Categories
Uncategorized

Hoe te stylen: Boho Chic

hoe boho chick te stylen


Laten we het hebben over boho-chique stijl. Deze stijl is jeugdige mode voor creatieve mensen die een grote modetrend is geworden. Als je kleding wilt dragen en stylen als een echte boho-meid, probeer dan hippies, vintage, militaire, etnische en rockstijlen door elkaar te halen. Om inspiratie op te doen voor jeugdige, bohemien-chique kleding met motieven, bekijk hieronder enkele prachtige outfits-ideeën.

hoe boho chic te stylen

Laten we eens kijken wat boho-chic betekent: bohemien betekent zigeuner, of een kunstenaar of schrijver, die leeft en handelt zonder rekening te houden met conventionele regels en praktijken. Wat is het belangrijkste idee van deze specifieke stijl? Het draait allemaal om de manier van leven, niet elk meisje kan het zich veroorloven om boho-chic kleding te dragen, maar als je een vrijgevochten en zelfverzekerde vrouw bent, dan heb je alle kansen om een ​​echt boho-meisje te zijn. De belangrijkste oprichters, of beter gezegd degenen die de boho-stijl nieuw leven hebben ingeblazen en geperfectioneerd voor de 21e eeuw zijn Kate Moss en Sienna Miller.

boho chick bruine jurk

Hoe kleed je Boho Chic aan?

  • Deze trend is een combinatie van helder en neutraal, trend en klassiek, nieuw versus oud. Gebruik alleen aarde en natuurlijke tinten, zoals zwart, bruin, beige, groen, wit en crème. Zoals we al zigeuners noemden, probeer dan overlays te gebruiken, lange zigeunerrokken met etnische prints, lange luchtige jurken en tuniektops.
  • Wat tassen betreft, dan moet dit accessoire vrolijk zijn en passen bij je door boho geïnspireerde garderobe-looks, want je kunt ze combineren met een cropped broek, legging, vesten en leren schoenen, zoals laarsjes of sandalen met hoge hakken.
  • Degenen die boho-chique outfits zullen dragen, moeten mooie accessoires gebruiken, zoals massieve en statement oorbellen, ringen gemaakt van hout, metaal of leer, omvangrijke armbanden, kettingen gemaakt in zigeunerstijl, armbanden in Afrikaanse stijl.
  • Vergeet niet om hoofddoeken, cowboyhoeden, franjes, kant en etnische prints te gebruiken. Ik hoop dat deze looks je zullen inspireren om te experimenteren met boho chic looks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *