Categories
Uncategorized

Hoe maak je haarcrunchies die schattige AF zijn

Probeer deze DIY Scrunchies met de hand genaaid of met een naaimachine, sommige kunnen zelfs worden gemaakt zonder te naaien, wat perfect is voor mensen met een uitdaging zoals ik. Voor de meeste scrunchies van normaal formaat moet je een stuk stof van 7,5 x 22 inch afsnijden. Vouw vervolgens de stof in de lengte en speld over de open rand. Vervolgens naait u de randen met de hand aan elkaar of naait u ze op een naaimachine. Dan steek je je stuk elastiek door de stof en bundel je de stof tot je gewenste look. Ten slotte naait u de uiteinden aan elkaar. Voor scrunchies zonder naaien heb je dezelfde materialen nodig en doorloop je hetzelfde proces, maar in plaats van de stof te naaien, lijm je deze aan elkaar. Als het tijd is om de scrunchie te sluiten, kun je hem heet lijmen of een knoopje of strik maken. Hier zijn een heleboel doe-het-zelf-haar-scrunchies die schattige AF zullen zijn.

1. Knoop Scrunchie:

Als je een schattige scrunchie-look wilt waar je niet altijd tijd aan hoeft te besteden met naaien, ga dan voor een geknoopte scrunchie. Deze scrunchie fungeert als een geweldige accessoire omdat de knoop aan de bovenkant ieders aandacht trekt en mensen zullen binnenkort commentaar geven op je prachtige paardenstaart, ook al kostte het je maar een paar minuten om ze op te hangen. Kies een stof met een patroon zoals polka dots of dikke strepen voor deze scrunchie en je zult zeker alle complimenten krijgen.

2. Fluwelen Scrunchie:

Een van de meest populaire soorten scrunchies die ik overal op Instagram en Pinterest zie, kan nu van jou zijn; en het kan ook door jou worden gemaakt! Fluweel is zo’n zachte en behaaglijk aanvoelende stof, dat je jezelf moet pushen om de scrunchies te maken en niet alleen al je tijd aan het chillen en voelen van de stof moet besteden! Maar als je eenmaal de scrunchie hebt gemaakt, is hij het meer dan waard, want hij zal elke outfit moeiteloos opvrolijken.

Hoe maak je haarcrunchies die schattige AF zijn

3. Scrunchie zonder te naaien:

Een scrunchie zonder naaien kan in elke gewenste kleur of stof zijn, zolang je hem maar niet hoeft te naaien! Dit zou perfect zijn voor mensen die geen naaimachine hebben, niet met de hand kunnen naaien of niet de tijd of middelen hebben om een ​​van deze vaardigheden te leren. Je hoeft geen naai-genie of ambachtsgodin te zijn om een ​​perfect gemaakte scrunchie te hebben die is afgestemd op jouw maatvoorkeuren en stijl. Het maken van een zelfgemaakte niet-naaien haar scrunchie maakt je sowieso een knutselkoningin!

4. Sjaal Scrunchie:

Voor wat extra flair, zoals de geknoopte scrunchie of de strik-scrunchie, ga je voor een zwierige sjaal-scrunchie. Deze scrunchie zal zeker de aandacht trekken, op de juiste manier, wanneer hij in de lichte wind achter je stroomt. Je zult je zonder twijfel betoverend voelen. Kies een patroon zoals luipaardprint of een zachte doorschijnende stof om deze scrunchie wat pit te geven. Het is ook gemakkelijk om de sjaal aan deze scrunchie toe te voegen. Maak gewoon een oversized scrunchie en knoop dan een extra stof of een kleine sjaal naar keuze aan de hair scrunchie. Om de hele look bij elkaar te brengen, moet je ervoor zorgen dat de scrunchie en de sjaal bij elkaar passen, tenminste qua kleur.

Hoe maak je haarcrunchies die schattige AF zijn

5. Bandana-Scrunchie:

Het klassieke bandanapatroon komt officieel naar de scrunchies! Je zou de bandana kunnen gebruiken als de stof zelf (wat ik ten zeerste aanbeveel omdat het er schattig uitziet) of je zou een bandana kunnen knopen om een ​​haarcrunchie van dezelfde kleur voor een beetje extra. Dit is een scrunchie die is gemaakt om te worden gedragen in de zomerzon of tijdens een wandeling over de kermis op een zomernacht.

6. Boog Scrunchie:

Deze scrunchie zal iedereen vragen “waar heb je dat vandaan?” en je zult ze moeten teleurstellen door te zeggen dat je het zelf hebt gemaakt en dat er geen ander soort haar scrunchie is dat precies zo is. Deze scrunchie straalt absoluut een preppy, meisjesachtige en stijlvolle vibe uit; Dus als een van deze jouw stijl is, of als ze alle drie ooit in jouw stijl passen, dan is deze scrunchie iets voor jou. Om ervoor te zorgen dat de strik aan de scrunchie blijft zitten, moet je hem vastnaaien, maar je kunt hem zeker met de hand naaien, dus als je geen naaimachine hebt, maak je je geen zorgen!

Hoe maak je haarcrunchies die schattige AF zijn

7. Pom-Pom Scrunchie:

Als je op zoek bent naar een leuke scrunchie stijl die bedoeld was voor feestjes en leuke weekenduitstapjes, ga dan voor een haar scrunchie verfraaid met pom-pom. Kiest kleine pom-poms om ervoor te zorgen dat je de meeste versieringen op de scrunchie kunt krijgen zonder deze volledig te bedekken. Deze kunnen ook worden genaaid, maar ook warm gelijmd op de scrunchie, afhankelijk van de stof. Dus als je helemaal niet naait, maar toch een scrunchie wilt aankleden, kan dit zeker iets voor jou zijn.

Zie ook

Goede gewoonten voor een gezonde Afro

8. Zijden Scrunchie:

Voor een haar scrunchie die net zo zacht, Instagram waardig en moeiteloos stijlvol is als een fluwelen scrunchie, hoef je niet verder te zoeken dan een zijden scrunchie. De zijdezachte stof is natuurlijk goddelijk en voelt geweldig aan in je haar, omdat de zachte stof niet te strak vastgrijpt en geen haken en ogen veroorzaakt. Deze scrunchie kan zelfs een zakelijke, causale outfit verfraaien door hem te gebruiken om je haar in een half opgestoken haar te doen, maar het zal ook een beetje glamour toevoegen aan je hoge paardenstaart wanneer hij wordt gecombineerd met je oversized donzige trui en legging.

Hoe maak je haarcrunchies die schattige AF zijn

9. Grote donzige Scrunchie:

Wat is er mooier om je haar te accessoriseren dan een bontkrans? Misschien een van die andere scrunchies, maar niet veel anders. Deze scrunchie kan ook om de pols gedragen worden als je zin hebt om je haar los te laten voor een foto of gewoon even je haar even los wilt laten. Alle andere scrunchies kunnen natuurlijk ook om de pols worden gedragen, maar deze scrunchie ziet eruit alsof hij ook voor dat doel gemaakt had kunnen worden. Het is alsof je twee accessoires in één krijgt; een haarband en een armband. Bovendien voelt het ontzagwekkende uiterlijk van mensen als je ze vertelt dat je het hebt gemaakt, net zo geweldig als de stof.

Hoe maak je haarcrunchies die schattige AF zijn

Ik hoop dat deze lijst met schattige AF-haarelastiekjes je een belangrijke knutselinspiratie heeft gegeven! Welke doe-het-zelf-haar-scrunchie wil je graag uitproberen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!
Afbeeldingen via Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *