Categories
Uncategorized

Hoe maak je kapotte krullen rommelig?

Wil je geen verwarmingsgereedschap gebruiken om de krullen te krijgen? Zo ja, dan is dit artikel iets voor jou. Krullen voegen charme toe aan ieders gezicht. Het kapsel is geschikt voor iedereen en past bij elke haartextuur. U kunt krullen maken in elke haarlengte. Hier zijn eenvoudige methoden om de rommelige gebroken krullen te krijgen zonder een verwarmingstool te gebruiken. Je hebt geen kapper nodig en je hoeft niet naar de kapsalon. U kunt deze methoden thuis gebruiken.

Gemakkelijke methoden om gebroken krullen te rommelig

1.) T-shirt om te krijgen Vlekkeloze krullen

Je moet geschokt zijn hoe T-shirt om rommelige gebroken krullen te krijgen? Ja het is waar. Je kunt rommelige gebroken krullen krijgen met je eigen T-shirts. Voor deze methode moet je haar eerst schoon en gewassen zijn. Was je haar met normale shampoo en conditioner. Droog je haar af met een handdoek. Haal dan het T-shirt eruit dat je niet leuk vindt of niet gebruikt. Knip het T-shirt af vanaf de hals om de lange stroken eruit te halen. Verwijder het mouwgedeelte niet, want het is erg klein voor de strips.

Maak de stroken breed, afhankelijk van de grootte van de krullen die u wilt. Als je geen T-shirt hebt, kun je een theedoek en papieren zakken gebruiken. Verdeel eerst je haar in de verschillende secties en leg dan de T-shirtstrip op de punt van je haar. Begin uw haar in opwaartse richting te rollen door de strip de hele tijd op dezelfde plaats te houden. Wacht enkele uren zodat het goed kan drogen. Je kunt het een nacht laten staan ​​en dan de stroken losmaken om rommelige, gebroken krullen te krijgen.

hoe je gebroken krullen rommelig maakt

2.) Hoofdband voor vintage krullen

Je kunt een haarband gebruiken om de rommelige, gebroken krullen te krijgen. Was je haar eerst met shampoo en conditioner en droog je haar daarna af met een handdoek. Neem een ​​hoofdband met de zachte elastische band om je haar uit het gezicht te houden. Verdeel je haar in de secties. Wikkel vervolgens een hoofdband om je hoofd en gebruik een haarspeld om de delen vast te zetten. Wikkel je haar om de hoofdband. Laat het vervolgens een paar uur staan ​​of je kunt het een nacht laten staan ​​om je haar te drogen om de rommelige krullen te krijgen. Maak de hoofdband los om rommelige, gebroken krullen te krijgen. Als je wilt dat je zoete en vintage krullen lang meegaan, gebruik dan de spray om de krullen lang vast te houden.

3.) Brading om te krijgen Natuurlijke golven

Vlechten is een van de gemakkelijkste methoden om de gewenste rommelige, gebroken krullen te krijgen. Was je haar eerst met shampoo en verzorg daarna je haar. Droog je haar na het wassen met een zachte handdoek en maak ze klitvrij met behulp van de kam. Maak vervolgens een scheiding in het midden van je haar en verdeel het in 2 delen. Begin met het vlechten van beide delen afzonderlijk en zet het uiteindelijk vast met een elastische band. Als je losse golven wilt, verdeel de sectie dan niet, maar maak de enige enkele vlecht. Als je strakke krullen wilt, verdeel het haar dan in 3 secties en maak 3 vlechten. Laat de vlechten enkele uren staan, of je kunt ze maken voordat je naar bed gaat en ze een nacht laten staan. Maak dan de volgende ochtend je vlechten los en maak de rommelige gebroken krullen door met je vinger in de krullen te gaan.

4.) Roller Curls om te krijgen Volumineuze krullen

Rollers-krullen zijn de zeer eenvoudige en effectieve methode om de rommelige gebroken krullen te krijgen. Je hoeft de roller alleen maar in de schoonheidssalon te kopen om de geweldige en volumineuze krullen te krijgen. Zorg ervoor dat u de rollers selecteert op basis van de grootte van de krullen die u wilt. Als je grote krullen wilt, gebruik dan grote rollers of als je strakke kleine krullen wilt, neem dan kleine rollers.

Zoals je het eerder hebt gelezen, moet je eerst een hoofdwas doen en daarna doorgaan met de procedure. Maak je haar voorzichtig schoon met shampoo en een haarconditioner om de onzuiverheden en olie uit het haar te verwijderen. Droog je haar lichtjes af met de zachte handdoek. Begin dan met het kammen van je haar, zorg dat er klitten in het haar achterblijven en verdeel het haar in de secties. Neem dan een deel van het haar en plaats de roller aan het uiteinde van de haarpunten en rol dan naar boven toe naar beneden. Na het rollen, zet het vast en zal het haar spelden. Herhaal hetzelfde met alle secties totdat je hoofd bedekt is. Laat de roller ongeveer 5-6 uur staan ​​om de gewenste krullen te krijgen. Als je je op je gemak voelt, kun je ze maken voordat je gaat slapen, zodat je ze een nacht kunt laten staan.

5.) Sokkenbroodjes om te krijgen Rommelige gebroken krullen

Sokken broodjes om rommelige gebroken krullen te krijgen. Was eerst je haar met een shampoo en conditioner zodat onzuiverheden worden verwijderd. Droog je haar af met een zachte handdoek. Neem een ​​sok en haal het teengedeelte van de sokken eruit met de schaar en gebruik de linker tube sokken en rol de sokken dan in de donutvorm.

Neem het deel van het haar zoals je neemt bij het maken van een paardenstaart. Besproei de sectie met water. Neem het uiteinde van de paardenstaart en steek het haargedeelte in het sokgat. Wikkel vervolgens het haargedeelte over het buitenoppervlak van de sok en stop de uiteinden van de sok stevig vast. Blijf de paardenstaart naar beneden rollen tot hij naar je hoofd rolt en zet hem dan vast met een haarspeld. Zorg ervoor dat het broodje goed op zijn plaats blijft. Laat de knot een nacht staan, zodat het haar gemakkelijk droog wordt en een golvende textuur krijgt als je het kapsel losmaakt.

6.) Twist Curls om te krijgen Leuke krullen

Je kunt rommelige gebroken krullen krijgen door de gedraaide krullen te maken. Droog dus eerst je haar totdat het een beetje nat wordt. Verdeel vervolgens je haar in de 2 secties. Draai gewoon de helft van het haar totdat het strak wordt gedraaid. Zet het gedraaide haar vast door een klein knotje te maken en vast te zetten met de haarspeld. Doe hetzelfde met de andere kant. Laat de gedraaide broodjes vervolgens 6-7 uur staan, zodat ze goed drogen. Verwijdert de pinnen na een bepaalde tijd en geniet van rommelige krullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *