Categories
Uncategorized

Hoe een bob te dragen 5 manieren – Prime Women

Een bob of carré zoals de Fransen het noemen, is een kapsel dat al bestaat sinds 1910 toen vrouwen besloten om zichzelf te bevrijden van hun lange lokken en opsteekkapsels uit de eeuwwisseling. En om de paar jaar wordt dit kapsel, zoals een uurwerk, weer trendy. Het enige dat nodig is, is een beroemdheid die de hak maakt en dan volgt iedereen zijn voorbeeld! Benieuwd om deze stijl zelf te proberen? Hier leest u hoe u een bob draagt, op vijf manieren gestileerd.

1. De Bob Blow-Out

Ongeacht je haarkleur, deze op Vogue geïnspireerde look zal zeker opvallen.

via AOL

2. De gladde bob

Bobs zijn misschien kort, maar ze zijn nog steeds ongelooflijk veelzijdig. Veeg het gewoon van je gezicht af voor een moeiteloos chique look.

3. De “Lob” of Long Bob

De “Lob” is een langere versie van de bob die nog veelzijdiger is dan de kortere tegenhanger. Bind gewoon terug in een lage klassieke paardenstaart of plaats hem zelfs in een Franse rol zachte chignon. Deze lengte is het beste met wat gradatie langs de zijkanten, dus als het haar is vastgebonden, is er zachtheid rond de gezichtslijn om mee te spelen. Het is ook nog lang genoeg om terug te poetsen voor een slank uiterlijk.

Hoe een bob te dragen 5 manieren |  PRIMEWomen.com

4. De dreadlocked Bob

Zo’n chique manier om dreads te dragen, vind je niet? Het meest essentiële hier is om de dreadlocks te houden gevoed om ze er gezond en fris uit te laten zien.

via Instagram

5.Rode loper klaar strandgolven

Als je voor een zachtere look gaat, gebruik dan een stijltang of een oversized krultang om zachte golven te krijgen. In plaats van haarlak te gebruiken om te verzegelen, brengt u gewoon de Iles Formula Finishing Serum. Licht genoeg voor alle lengtes, maar biedt ook bescherming tegen heet gereedschap, UV-kleurvervaging en vochtigheid.

via Instagram

>>>> We weten dat u zonnebrandcrème aanbrengt, maar u ook je haar beschermen?

>>> Heeft u te maken met drastische haarveranderingen na de menopauze? Bekijk onze gids op die kroezen temmen!

5 manieren om een ​​bob-kapsel te dragen

Vond je dit artikel leuk? Meld je aan (het is gratis!) En we sturen je elke week geweldige artikelen zoals deze. Schrijf je hier gratis in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *