Categories
Uncategorized

Hoe gebruik je een Jade Roller op je roodharige huid – Hoe word je een roodharige

We kunnen commissies ontvangen van links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan die we geweldig vinden en die we ‘roodharige vriendelijk’ achten. Volledige openheid.

All Fall Deluxe H2BAR Box (de redhead beauty-abonnementsbox) abonnees ontvingen deze jade-roller van Honey Belle Shop. Het is perfect voor een roodharige huid, omdat roodharige huid meestal erg gevoelig is. Een jade roller helpt de bloedtoevoer naar de huid te verhogen en dit helpt bij de gevoeligheid van de huid, veroudering en de algehele gezondheid van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN:

1. Begin met een schone huid. Toon de huid met een alcoholvrije toner. Breng vervolgens serums aan. In de onderstaande tutorial, MD Complete Vitamin C Vitalizing Serum wordt gebruikt. Dit was ook in de Fall Deluxe H2BAR Box!

De jade roller helpt om de serums binnen te dringen.

2. Plaats het brede uiteinde van de jade-roller op uw kin, oefen matige druk uit en rol deze naar uw oor. Herhaal dit 5-6 keer op dezelfde plek en ga dan omhoog langs je wang. Herhaal aan de andere kant. Ga naar voorhoofd.

3. Gebruik het kleine deel van de jade roller voor onder het oog, de slapen en het midden van de wenkbrauwen.

Rock het als een roodharige!

Abonneer u op de H2BAR Box: een maandelijkse en driemaandelijkse beauty-abonnementsbox voor roodharigen! Gebruik code: REDHAIR voor 10% korting. Abonneer nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *