Categories
Uncategorized

Hoe je een dag met slechte dingen kunt oplossen

We hebben ze allemaal gehad. Het maakt niet uit hoe goed je je schoonheidsroutine volhoudt – en laten we eerlijk zijn, dingen kunnen soms grillig zijn – niemand ontsnapt aan een totaal verkeerd moment of gezwollen ogen.

Of je kunt net als ik zijn en het allemaal tegelijk hebben, minstens vier keer per maand! Mijn huid wordt 10 jaar oud, mijn make-up maakt het alleen maar erger en mijn lippen zien eruit alsof ik twee weken in het noordpoolgebied heb doorgebracht … vergeet de slechte haardagen, dit zijn dagen met een papieren zak.

Gelukkig kun je genoeg doen om een ​​schijnbaar uitzichtloze situatie te redden. Hier leest u hoe u het hoofd kunt bieden als alles fout gaat.

Het vermoeide gezicht

Slaaptekort? Ziet er vervaagd uit? Sla het volledige gezicht van make-up over. Als je moe bent, wordt er bloed van de huid afgevoerd om belangrijke organen zoals de longen en de lever te stimuleren, waardoor de teint er plakkerig uitziet. Dit betekent dat uw gebruikelijke make-up niet goed zal zitten en de situatie mogelijk zelfs erger maakt. Ga in plaats daarvan voor een vochtinbrengende crème, oogdruppels, een lichte borstel met gezichtspoeder, lipgloss en, indien mogelijk, een zonnebril.

Baggy ogen

Heb je nog steeds de bagage van gisteravond bij je? Drink veel water om de gifstoffen weg te spoelen. Dep dan zachtjes aloë vera-gel of een oogmasker op die gezwollen zones om de resterende onzuiverheden te verwijderen. Of dep wat toverhazelaar – verdund met een dubbele hoeveelheid water – omdat het geweldig is om gifstoffen te verwijderen.

Panda ogen

De wereldwijde make-upautoriteit Bobbi Brown heeft de remedie: breng altijd je oogcrème aan vóór je concealer om de tere huid onder de ogen te hydrateren en de concealer soepel aan te brengen.

Ze stelt ook voor om een ​​concealer te kiezen die een tint lichter is dan je foundation. Werk het van het gebied onder de ogen tot aan de onderste wimperlijn en, belangrijker nog, de binnenste hoek. Dit is het meest verzonken deel van het gezicht en lijkt daarom het donkerst.

Acne-aanval

Als je merkt dat er een plekje ontstaat, wikkel een ijsblokje in een dunne zakdoek en masseer het zachtjes gedurende 10 seconden over de vlek. Herhaal elk uur om de zwelling te verminderen en roodheid te verminderen. Volg met een formulering die 2% salicylzuur bevat en dep wat concealer voor ter plekke camouflage.

Onkiesbare lippen

Olijfolie is een geweldige snelle oplossing voor lippen, vooral als je je lippenbalsem bent vergeten. Het is een geweldige vochtinbrengende crème en je kunt het bijna overal vinden. Wrijf het in je lippen, ellebogen, voeten of ergens anders dat wat TLC nodig heeft.

De slechte haardag

Kroezige lokken? Wrijf een beetje conditioner op je handen en werk het door tot aan de punten. Dit zal wegvliegende lokken temmen. In een mum van tijd zal een druppel handcrème het lukken.

Slappe en slanke lokken? Doe een hoofdband om zodat het haar van het gezicht wordt opgetild. Spray haar met een volumizer; wacht 10 minuten en verwijder dan de ‘band.

Vettig haar? Wrijf antibacteriële gel over je handen en hark vervolgens je vingers door het haar voordat je het borstelt en droog blaast. Door het hoge alcoholgehalte van de gel wordt de afzetting opgelost.

Bevlekte tanden

Als rode wijn en koffie (of sigaretten!) hebben vlekken op uw tanden, vermijd lippenstift met oranje, gele of beige tinten. De sleutel om tanden witter te laten lijken, is contrast. Kies dus in plaats daarvan helder rood of rood met een blauwe basis.

Nagels niet in orde

Mix een beetje kokosnootolie of olijfolie met zout en bakpoeder. Wrijf dit mengsel over je handen, op de handpalmen, tot aan de polsen en vooral op de nagels. De olie werkt als een vochtinbrengende crème en het bakpoeder geeft zuurstof af aan de huid om fijne lijntjes te verwijderen en de bloedsomloop te vergroten. Het zout fungeert ondertussen als een zachte exfoliant om dode huidcellen te verwijderen en de nagelriemen te verzachten.

Stinkende, grungy voeten

Deze heeft een 3-delige oplossing nodig:

In plaats van afgestoken nagellak van je tenen te verwijderen en opnieuw te beginnen, maskeert u het met een laag donkerdere kleur.

Als je een parelwitte oogschaduw hebt die helemaal kapot is en klaar is voor de prullenbak, breek hem dan nog verder af en meng hem met een beetje vochtinbrengende crème. Wrijf de gemengde lotion in je voeten voor een zachte huid met een sexy glans.

Als je stinkende voeten krijgt, plet dan verse munt in een kom met warm water. Door uw voeten onder te dompelen in dit brouwsel, worden alle onaangename geuren verwijderd.

Doorregen nepbruin

Ah, de geneugten van de zelfbruiner. Probeer deze tips voor degenen die goed en echt tangoed zijn geweest:

Als het echt rampzalig is, ga dan zwemmen. Lokale zwembaden zijn berucht omdat ze veel chloor bevatten en dit zal de kleur wegbleken.

Als je donkere knieën en enkels hebt, wrijf dan een beetje witmakende tandpasta met ronddraaiende bewegingen in het gebied. De tandpasta zal zachtjes scrubben en het bleekmiddel zal de kleur verwijderen.

Wat is je geheime beauty-quick-fix? Deel met ons in het opmerkingenveld hieronder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *