Categories
Uncategorized

Herenkapsels die u nooit kende, kunnen zo schattig zijn

herenkapselschattig

Het nieuwe jaar is de beste tijd om nieuwe herenkapsels te omarmen voor een nieuwe look. We nemen de race van de krachtigere herenkapsels van vorig jaar en deze keer onderzoeken we enkele van de beste en meest trendy herenkapsels en -stijlen. Van quiffs en comb-overs tot undercuts en fades, en zelfs vlechten en lange mannenbroodjes, we verwelkomen dit jaar met stijlvolle en fantastische looks die bij elk haartype en elke lengte passen.

Er zijn echter looks zoals fades en undercuts die dit jaar nog steeds relevant en trendy zijn. Zoals u weet, sommige heren kapsels ga nooit uit de versie. Enkele van de kapsels voor mannen die u hier zult verwachten, zijn onder meer zijpartijen, Caesar-kapsels, Franse gewassen en buzz-cuts. Hier zijn stijlen voor mannen die elke man zou moeten proberen.

menshair2

1. Crew Cut.

De crew cut is al tientallen jaren in de herenkapperarena en er zijn geen tekenen dat het binnenkort ergens heen gaat. Om het dit jaar anders te rocken, combineer je het met vervaagde zijkanten of kies je voor een subtiel langere Ivy League-snit.

2. Ondersnijding.

De ondersnit was de meest trendy korte herenkapsels in 2019. Dat is niet wat het was in 2018. Het is verbeterd met verschillende ontwerpen bovenop, zoals pony’s, pompadours en quiffs. Als je het vorig jaar niet hebt gedragen, aarzel dan niet dit jaar. Het is groot en nieuw.

3. Verbinding verbroken.

Voor mannen die op zoek zijn naar korte kapsels met impact, is een losgekoppelde ondersnit een fantastische keuze. De glamoureuze en opvallende look heeft geschoren zijkanten en een langere bovenkant aan de bovenkant. Het is een geweldige look om te dragen als je baarden hebt.

4. Mid-fade.

Kies dit jaar voor een moderne en standaard look een herenkapsel met halfvervaging – de stijlovergangen van lang haar naar kort haar rond de temperatuur. U kunt kiezen voor een drop-fade-cut waarbij de fade voorbij het oor gaat om een ​​vorm als een boog te creëren.

5. Hoge fade.

Met zijkanten die geleidelijk versmallen van langer naar korter, is de hoge fade een aantrekkelijke en schattige look die elke man dit jaar zou moeten proberen. Vergeet niet om een ​​bekwame en ervaren kapper te zoeken als je iets continu nodig hebt, vooral in de fades.

menshair3

6. Buzz Cut.

Voor mannen die op zoek zijn naar korte herenkapsels, is de buzz-cut een geweldig kapsel om te proberen. Om deze stijl aan de top van het spel te houden, vul je hem aan met een edgy attitude en de beste outfit die erbij past, zoals een gescheurde blauwe spijkerbroek en een motorjack.

7. Caesar Cut.

Zoals de naam al doet vermoeden, werd dit gedragen door Julius Caesar zelf. Dit kapsel wordt geassocieerd met kracht, en daarom houden veel mannen ervan. Het haar is korter geknipt met een horizontale pony. Je kunt een fade toevoegen voor een modernere kijk op dit kapsel.

8. Franse oogst.

Dit is een standaard herenkapsel dat nu getuige is van een grote heropleving. Het kapsel heeft een korte lengte die aan de voorkant is gestileerd om een ​​subtiele pony te creëren. Dit kapsel ziet er geweldig uit in combinatie met veel textuur.

9. Blaasstroom.

Als je van lang haar houdt, maar je hebt iets nodig dat geschikt is voor kantoor, dan is een wenkbrauwflow een geweldige look voor jou. Het kapsel heeft een ruige uitstraling, maar is toch zo verfijnd. Het is een chique optie voor mannen van alle leeftijden.

10. Pompadour.

Als je nog geen pompadour-kapsel hebt geschud, moet je veel plezier missen. Maar niet alles is weg. Je hebt nog steeds de kans om deze trendy stijl te rocken. Vraag je kapper om wat haar lang op de kruin te laten zitten. Je kunt dan een gel aanbrengen om het te stylen en het terugvegen tot je die stijlvolle bult op je hoofd hebt.

11. Glad terug.

Gladde herenkapsels gaan nooit uit de versie. Deze is eenvoudig en heeft een eigentijdse uitstraling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *