Categories
Uncategorized

Hoe citroensap in haar te gebruiken?

Het is erg moeilijk om in de huidige tijd gezond haar te behouden. Maar als je gezond, stralend en volumineus haar wilt, probeer dan citroensap in het haar. In dit artikel hebben we de beste methoden gedeeld om citroensap in haar te gebruiken. De belangrijkste redenen voor ongezond haar zijn haaruitval en roos, wat leidt tot dunner worden van het haar. Veel producten die chemicaliën bevatten, veroorzaken ook schade aan het haar. Het is dus beter om het probleem te behandelen met natuurlijke remedies die vrij zijn van chemicaliën en gemakkelijk thuis kunnen worden uitgevoerd. Gebruik citroen, wat de enige oplossing is om het stralende en volumineuze haar te krijgen. Dus hier de beste methoden om citroensap in haar te gebruiken, maar eerst moet je je bewust zijn waarom citroen goed is voor de haargroei. Lees het hieronder.

Hoe werkt citroen voor haar?

  • Omdat het citroensap erg rijk is aan vitamine C, wordt het haar sterker en langer.
  • Citroensap bevordert de haargroei door de haarzakjes te versterken.
  • Het bevat de verbindingen die kroeshaar glans geven.
  • Citroen bevat schimmelwerende eigenschappen die nuttig zijn in de strijd tegen roos en ook een jeukende hoofdhuid voorkomen.
  • Het heeft zure eigenschappen die de hoofdhuid zachtjes reinigen door stof, dode cellen en andere ongewenste afzettingen te verwijderen.
  • Citroen heeft een verfrissende geur waar je energiek van wordt.

De beste manieren om citroensap in haar te gebruiken

1.) Gebruik Citroen in het haar als spoeling met citroensap

Je kunt citroensap in haar gebruiken als citroensapspoeling na de shampoo. Wanneer je je haar shamponeert, verwijdert het de olie, vuil en stof van het haar en de hoofdhuid. Maar na het gebruik van de shampoo kunnen eventuele sporen van shampoo die op het haar en de hoofdhuid achterblijven, uw haarzakje beschadigen. Je kunt dus na de shampoo een citroenspoeling nemen om de schade te voorkomen. Zoals de citroenspoeling bevestigt dat er geen sporen van shampoo zijn achtergebleven.

Voor citroenspoeling moet u de citroen in ¼ van de emmer met vers water persen. Gebruik dit water na de shampoo als laatste spoeling om de sporen van shampoo die op het haar achterblijven te verwijderen.

2.) Gebruik citroensap in haar als citroensaptherapie

Omdat de citroen het ongelooflijke geschenk van de natuur is. Je kunt citroensap in haar gebruiken als citroensap-therapie. U moet het citroensap rechtstreeks op de hoofdhuid aanbrengen om roos te verwijderen en de haargroei te bevorderen.

Voor citroensaptherapie moet je een verse citroen in 2 stukken snijden. U kunt de citroen direct in de hoofdhuid persen of u kunt het citroensap eruit halen en vervolgens in uw hoofdhuid wrijven. Geef het haar ongeveer 5-10 minuten een bericht. Laat het sap 10 minuten intrekken door de hoofdhuid. Was je haar voorzichtig met een milde shampoo en doe deze methode eenmaal per week.

3.) Gebruik citroensap in haar als brouwsel tegen roos

Gebruik citroensap in het brouwsel tegen roos. Het brouwsel tegen roos dat bestaat uit 3 essentiële oliën: kokosolie, ricinusolie en kamferolie. De schimmelwerende eigenschappen van deze ingrediënten maken het een brouwsel tegen roos. En de verkoelende effecten van de kamfer geven verlichting aan de jeukende hoofdhuid.

Voor dit Ant-roos-brouwsel moet je 2 eetlepels warme kokosolie en kamferolie mengen met 2 eetlepels citroensap. Masseer zachtjes met dit mengsel op de hoofdhuid gedurende 5-10 minuten en laat het een nacht intrekken. Wikkel vervolgens de volgende ochtend een handdoek om het haar die in warm water is gedrenkt en laat het 10 minuten staan. Wikkel vervolgens de handdoek uit en was je haar met normale shampoo.

4.) Gebruik citroensap met aloë vera

Je kunt citroensap in haar gebruiken met Aloë Vera-gel, omdat het antimicrobiële, hydraterende en herstellende eigenschappen bevat die de hoofdhuid zachtjes reinigen en het vocht in het haar vasthouden. Het bevordert ook de haargroei.

Voor deze methode, neem een ​​vers sap in een eetlepel met 2 eetlepels aloë vera-gel geëxtraheerd uit de bladeren of verpakt. Meng beide ingrediënten en breng het mengsel op het haar en de hoofdhuid aan. Masseer je hoofdhuid en laat deze 5 minuten intrekken. Laat het mengsel 20-30 minuten intrekken alvorens te wassen. U kunt ook Aloë Vera-sap gebruiken in plaats van Aloë Vera-gel.

5.) Gebruik citroensap in haar met henna, yoghurtpak

Het citroensap, in combinatie met henna en yoghurtverpakking, vormt een geweldige combinatie. De conditioner is het beste voor het natuurlijke haar en gekleurd haar. Omdat de henna effectief werkt door de hoofdhuid te reinigen en de hoofdhuidinfectie te verwijderen.

Voor deze methode moet je ½ kopje henna, 1 citroen en voldoende yoghurt nemen. Meng alle ingrediënten tot een dikke pasta. Breng de pasta gewoon op het haar aan en wikkel het in een plastic zak. Laat de verpakking gewoon 30 minuten op uw hoofdhuid en haar liggen. Als u gekleurd haar heeft, overschrijd dit dan maximaal 1-2 uur. Was je haar met normaal water en spoel het daarna uit met shampoo.

6.) Gebruik citroensap in haar met kokoswater

De natuurlijke voedingsstoffen en mineralen die in het kokoswater aanwezig zijn, werken het beste met citroensap. Je hebt slechts ¼ kopje citroenwater nodig met 1 eetlepel citroensap. Breng het brouwsel aan op de hoofdhuid en masseer in cirkelvormige bewegingen. Laat het mengsel 20 minuten intrekken en spoel het haar daarna uit met normaal water. U kunt deze methode één keer per week doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *