Categories
Uncategorized

Haarkleuren die u verouderen – en wat u in plaats daarvan moet doen

Als we nadenken over onze antiverouderingsroutines, waagt onze geest zich zelden aan huidverzorging. We zijn op de hoogte van retinolkennis en andere anti-verouderingsproducten, maar onze geest gaat zelden naar ons haar. Natuurlijk, we zijn ons ervan bewust om ons grijze haar te behouden (of te bedekken!) En om regelmatig te trimmen, maar het grootste geheim tegen veroudering heeft alles te maken met kleur. Dit artikel behandelt de haarkleuren die je verouderen en begeleidt je gracieus naar jeugdige haarkleuring.

Omgaan met hergroei en haarkleuren die u verouderen

Laten we beginnen met hergroei. Nadat kapsalons gesloten waren tijdens COVID-19, hebben veel vrouwen ontdekt hoeveel grijstinten iemand daadwerkelijk heeft, of misschien omarmen ze hun natuurlijke kleur boven de geforceerde kleur.

Ik heb met deze ontdekking een trend opgemerkt die velen hebben gekozen om te omarmen en hun kleur te laten groeien. Maar natuurlijk met behulp van professionele magie. In het geval van groeien in de wit / grijze hergroei, raad ik aan om de oude kleur halverwege de lengte en de uiteinden zo dicht mogelijk bij de hergroeitint te laten aanpassen. Dit betekent het verwijderen van donkere tinten. Gebruik hiervoor een vertrouwde professional. Als je bijvoorbeeld bruine tinten hebt gebruikt om grijstinten te bedekken, kan het zijn dat je oranje wordt. En in sommige gevallen van asbruin, zul je groen worden! Het principe hier is om de oude kleur van halverwege de lengte en de uiteinden te verwijderen en de hergroeilijn te wissen door lage lichten en / of highlights toe te voegen om een ​​verbindingsharmonie te creëren.

Ik zou tijdens deze procedure ook een korter kapsel willen voorstellen, waardoor de oude kleur nog sneller verdwijnt.

Hoe u een lichtere tint op donkerbruine wortels laat groeien

In het geval van een lichtere tint op donkerbruine wortels, is het een vrij eenvoudige procedure om kleurpigment toe te voegen aan het midden van de lengte en de punten.

haarkleuring fouten

Jeugdige hergroei voor blondines

Het beste is om blond te zijn en gracieus wit te worden. Om de overgang jeugdig te houden, brengt u highlights aan (of zelfs enkele lage lichten rond de wortel) om een ​​jeugdig hergroei-effect te projecteren.
Blond mengt zich gewoon met wit haar. Dus met een fantasierijke colorist kunnen allerlei tinten worden geplaatst om jeugdige glanshalo’s aan het totale oppervlak toe te voegen.

haarkleuring fouten

Hoe je een jeugdige levendigheid kunt behouden met rood haar

haarkleuring fouten

Met het ouder worden zal een roodharige zijn levendigheid verliezen. Om die te felle haarkleur te vermijden waardoor je ouder wordt, vermijd sterke tonen en verzacht het rood met een aardbeiblonde tint. Het resoneert nog steeds met een roodharige, maar op een zachte flatterende manier.

De grootste haarkleuringfout die u kunt maken

De grootste fout die je met je haar kunt maken, is kiezen voor een tint die te donker is. Die donkerbruine tint van je twintig? Doe het niet. Niets is ouder wordender voor een volwassen vrouw dan een haarkleur die duidelijk te donker is. Wat we moeten onthouden, is dat er een verband moet zijn tussen wenkbrauwen, wimpers en haarkleur om het te laten werken.

Onze huidskleuren vervagen vaak met de jaren en hebben een zachtere tint nodig om te flatteren. Voeg een paar hoogtepunten van melkchocolade toe aan de basis van pure chocolade voor een aantrekkelijke (niet harde) aanpak.

Investeer in een goede thuiszorg

Het belangrijkste aspect van het kleuren of zelfs niet kleuren van ons haar met de jaren is het verzorgen van de lokken. In meer gevallen dan geen, kan wit en grijs haar zelfs een andere, sterkere textuur hebben die lijkt op grove, bijna draadstrengen. Het is dus essentieel om dat haar gehydrateerd te houden.

haarkleuring fouten

Kleurveilige shampoo

Shampoo moet sulfaatvrij + parabenenvrij + siliconenvrij zijn en een PH tussen 5,5 en 6,5 hebben voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid. De juiste shampoo is de beste vriend van een colorist omdat het geneest over porositeitsstaven. Porositeitsbalken geven ongelijkmatige kleurresultaten.

Kleurveilige conditioner

De perfecte PH om naar te zoeken is tussen 4,0 en 5,0. De Iles Formula conditioner condities als geen ander, doordat het de haarschubben strak sluit zonder resten zoals keratine, proteïne of siliconen op de haarschacht achter te laten. Dat betekent gezond geconditioneerd haar dat niet wordt verzwaard.

Kleurveilige beschermingsserums

Het juiste serum, zoals Iles Formula Signature Collection, beschermt uw haar tegen verhitte gereedschappen en vervaging. Rode tinten vervagen bijvoorbeeld onmiddellijk wanneer de warmte erop wordt toegepast, dus een kwaliteitsserum is een must. Zorg ervoor en zoek ook naar UV-bescherming in uw serum – door elke dag een kleine hoeveelheid aan te brengen, wordt vervaging verminderd. (Lees, en vergeet de recensies niet!)

Nu we haarkleuren hebben behandeld die je verouderen, laten we ervoor zorgen dat we het niet maken deze haarfouten!

Headerafbeeldingen via Vogue Hair Salon in Denemarkenhaarkleuring fouten

Vermijd haarkleuren die u verouderen!

Vond je dit artikel leuk? Meld je aan (het is gratis!) En we sturen je elke week geweldige artikelen zoals deze. Schrijf je hier gratis in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *