Categories
Uncategorized

Hoe je nooit meer een slechte haardag kunt hebben!

Er zijn maar weinig dingen zo onaangenaam als wakker worden en beseffen dat je haar een puinhoop is en dat je niet genoeg tijd hebt om het te repareren. Terwijl je worstelt om een ​​look te creëren die het meeste haalt uit waar je mee moet werken, moet je weten dat er tal van manieren zijn om deze kleine haarramp te voorkomen.

Ontdek hoe u een slechte haardag kunt voorkomen, zodat u kunt genieten van uw ontbijt en op het juiste moment kunt vertrekken, zonder veel tijd te besteden aan het oplossen van uw haarprobleem. Hier zijn de tips die u zullen helpen de rommel te vermijden.

1. Ga niet slapen met vochtig haar

Douchen voordat u naar bed gaat, is voor veel mensen de beste keuze, maar u moet er altijd voor zorgen dat uw haar volledig is gedroogd voordat u in bed glijdt. Als je lokken niet goed zijn gedroogd en je geen nachtkapsel gebruikt, kan je haar ‘s ochtends voor veel problemen zorgen. De enige reden om te gaan slapen met licht vochtig haar is als je …

2. Conditie tijdens uw slaap

Of het nu gaat om een ​​gewone conditioner of een diepe conditioneringsbehandeling, dat kan laat het een nacht staan om ervoor te zorgen dat je haar goed gehydrateerd en verzorgd wordt. Je kunt een slechte haardag voorkomen door de avond ervoor te conditioneren, maar er is nog een laatste stap die je ‘s ochtends moet nemen. Geen shampoo, maar zorg ervoor dat je je haar goed uitspoelt. Zelfs als je denkt dat het genoeg is, spoel nog wat meer en je verkleint het risico dat je haar wordt verzwaard.

Frizz Fix voor 's nachts krullen

3. Houd uw krullen onder controle

Als je krullen niet onder controle zijn en kroezen ‘s ochtends een enorm probleem is, kun je het gemakkelijk temmen met een beetje handcrème om een ​​dag met slecht haar te overleven. echter, de beste manier om kroeshaar te voorkomen is om ze goed te behandelen nadat je je haar hebt gewassen. Gebruik voor vochtige dagen drie delen anti-frizz cream en een deel serum of een andere cocktail: een deel medium hold gel, een deel serum en een deel leave-in conditioner.

Gevlochten Top Knot Bad Hair Days

4. Slaap op een zijden of satijnen kussensloop

Wrijving is elke avond de vijand van je haar en een katoenen kussensloop veroorzaakt niet alleen kroezen, maar droogt je haar ook uit door het vocht eruit te zuigen. Als je een slechte haardag wilt voorkomen en dit probleem wilt vergeten, investeer dan in zijden of satijnen kussenslopen. Ze absorberen veel minder, en je zult niet wakker worden met kroezen.

Gevlochten opgestoken haar voor dagen met slecht haar

5. Gebruik droogshampoo voor fijn haar

Wanneer jij wilt maak fijn haar dikkerkan droogshampoo helpen om ‘s ochtends wat volume te herstellen. Breng het eenvoudig aan bij de wortels en borstel het vervolgens uit en plaag je haar om extra volume te krijgen. Als je elke dag shampoo gebruikt en mousse op je haar gebruikt voor extra volume, blijf dan bij de wortels, föhn het altijd snel. Door het aan de lucht te laten drogen, ontstaat er vlakheid.

Half Top Knot Bad Hair Days

6. Doe het rustig aan met het product

Een van de beste manieren om een ​​slechte haardag te voorkomen, is door uw haar niet te overladen met producten die opbouw achterlaten en het verzwaren. Heroverweeg je haarverzorgingsroutine en gebruik stylingproducten met een less is more-benadering. Sommige producten, zoals serums, crams en textuurspray, horen helemaal niet bij de wortels.

Updo voor dagen met slecht haar

7. Probeer kokosolie

Er zijn veel oliën die wonderen kunnen doen voor je haar, waaronder arganolie uit Marokko, maar kokosnootolie is goedkoop en het levert echt op. Gebruik de kleinste hoeveelheid, verwarm het tussen je vingers en breng het aan om de vliegjes recht te krijgen, kroezen onder controle te houden en zelfs om glans toe te voegen. Je kunt het ook ‘s nachts gebruiken, maar je moet het’ s ochtends goed uitspoelen.

Nachtelijke krullen met bandana

8. Nachtelijke krullen, golven

Als je wilt dat je haar altijd textuur heeft, slapen in vlechten kan helpen. Voorkom een ​​slechte haardag door het de avond ervoor wat tijd te besteden aan het vlechten en het een nacht aan de lucht te laten drogen. Als je haast hebt, moet je ze op de koele stand föhnen voordat je ze ongedaan maakt.

'S nachts Braid

9. Sla de zonnebrandcrème niet over

Je haar kan veel schade oplopen door UV-straling, net als je hoofdhuid. Als je het niet met een hoed wilt bedekken, gebruik dan een goed zonnebrandcrème of spray om te voorkomen dat je haar uitdroogt en kleur verliest.

Triple Topsy Tail

10. Heb een plan voor overhaaste ochtenden

Als niets lijkt te helpen, moet u al een back-upplan hebben. Van een slanke paardenstaart tot een topknoop of een geplaagd knotje, een eenvoudig kapsel kan je helpen als al het andere een slechte haardag niet heeft voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *