Categories
Uncategorized

Hoe multi-mask voor een stralende huid

Gezichtsmaskers zijn gewoonweg fantastisch. Ze voelen geweldig aan, zijn perfect voor een zelfzorgdag en verbeteren je huid. Er zijn talloze gezichtsmaskers voor elk huidprobleem: acne, roodheid, rimpels, de lijst gaat maar door. En realistisch gezien heeft niemand een perfecte huid. In feite hebben de meeste mensen waarschijnlijk meer dan één huidprobleem. En wat doe je als je een gezichtsmasker wilt gebruiken, maar verschillende huidproblemen hebt die je probeert aan te pakken?

Eenvoudig, je multimasker.

Als je gaat investeren in een heleboel verschillende gezichtsmaskers, waarom zou je ze dan niet allemaal tegelijk aanbrengen? Verschillende delen van uw huid hebben verschillende producten nodig. Waarom zou je een anti-acnemasker op je hele gezicht gebruiken als alleen je voorhoofd uitbreekt? Multimasking is het antwoord op al uw problemen, u moet er gewoon voor zorgen dat u het goed doet, en dit is hoe:

Multimasker na het douchen
De beste tijd om een ​​gezichtsmasker op te zetten is direct nadat u uit de douche komt. De hitte en stoom van de douche openen je poriën, waardoor het gezichtsmasker naar binnen kan en zijn magie laat werken.

Exfoliëren voor het aanbrengen
Zelfs als je huid superdroog is en je van plan bent een vochtinbrengend gezichtsmasker op te zetten, wil je toch eerst scrubben. Door te scrubben worden schilferende huid en dode huidcellen verwijderd, zodat je masker zachter aan gaat.

Wees strategisch met je maskers
Hoewel multimaskering de beste keuze is met gezichtsmaskers, vereist het wat meer inspanning. Bepaal eerst waar uw huid hulp bij nodig heeft. Misschien wil je een ontstekingsremmend masker aanbrengen waar je uitbarst en een hydraterend masker waar je huid droog is. En misschien wil je zelfs wat voedende plekken onder de ogen aanbrengen. U kunt zoveel maskers gebruiken als u nodig acht, maar zorg ervoor dat u strategisch bent over hun plaatsing.

Plan de timing
Verschillende gezichtsmaskers hebben verschillende hoeveelheden tijd nodig, dus daar moet u rekening mee houden! Als je twee maskers gebruikt en de ene duurt 20 minuten en de andere 10, breng dan eerst het masker van 20 minuten aan en halverwege het masker van 10 minuten. Zo was je ze allebei tegelijkertijd af!

Volg met uw normale huidverzorgingsroutine
De huidverzorgingsbehandeling houdt daar niet alleen op! Zorg ervoor dat u uw normale huidverzorgingsroutine volgt (toner, serum, enz.) En vergeet de vochtinbrengende crème NIET! Een hydraterend masker voor na het gezicht is absoluut noodzakelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *