeer Glitter

Hoe u gekleurde wenkbrauwen verwijdert

via

Je hebt misschien nooit overwogen om glitter aan je wenkbrauwen toe te voegen. Kleur je wenkbrauwen met een tint met een sprankelende finish kan je make-up een mystieke finish geven die niet van deze wereld is.

Gebruik losse glitterpoeder om een ​​vleugje glitter aan je hele wenkbrauw toe te voegen. Of je kunt een dun lijntje glitter rond je wenkbrauw aanbrengen met een vloeibare glitter eyeliner of een crèmekleurige, glanzende oogschaduwformule.

4. Blijf subtiel

Hoe u gekleurde wenkbrauwen verwijdert

via

Het lijkt misschien onmogelijk, maar gekleurde wenkbrauwen kunnen eigenlijk vrij subtiel zijn. Als je een heldere, onnatuurlijke haarkleur hebt, kun je subtiel gekleurde wenkbrauwen creëren door je wenkbrauwen in te kleuren zodat ze passen bij de tint van je haar.

Als je een meer hebt natuurlijke haarkleurkun je een subtiel statement maken met gekleurde wenkbrauwen door een donkere kleur (zoals marineblauw of pruim) toe te voegen vanuit de boog van je wenkbrauw naar buiten toe.

5. Gebruik poederproducten

Hoe u gekleurde wenkbrauwen verwijdert

via

Wanneer je gekleurde wenkbrauwen maakt, is het belangrijk om alleen poederproducten te gebruiken. Als je gekleurde crème, gel of vloeibare formules aan je wenkbrauwen probeert toe te voegen, zullen je wenkbrauwen er waarschijnlijk glad en clownesk uitzien. Poederproducten zorgen voor een natuurlijkere look die er gladder uitziet met een meer natuurlijke overgang tussen je wenkbrauwharen en de toegevoegde kleur.

6. Prime eerst

Hoe u gekleurde wenkbrauwen verwijdert

via

Het is erg belangrijk om uw wenkbrauwen voordat je er een kleur aan toevoegt. Een van de beste manieren om uw wenkbrauwen te primen voor gekleurd product, is door ze te bedekken met witte mascara-primer.

Witte mascara-primer helpt de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen te bedekken, zodat de kleur gelijkmatiger en duidelijker wordt aangebracht. De primer voorkomt ook dat je overmatig product aan je wenkbrauwen moet toevoegen om de kleur te laten verschijnen, wat kan leiden tot een cakeachtige finish. Bovendien helpt het primen van je wenkbrauwen voordat je kleur toevoegt, de levensduur van de kleur, zodat deze de hele dag meegaat.

7. Verzorg en beveilig

Hoe u gekleurde wenkbrauwen verwijdert

via

Je wilt dat je wenkbrauwen er netjes en schoon uitzien voordat je er kleur aan toevoegt om een ​​rommelige look te voorkomen. Voordat je een gekleurd product op je wenkbrauwen aanbrengt, pluk je eventuele haartjes die niet op hun plek zitten.

Nadat je je wenkbrauwen hebt gekleurd, maak je de haren vast met een laag transparante mascara of wenkbrauwgel. Deze stap helpt je wenkbrauwen de hele dag op hun plaats te houden, zodat ze hun nette afwerking behouden zolang je nodig hebt.

Gekleurde wenkbrauwen hoeven geen enge schoonheidstrend te zijn die je bewondert, maar probeer het nooit zelf. Gebruik de tips in dit bericht om te leren hoe je gekleurde wenkbrauwen verwijdert met succes voor een heldere en modieuze afwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *