Categories
Uncategorized

Hoe de perfecte haarverzorgingsset voor natuurlijk haar te bouwen

Gezond blijven kan erg lastig zijn, vooral als u aan het overstappen bent. Je doorloopt veel producten, maar niets lijkt goed te werken. Sommige producten laten een residu achter, andere ontdoen je haar van een natuurlijke olie, sommige maken je haar gewoon niet goed schoon. Laten we het stressvolle haarkroezen en klitten achterwege laten met deze gids die alles bevat wat je nodig hebt om de perfecte haarverzorgingskits te bouwen.

1. Vochtinbrengende crème

Ik ben nu zeven jaar natuurlijk en ik ben echt pas heel recent begonnen met het gebruiken van een moisturizer. Ik dacht altijd dat de oliën die ik kreeg voldoende vocht voor mijn haar zouden zijn, maar ik had het ernstig mis. Sinds ik haar moisturizer gebruik, kun je je voorstellen dat mijn haar niet erg droog is geweest.

Alle haarverzorgingskits moeten een goede vochtinbrengende lotion bevatten om te voorkomen dat uw haar uitdroogt en breekt. Ons haar maakt veel door, van schadelijke shampoos tot verschillende stylingtools. Voeg een beschermingslaag toe aan uw haarverzorgingskits voor een beetje verlichting.

2. Haaroliën

Haarolie is geweldig voor je haar. Het stimuleert de haargroei door de bloedcirculatie van de hoofdhuid te verhogen. Geef je haarverzorgingssets wat voeding.

Houd er rekening mee dat er veel verschillende kapsels in de wereld zijn, wat betekent dat alles wat voor uw vriend werkt, niet noodzakelijk voor u werkt.

Enkele goede haaroliën die u aan uw haarverzorgingssets kunt toevoegen, zijn castorolie, jojoba-olie, arganolie, kokosolie en olijfolie. Veel van deze producten kunnen in de supermarkt worden gekocht en zijn meestal puur en koudgeperst.

3. Leave-in conditioner

Een lange dag buiten gehad? Misschien is je haar uitgedroogd en moet je beginnen met wat haartransplantatie. Een leave-in-conditioner is goed om je haar te hydrateren, maar een goede leave-in-conditioner doet zoveel meer. Het ontwart je haar, beschermt het tegen beschadiging en geeft het wat glans en kracht.

Dit kun je urenlang in je haar dragen, afhankelijk van de ingrediënten. Neem geen genoegen met minder bij het samenstellen van uw haarverzorgingskits.

4. Haarmaskers

Haarmaskers lijken in zekere zin op leave-in-conditioners, maar vertonen nog steeds aanzienlijke verschillen. Haarmaskers worden bijvoorbeeld aangebracht voordat u uw haar wast, maar zijn anders voor leave-in-conditioners. Zo wrijf je snel wat van je favoriete haarmaskers over je haar en ga je de deur uit. Ze voorzien je allebei van een deel van dezelfde voeding.

Het eerste haarmasker dat ik gebruikte, liet veel residu achter in mijn haar. misschien heb ik het verkeerd gebruikt, maar het is iets waar je op moet letten.

Hoe de perfecte haarverzorgingsset voor natuurlijk haar te bouwen

5. Kam met brede tanden

Een kam met wijde tanden, ook wel een ontwarrende kam genoemd, is het perfecte hulpmiddel voor dik haar. Als je een gevoelig hoofd hebt, weet je hoe moeilijk het is om geen kam met wijde tanden te hebben. We hebben het allemaal meegemaakt.

Als er een kam of houweel door je haar beweegt, blijft hij ineens vastzitten aan een bundel haar. Oeps! U zult dat probleem niet tegenkomen als u een kam met wijde tanden aan uw inventaris toevoegt.

6. Ontklitterborstel

Net als bij de kam met wijde tanden, is de ontwarborstel een cruciaal onderdeel van uw haarverzorgingskits. Ze zijn belangrijk om verdere schade aan uw haar te voorkomen.

Hoe de perfecte haarverzorgingsset voor natuurlijk haar te bouwen

7. Haargel

Iets nodig om je randen te leggen? Probeer wat EcoStyling Gel. Dit is een van de beste stylinggels op de markt, aangezien het het eerste alcoholvrije haarstylingproduct is dat op de markt komt.

Hoe de perfecte haarverzorgingsset voor natuurlijk haar te bouwen

8. Zijden of satijnen sjaal

Dit is absoluut nodig voor je haarverzorgingsset. Katoenen sjaals staan ​​erom bekend je haar af te breken en, persoonlijk, altijd van mijn haar af te glijden. Zijden en satijnen sjaals houden je kapsel op zijn plaats, houden je haar in beweging en strippen niet al het vocht in je hoofd weg.

Speel op veilig met de mensen van zijden en satijnen sjaals.

Hoe de perfecte haarverzorgingsset voor natuurlijk haar te bouwen

Zie ook

9. Haarbanden

Ongeacht het type haar dat je hebt, je hebt verschillende maten haarbandjes. Hoe dikker het haar, hoe dikker de haarband. Op deze manier belast je je haar niet veel en voorkom je dat het haar breekt.

Mijn haartype is 4c en ik heb de fout gemaakt om hele dunne haarbandjes te gebruiken. Elke keer als ik ze eruit trek, zijn er kleine bosjes haar verstrikt in het zilveren bit. Ik ervaar deze problemen echter niet als ik een dikke haarband gebruik.

10. Haarspelden

Mijn beschermende kapsel bestaat uit twists met twee strengen, precies wat ik nu draag. Ik trek ze meestal in een paar paardenstaarten, maar telkens als ik de wendingen ga veranderen, zijn er een paar die weigeren te gehoorzamen. Ik stop ze onder andere wendingen en bid dat ze blijven, maar niet ik klem het gewoon op zijn plaats met een haarspeld.

Hoe de perfecte haarverzorgingsset voor natuurlijk haar te bouwen

11. Sprayfles (sen)

Soms word ik laat wakker nadat ik heel laat ben gaan slapen, omdat mijn haar nog wat aandacht nodig heeft. Ik wil niet de deur uit om een ​​puinhoop te zoeken. Het is het beste om een ​​handige verstuiver in uw haarverzorgingskits te hebben.

In deze spuitfles zit een mengsel van je haarverzorgingsproducten. In mijn spuitfles doe ik bijvoorbeeld een beetje van alle oliën die ik heb, een vochtinbrengende crème en wat leave-in-conditioner. Als je een kale plek in je haar hebt, voeg dan wat haargroeiolie toe.

Ik denk echter dat het het beste is om meerdere flessen te hebben. Denk er zo over na …

  1. Oliefles: die al mijn oliën in één bevat.
  2. Moisture and Seal-fles: deze bevat een vochtinbrengende crème, een leave-in-conditioner en wat water.
  3. Flesje haargroeiolie.

Met deze sprayflacon bespaart u veel tijd. Vertrouw niet te veel op deze spuitfles, deze is alleen bedoeld als tijdelijke oplossing.

12. Contactpersoon haarstylist

Sommigen van ons geven er de voorkeur aan om ons haar te doen zonder tussenkomst van buitenaf, maar het is essentieel om uw haar zo nu en dan te laten behandelen. Gun jezelf een pauze.

#HairGoals

Als u deze essentiële zaken in uw haarverzorgingskit hebt, kunt u veel hartzeer besparen. Mis ik nog iets? Vertel het me!

Alacia Murray

Alacia Murray volgt haar BA in creatief schrijven aan het Agnes Scott College. Ze houdt van lezen, schrijven, oude bordspellen spelen en eten. Schrijven is haar passie omdat het haar de kans geeft om zich in een veilige ruimte te uiten. Ze houdt ervan mensen aan te moedigen met haar schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *